- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
Nem lehet visszaállítani és a vásárlásokra csak az eBay védelem vehető igénybe., mivel a fiókban ugye nincsenek ott a régi vásárlások.
Csak a zárolása történt meg, 2 hónap az átfutási idő a törlésre, így elméletben ha bankkártya volt a fizetési forrás akkor ez alatt az idő továbbítják, de hosszabb a feldolgozási idő, tehát nem 2-5 nap alatt fogod megkapni, lehet hogy 10 nap lesz.
Ha telefonálsz nekik és visszaállítanák, akkor légy szíves jelezd, mert ezt írták eddig és én nem is hallottam olyat hogy megcsinálták volna:
Can I reopen my PayPal account?
No. Once you close your PayPal account, it cannot be reopened. You can open a new account, but it won't include your previous transaction history.
És ugye ezt láttad:De lehet hogy igaza lesz LuckyL-nek és akkor módosítom az Összefoglalót ebben a témában.
[ Szerkesztve ]
-
ssgk
aktív tag
"A kártyakibocsátó bank elutasította a kártyát."
Ez miért lehet ? Valami beállítás e-bankon belül megoldja vagy nem ?
maestro K&H kártya. Eddig ment minden (az előző teljesen megegyező kártyával ). -
Seprioth
csendes tag
Sziasztok!
Kéne egy kis megerősítés hogy mindent jól csináltam e.
Szóval tegnap létrehoztam egy paypal acc-ot,majd ott a pénz átutalás egyenlege menü pont alatt leírtak alatt jártam el.
Szóval bank neve,bank számlaszáma,átutalás azonosítója adtam meg az Unicredit Bankba de nem saját számláról küldtem,mert nekem nincs,hanem nyomtatványt töltöttem ki.
Remélem ez nem fog bezavarni hogy nem saját számláról lett küldve hanem csak úgy befizetem.Azért is aggódók mert tegnap 9-körül fizetem be és még sehol semmi,bankos hölgy meg azt mondta 1-2 perc max pár óra és jóváíródik a pénz. -
Watcher45
tag
-
Watcher45
tag
Már nem tudom itt vagy a Revolut topicban olvastam korábban, hogy valaki nem tudott Revolut virtuális kártyát hozzáadni a PayPal fiókhoz. Nos nálam gond nélkül be lehetett regisztrálni a virtuális kártyát de alapból 0 forintos terhelést ír ki és nem látható az applikációban a megerősítő kód. Viszont ha a PayPal-ban ezután rámegyünk a beregisztrált kártyára és kiválasztjuk, hogy meg akarjuk erősíteni akkor megjelenik egy kód küldése kapcsoló. Erre kattintva telefonon jön a visszajelzés és a Revolut app-ban egy 400 forintos terhelés, ami tartalmazza a megerősítő kódot.
-
Topikgazda
Ha nincs engedélyezve, akkor nem lehet online fizetni.
Ez hiba üzenet akkor keletkezik, ha az adott bankkártya pénzéhez nem fér hozzá a rendszer, aktiválás (online fizetés) hiánya, a vásárlási limitek túllépése, fedezethiány miatt. Néha akkor is ezt írhatja ki, ha gond van a kártyatársaság vagy a bank bankkártyás-rendszerével. -
italomaxi
újonc
Üdv!
Egy "ismerősöm" megkért hogy segitsek neki Paypal ügyben.
Ő nincs ide beregisztrálva ezért én tolmácsolom a szavait.
Sziasztok!
Nekem az a problemam ,hogy paypalrol nemtudok penzt utalni a számlamra mert azt irja ki h a rendszer jelenleg nem mukodik.
Mar vagy 4-5 napja ez van.
Ilyenkor mi a teendo szerintetek?
Köszi a segitséget! -
italomaxi
újonc
"Szerintem a paypal rendszer
A sajatomat magyar magán nincs hozza rendelve. 50 ezret szeretnek rola utalni" -
Topikgazda
válasz italomaxi #37217 üzenetére
Ha nincs kártya hozzárendelve, akkor csak havi 21000 Ft a max ami utalható a saját bankszámlájára és éves szintem 252000 Ft
És persze az a bankszámla pénzforgalmi számla lehet.
Egyébként nem kell ide regisztrálni hogy az Összefoglalót megnézze, ezen a linken: https://prohardver.hu/tema/paypal/hsz_1-50.html belépés nélkül is lehet látni.[ Szerkesztve ]
-
floratm
senior tag
Nyitottam egy refundot, teljes visszatéritést kérve (20$). Néhány kör után az eladó, elfogadta e képpen:
"Ok, when we receive a refund, I will apply a refund for you."
Ez alatt mit ért? Hogy visszautalja a pénzt ha odaér( mert hogy visszaküldtem nekik..)? Vagy bizonygassam tovább a refund igényem azt várja? -
Topikgazda
válasz floratm #37219 üzenetére
Ez a szöveg így értelmetlen. Ha mástól kap visszatérítést akkor majd küldi neked? "Ok, when we receive a refund, ennek a szónak a helyére lehet hogy mást gondolt.
De hol és mit indítottál? Mert itt dispute keretében kérsz vissza pénzt, máshol meg megint más a módszerrel indul az hogy refund-ot kapj.
-
floratm
senior tag
Magyar felületen ez egy "áttekintendő vita"-ák között van. Vissza küldtem az itemet mert hibás...
Kértem a teljes ár visszatéritését, a probléma jelentése menüben, a hiba leirásával, és hogy milyen cimre küldtem vissza, megadtam a visszaküldött csomag követési számát...[ Szerkesztve ]
-
floratm
senior tag
Köszönöm, én is hasonlóra gondoltam.
Más:a postán mondták hogy a visszaküldött csomag az országon belül még követhető, de Kinába már nem lehet követni. Azért remélem a megérkezésröl van jelzés, a követés nem is fontos..
-
Topikgazda
válasz floratm #37224 üzenetére
Ha ajánlottan adtad fel akkor azt a Magyar Postától lehet hogy eltérően (mivel nemzetközi egyezmény az alapja) könyvelik és követhető mert ez egy nemzetközi postai nyomkövetési szám lenne.
A MP-án most egyébként semmi sem követhető normálisan.
Az általános követőkben lehet nézegetni. Trackitonline és mondjuk még ez is.[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Megint gondba keveredtem, de sajna nem tudom, h csak a PayPal szivozik vagy a megreklamalt ceg ul a baberjain es a penzemen.
Igazabol az erdekelne leginkabb, h ha refundot kaptam akkor az mennyi idon belul kellene, h megjelenjen a PayPal egyenlegemen??
Megreklamaltam v.mit hibas teljesites vegett. Az arut visszakuldtem. csekkoltak, elbiraltak (jo soka, de ez egy masik tortenet) majd jott az email, h visszautaljak a penzt a fizetesi forma alapjan. (jelen esetben ugye a PayPal szamlamra) ennek mar tobb, mint 1 hete es a penz meg mindig nincs a (PayPal)szamlamon! Korabban 2 hasonlo esetem volt, de mind2 alkalommal megjott a penz 2 napon belul.
-
Topikgazda
Ha refundot kapsz az kb 2 mp és látszik PayPal könyvelésben. Ha bankkártya volt az eredeti fizetőeszköz, akkor a pénzt beérkezést könyvelik és rögtön továbbítják arra a bankszámlára, amelyhez a kártya tartozik és banktól függően 2-5 napon belül a számládon lesz.
Ha egyenleg volt, az meg akkor ott marad.
Ez nem a PayPal-on múlik. Ha nem küldenek, akkor mégis miért a PayPal szivozik, akkor máskor is tehették volna.
Ha elküldte a pénzt a cég, akkor van egy tranzakció azonosítója (az jelenik majd meg nálad is) akkor kérd el, mivel nincs nyoma a PayPal fiókodban és ellenőrizni szeretnéd.[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Koszonom! Eddig nem volt PayPal appom... most letoltottem, de ott sem latom a refoundot szoval akkor a ceg nem kuldte meg annak elelnere, h emailben mar visszaigazolta...
Irok a cegnek, h kuldjek az a franya azonositot...
Ha ezen is annyit gondolkodnak, mint a hibas teljesitesen (ami 100%-ban az o hibajuk volt) akkor mikor reklamalhatom ezt meg a PayPalnal? Nem akarok turelmetlennek tunni, de az aru atvetelenek napjan azonnal jeleztem a ceg fele. Nyilvan a visszakuldes es enyeb huncutsagok is idobe telnek, de osszesegeben ~3 het atfutast azert sokallok foleg, h bo ezer EUR-rol van szo es nem en szurtam el a dolgokat.
-
Topikgazda
-
No.01
őstag
Vegre megjott az ertesites a refundrol... Mivel a bankkartyam van osszekotve direktbe a PP szamlammal igy jol gondolom, h tovabbi 2-5 munkanapot kell varnom mire megjelenik a PP-on majd onnan utalhatom vissza ujabb 2 munkanap atfutasi idovel a szamlamra?
-
Botigta
aktív tag
Üdv,
Nyitottam egy vitát a Banggood-dal. Telefonrendelés 14 napra, a telefon két hónapja nem jön, Tracking nincs. Már a PayPal előtt van az ügy júni 22-e óta. Várom, hogy a Paypal döntsön. Ma bemegyek a fiókba, és azt látom, hogy a Banggood júli 2-án küldött valami trackinget egy általam soha nem hallott FLYT Express-hez, ahol látszólag 1-je óta LONGDON-ban dekkol a csomag (még a LONDON-t sem tudják helyesen leírni). Szerintem egy nagy kamju az egész. A 17track persze nem ismeri fel...
Gondolom most a Paypal-osok ülnek a seggükön, hogy a csomag jön. És 27-éig jósolják a lezárást. írni nem tudok már ezen a felületen. Mi a francot csináljak? -
őstag
válasz Botigta #37233 üzenetére
vagy vársz, vagy telefon felhívod a pp-t hátha meg lehet picit sürgetni
nem atomtudósok döntenek ezekről az ügyekről, de azt azért általában látni szokták, hogy tök kamu a tracking
esetleg az ügyön belül, ha lehet még hozzászólni, akkor odaírhatod eztcryptot minden termékemért elfogadom
-
Topikgazda
válasz Botigta #37233 üzenetére
Ha benézel a Banggood topikba, akkor láthatod hogy vannak csúszásaik, pont ezen a helyen amit látsz kiírva, Longdon, ami bizony jól van írva, mert nem Londonban van az a logisztikai központ. Ezek a 15 számjegyű nyomkövetési számos küldeményekkel van a gond.
A topikban van link hogy mivel lehet nézegetni. De ez lenne az.
Most már indultak és érkezett is meg onnan küldemény, esetleg a tiéd is úton van.
A Flyt Express egy logisztikai szállító, nem kamu, csak a nyomkövetési információik, miután Kínát elhagyta a küldemény.[ Szerkesztve ]
-
NORBl
aktív tag
Paypallal van valami nyűg most ?
Nem tudok válaszolni a case-emre, csak tölt, karikázik.
-
Topikgazda
Nincs semmi, én most leveleztem velük az eBay fizetési gonddal, de most épp jó lett, mert már nem magyar nyelven akar a fizetési oldal kommunikálni velem. Működik a csatolás az üzentehet, a vásárlás, a belépési védelem, nekem normál működésnek tűnik.
Lehet hogy nálad is nyelvi probléma, vagy valami böngésző védelem, blokkolás.
De nem egészen értem, nem szoktunk válaszolni, ritkán kérnek információt, a másik fél felvetésére meg nem kell reagálni, hanem továbbléptetni.[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
lejárt a bankkártyám , kaptam újat
és a pay pal is szólt, hogy frissítsem
de már 2 hete próbálom és mindig elszáll:
"Sajnáljuk. Jelenleg nem tudjuk feldolgozni a kérését. Próbálja újra később."mit lehet ezzel kezdeni ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Topikgazda
válasz lorcsi #37241 üzenetére
Ugyanaz a száma és a dátum és a cvv kód változott vagy teljesen új? Ez utóbbinál új kártyaként kell felvenni.
Mindkét esetben aktivált kártyának kell (online használatra is) és kell rajta lenni némi pénznek.
Néha gond van a magyar nyelvű felülettel, angolra átállítva kell megpróbálni.
Ha ezek sem mennek, akkor írni hogy nem tudod a kártyát hozzáadni, vagy telefonos segítséget kérni.[ Szerkesztve ]
-
Exelsior24
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, Allin rendeltem 2 terméket amiket kifizettem, de írt az eladó, hogy az egyik termék már nincs neki, és vissza szeretné nekem utalni az árát PayPal-ra. Létrehoztam magamnak egy paypal.me saját linket amit el is küldtem az eladónak, illetve valami paypal-os e-mail címet is kért, így megadtam neki a paypal-ra regisztrált e-mail címem mivel semmi mást nem találtam. Ez kellett neki vajon, így már vissza tudja utalni nekem a termék árát?
Illetve ebben a PayPal.me-ben van egy beállítás: Magánkifizetések, személyes kifizetések, vagy másik opció Termékek és Szolgáltatások, ezt melyikre kell állítanom, hogy vissza tudja refundolni nekem a termék árát?Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Topikgazda
válasz Exelsior24 #37245 üzenetére
Nem a Paypal.me kell. A baráti küldés Kinábol nem használhato, üzlerinél meg jutalékot vonnak tőled. Csak a belépési e-mail azonositot kell küldeni és azt hogy 3,9 %- al többet küldjön mert azután lesz annyi a nettó összeg.
De ehhez nem kellett volna PayPal, vissza tudná adni az árat az Aliexpress oldalán keresztül variáció nélkül.[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
Üdv Urak, egy egyszerű kérdés. Ugye jól tudom, hogy lehet paypal fiókot nyitni bankkártya nélkül és azt feltölteni bankszámláról?
-
Watcher45
tag
válasz Formaster #37249 üzenetére
Szintén összefoglaló:
11. PayPal egyenleg feltöltése banki utalással, Top Up (Feltöltés) móddal
Belépés után bal oldalon a menüben az egyenleg feltöltésre ezek a menü pontok állnak rendelkezésre:
Transfer Money vagy Pénzátulás, régebbi felületen ha előkerül a Top Up vagy Feltöltés.
Ezeket választva kapunk egy információs oldalt, ahol a megadott adatokkal a saját bankszámlánkról tudunk utalni a PayPal magyar Unicredit Banknál vezettet számláján keresztül a PayPal egyenlegünkre.
Saját forintos bankszámláról, forint a saját PayPal fiókunkra!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest