- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Max_218 #28800 üzenetére
A második képen -gondolom az jött elsőnek- rögtön reagálni kellett volna If you dídn't add this email, let us know right away. linkre kattintva.
Valamilyen módon megszerezték a jelszavaidat, sajnos nem igazán van más lehetőséged mint amit írtam.
Az meg tök gáz, hogy a PayPal vásárlási értesítőt a freemail a levélszemét mappába teszi. Bár ha fel vagy törve, azt akkor nem tudom miért kaptad, az igazi hacker már azt is átirányította volna a comp1614@gmail.com címre.[ Szerkesztve ]
-
Wiz Khalifa
veterán
Mikor meg nyitottam a Dispute-ot az eladó nem írt vissza. 5 nappal a nyitás után tovább vittem a PayPal felé a dolgot mire szinte azonnal jött egy üzenet a Dispute-ban amiben a nyomon követési számot írták. Ezt elvileg a PayPal írta.
Írtam erre hogy nem lehet nyomon követni Magyarországon belül, kérem vissza a pénzem.
Azóta így áll a Dispute.
Smoke some weed nigga!
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #28802 üzenetére
Azt az eladó küldte be nekik. Honnan tudnák ők?
Indítasz claim-t, azt megkapja az eladó is azzal, hogy 10 napon belül reagáljon, a tied azonnal benyögött egy nyomkövetési számot, ami nem igazolja azt, hogy kézbesítve lett neked, csak jó móka.
De nem kell a kép, egyébként látszik rajta is a folyamat, 15.-től indult a 30 napos idő. Normál esetben pár napon belül döntenek egyébként.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Max_218 #28804 üzenetére
Attól csak a további vásárlást előződ meg, kérjél jelszó emlékeztetőt a PayPaltől, próbáld meg visszaszerezni a fiókod. Az alap e-mail címed még ezek szerint benne van és így be tudnak majd azonosítani, ha még eddig csak nem törölte.
A napokban nem kaptál valami PayPal levelet, hogy probléma van fiókoddal és csinálni kellene valamit?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #28805 üzenetére
Kértél egy döntést egy ügyben, dolgoznak rajta és majd értesítenek, ezen neked most nem kell semmit sem csinálnod, jó várod a döntést az is valami cselekvés.
-
Max_218
tag
azt írja nincs hozzá rendelve semmilyen fiókhoz, nincs valami contact email nekik ? nem ,ma vettem egy origin access hozzáférést ami 1200forint volt, aztán lefeküdtem aludni ,és most látom hogy mennyi az egyenlegem... meg véletlen néztem csak rá a leveleimre.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
mi ez az új marhaság amúgy hogyha valamiért pénzt kérek
akkor azt 21napig "on hold" státuszba teszi?10 tranzakciót már elértem és 60napot is kivártam tehát az már eltűnt
eddig én ha csináltam paypal fiókot és küldtek pénzt egyből ki tudtam venni most meg megy itt a pénz visszafogás
hogy lehet ezt kicselezni?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Topikgazda
válasz TeeJay #28811 üzenetére
Ezt nem lehet cselezni, a vásárlói védelem fontos dolog, biztosítani kell. Nem annyira új szabály. Szerencsére csak 21 nap a várakozás.
Ha több terméket adsz el folyamatosan és magasabb lesz a rangod akkor nem lesz várakozási idő, bizonyos feltételek szerint csak általában lesz ez igaz.
A rang számítás folyamatosan 35 naponta értékelődik (és ezért volt hogy neked újból előjött a 21 nap), ha valamelyik feltétel teljesülés kiesik a követelményekből újra indul. Ha magas rizikós besorolási árút adsz el, akkor is előkerül. És számít az eBay rang is.Egy válasz az ilyen jellegű kérdésre
Meg egy másik:
• You have been an eBay and PayPal member for less than 6 months
• You have an eBay feedback score of less than 100 and do not have a record of good performance
• You have a Buyer dissatisfaction percentage of 5% or greater
• You have an average Detailed Seller Rating (DSR) of less than 4.5
• You have received fewer than 20 Detailed Seller Ratings in the last 12 months
• You have a high rate of customer disputes
• You’re selling in a high risk category or industry such as, tickets, travel, gift certificates, computers, consumer electronics or mobile phones[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
Jó de volt már pár fiókom és még sosem láttam ilyet most meg 21 napig szivattyú minden kapott pénz után amit "pay for goods & services" módon kértem a vevőtől? Eddig ezeket is azonnal megkaptam
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Topikgazda
válasz TeeJay #28813 üzenetére
Nem mert a linkelt oldalon ott van, hogy mikor változhat meg, ha folyamatos az előírt feltétel teljesülése a 35. napon, akkor megy tovább a dolog 21 nap nélkül.
Oké, változott úgy 2,5 éve az erre vonatkozó szerződési feltétel és 35 nap a forduló.
Amíg egy cég volt az eBay és a Paypal akkor emlékeim szerint 12 hónap volt. A különválás után nincs igazán értelme ennek az összekötésnek -előtte sem volt- mert ugye nem csak az eBay-n adhatunk el dolgokat.
Amikor vásárolsz ez téged is véd.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok, van 1 kis nagy gondom. Nemadja hozzá a Maestro kártyámat a paypal fiókhoz. azt irja,használjak másikat, pedig ez tiszta új, és 2020ba jár le csak. nemértem,eddig az előző kártya jóvolt. ezt valamiér nemveszi be. valaki valami ötlet?
-
Locsi
senior tag
Sziasztok.
Tegnap indítottam egy ügyet a PP-nél, mert a tavaly októberben vásárolt terméket nem kaptam meg. Tapasztalatlanságom miatt indítottam ilyen későn. Megírtam az eladónak, hogy szeretném visszakapni a pénzem.
Ezt a választ kaptam."Dear friend, sorry to hear that, as It is inconvenient for me to reply your message in paypal, so can we communicate with each other on ebay message directly? if you contact us on ebay message, i promise you will get a fast reply on ebay message. Thank you for your kindly cooperation and understanding. Best regards"
Természetesen, gondolom időhúzás a részéről, hogy átinvitál az ebay-re.Szerintetek mit tegyek, hogy biztos visszakapjam a pénzem. Előre is köszi.
-
törölt tag
válasz #51002624 #28819 üzenetére
Az összefoglalóból :
3. Kártya hozzáadás a PayPal fiókhoz
A kártya hozzáadás két lépcsős folyamat.
Az első résznél miután megadtuk a kártya adatait, a rendszer 1 $-nyi összeggel végez egy próba terhelést a kártyán, ezt a pénz levonást rögtön sztornózza is.
Ha sikeres volt, azután a kártya használható vásárlásra.
A második mozzanat a kártya konfirmálása, ez 400 Ft levonással jár, amit majd visszakapunk, de ez csak a pénz küldési és fogadási alap limitek eltörlése miatt szükséges, ha nem történik meg, az nem befolyásolja a kártyával való vásárlást.Vagyis ez azt is jelentheti,vagyis az is lehet az oka,hogy nincs rajta pénz, és nemtudja a próba levonásokat megcsinálni?
-
Topikgazda
válasz #51002624 #28815 üzenetére
ezt valamiér nemveszi be
Mi a hibaüzenet?
Ha a 2020 dátum beírás, akkor próbáld meg a Összefoglaló, Tippek röviden 2. pont szerint kártya hozzáadás linken belépve hozzáadni.Vagyis ez azt is jelentheti,vagyis az is lehet az oka,hogy nincs rajta pénz, és nemtudja a próba levonásokat megcsinálni?
Természetesen ez is hiba ok és a bankban is aktívnak kell lenni a kártyának.
De nem kell vastagítva írni az idézetet, annyira nem fontos, elég hivatkozni rá.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Ha az eBay-n vásároltál ott kell kezdeni. Ha ott lejárt a reklamációs idő és most azt írja hogy ott keresd meg, ez azért van, mert úgy egyértelmű, hogy melyik termékről van szó. Nem időhúzás mert ott, ha már nincs vásárlói védelmed semmit sem tudsz tenni. Itt meg az indítástól számítva 20 napon belül kérheted a PayPal döntését, így nincs időhúzás problémád, mert az üzenetváltás 1-2 nap alatt talán sikerül.
-
-
Topikgazda
Én azt vettem ki abból amit írt, hogy nem tudja összekötni a két dolgot, ezért vár onnan üzenetet, de csak az egyik helyen lehet nyitott probléma rendezés folyamatban.
Küldjél neki üzenetet annál az vásárlásnál. Akkor kiderül, hogy pontosan mire is gondol.
De az eBay várható megérkezés utolsó dátumától a 30 nap naptárilag mikor jár le?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Oké, engem nem kell meggyőzni.
hogy átinvitál az ebay-re.Szerintetek mit tegyek,-re gondoltam reagálni
Akkor erre röviden.
A PayPal-n megy tovább dolog és ha azt kérte hogy üzenj neki az eBay-n, akkor üzenj. Azzal részedről nem fog semmi sem változni, de jó fej vagy, mert a kérését teljesíted.
Csak azután derül ki, hogy miért kérte. -
aytukabozs
addikt
válasz aytukabozs #28818 üzenetére
Na bannolom magam pár hétre innen, fel sem tűnt hogy elazámoltam a 180 napot
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Topikgazda
válasz aytukabozs #28833 üzenetére
Milyen 180 napot?
-
MPowerPH
félisten
Sziasztok. Gyors segitsegre lenne szuksegem, mert eddig ismeretlen vizekre tevedtem a Paypal szolgaltatasait illetoen. Eladnek egy eleg ertekes pianinot, es egy olasz csoka venne meg, aki Kijevbe szallitana egy transport agentet megbizva. Letetbe helyezte az email szerint a teljes osszeget(a veteli ar+transport fee), amihez csak akkor ferek hozza, ha sajat zsebbol a Western Union -on keresztul kifizetem a szallitot. Ahogy ez megtortenik, es kezemben a receipt, akkor valahova(az nem derult ki az emailbol pontosan hova) el kell kuldenem a Paypalnak, ami ezutan ha minden jol megy, feloldja a payment pending statust, es hozza tudok ferni. Valaki felvilagositana, hogy mi is ez pontosan? Auto adas-vetelnel tudom, hogy van hasonlo lehetoseg, alt. ugye mind csalas, de az elado, nem a vevo reszerol. Mi itt a buktato?
Itt az email, amit kaptam a paypaltol:
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
törölt tag
Ésha új mélre megcsinálom? Előtte zároltam az edddigi paypalt, akkor kéne mennie neki? Vagy pénz nélkül, úgyse fogja magát megcsinalni, senkinek,nemcsak nekem? Vagy hogyvan ez???
-
Topikgazda
válasz #51002624 #28838 üzenetére
Ha úgy próbálkoztál hozzáadni hogy nem volt rajta pénz, akkor akár zárolhatták is azt a kártyát. Felejtsd el az új regisztrációt, a zárolt kártyát másikra sem lehet hozzáadni.
Keress vissza valakinek írtam, hogy miként kell az üzenőfalon segítséget kérni a PayPal-tól a kártyahozzáadáshoz.
De még egyszer, minimum 1000 Ft legyen a kártyán és akkor ami le van írva a leírásban az működik, a 2020 meg négy számjeggyel legyen írva. -
balint355
aktív tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre Van egy régi paypal fiókom, amit soha nem használtam, kártya sincs beállítva rajta, viszont most használnám. Természetesen nem emlékszem se a jelszóra, se a jelszó visszaállításhoz szükséges biztonsági kérdésekre. Van valami módja, hogy hozzáférjek a fiókhoz?
Előre is köszönöm
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
MPowerPH
félisten
Koszonom a figyelmezteteseket innen is.
Don't Tread On Me
-
aytukabozs
addikt
(hát a vevővédelem intervalluma annyi ugye, de nekem az jött ki fejben hogy október óta már elmúlt 180 nap )
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
flymi
addikt
Valaki árulja már el, miért nem enged helyes születési dátumot megadni a paypal? Páromnak csinálnám a regisztrációt, de nem engedi a napnál beállítani a 18-at.
Ettől jobban felment a vérnyomásom, mint reggel a kávétól... Ekkora **art!
Nem, nem a billentyűzetem rossz.
[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
-
Arcképgyáros
Sziasztok!
A Paypal fiók mennyire nyilvános vagy ilyesmi?
Arra gondolok, hogy ismeretlen emberek rám kereshetnek-e stb.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
flymi
addikt
Ezt nem hiszem el!
Azért nem tudtam beírni a helyes születési dátumot, mert rosszul írta ki a helyes sorrendet.
Ugye az szerepel, hogy DD/MM/YY, de azért nem engedi beírni a 18-at a DD-hez, mert az amerikai stílus alapján a MM/DD/YY a helyes sorrend.
Nincs is jobb, mint egy vasárnap ebéd előtti agyvérzés közeli állapot![ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Topikgazda
válasz #51002624 #28844 üzenetére
Ezt írtam: Ha úgy próbálkoztál hozzáadni hogy nem volt rajta pénz, akkor akár zárolhatták is azt a kártyát.
De zárolta a PayPal rendszer, mert azért kaptad a képen látható dolgot.
Tényleg nem tudom már jobban elmagyarázni, hogy mit csinálj.
Minden szükséges információt leírtam, az Összefoglalóban is ott vannak a segédanyagok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest