- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Camembert
tag
Sziasztok,
az ebayen Paypal-al szeretnék vásárolni, de sajnos valamiért nem sikerül.
"Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options:
Check out with another PayPal method, like the one we're showing now.
Select a different payment option."Kapok is 2 sms-t, a második sms a tranzakció törlése.
Van valakinek ötlete?Eddig ilyet még nem tapasztaltam, de mintha az átváltásnál is kevesebbet írtak sms-ben.
-
buca84
őstag
Forintban van a pénz az egyenlegen. De eddig is abban volt és átváltotta magának.
Ezt hogy tudom beállítani, hogy USD legyen? Ha átállítom USD-re az elsődlegest, akkor feltöltésnél nem lesz gond, hogy Ft-ban töltök fel?Szerk: A manage currencies menü alatt átállítottam a Ft--ot primary -ra.
[ Szerkesztve ]
-
Camembert
tag
Közben beírtam a keresőbe és vissza olvastam.
Olvastam, hogy a Mastercarddal vannak gondok, nekem VISA Internetes kártyám van.
Elvileg van rajta elég fedezet, de még most utalok rá és megnézem úgy is.
Ebben a hónapban harmadszorra használom a kártyát, limitről nem tudok, hogy lenne a vásárlások számánál.[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
válasz buca84 #28358 üzenetére
Az elsődleges átváltása esetén írnak valami 30 perces várakozást, de ha $ egyenlegre átkonvertálsz annyit amennyi kell, majd azt teszed meg elsődlegesnek, vársz egy kicsit és megpróbálsz úgy fizetni. Ez lenne az utolsó javaslatom.
Ha ennek ellenére nem sikerül, akkor elképzelésem sincs, hogy mi lenne a gond.
Volt már ilyesmi gond másnak is, csak azt nem tudom, hogy egyenleggel vagy kártyával akart fizetni.[ Szerkesztve ]
-
Camembert
tag
Közben annyi változás van, hogy fizetésnél azt az üzenetet kaptam, hogy az eladó változtatást hajtott végre a terméken, kicsit drágább lett, így valóban a kártyámon lévő egyenleggel voltak gondok.
Amit még észrevettem, hogy most először kaptam 2 sms-t a tranzakcióról (1 termék + 1 a szállítás).Köszönöm a segítségedet.
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
PayPal-nál van valamilyen felső határ (vásárlási limit)? Ugyanis az történt, hogy akartam egy majdnem 400 dolláros paypal fizetést csinálni és kaptam sms-t, hogy storno a tranzakció. Mínuszban van az OTP számlám de csak pár ezressel, de miután elmehetek majdnem egymillióig mínuszban, nem értem, hogy miért nem tudtam fizetni.
Eddig is ugyanez a paypal számlám volt, ugyanezt a bankkártyát használtam, a kisebb 100-150 USD-s tranzakciókkal sohasem volt semmi gond."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
aytukabozs
addikt
válasz gipsztigris #28365 üzenetére
Nem limit lesz ez, szimplán a PP viszonylatban nem működik hogy 'hitelre' vásárolj. szerintem
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
gipsztigris
addikt
válasz aytukabozs #28366 üzenetére
Majd meglátjuk reggel. Volt egy lekötött összegem amit az imént "feltörtem", az reggel megjelenik a számlámon. Majd akkor újra megpróbálom a dolgot.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Topikgazda
válasz buca84 #28368 üzenetére
Szerintem nem PayPal probléma, ha csak ők nem korlátoztak valami miatt.
Ha ez teljesül: You can complete your payment using your PayPal account, we only ship products to Billing address
Tehát a Spemall-en lévő lakcím betűről betűre megegyezik azzal ami PayPal-on is van és ami mellett ez olvasható: Primary, Billing address és https:// oldalon fizetnél, akkor jónak kell lenni a PayPal fizetésnek.
Esetleg ma van valami gond, holnap már jó lesz.
Ha meg akarod venni, akkor direkt is fizethetsz kártyával, ha nem tudod a PayPal-t használni. -
Topikgazda
válasz buca84 #28375 üzenetére
Pl kértek valami igazolást, jutalék tartozás bármi a használathoz kapcsolódó gond. Ha pénzt sem eged küldeni az akkor valami fiók probléma, ami esetleg kihat a nagyobb összegű vásárlásra.
De az is lehet, hogy a Spe-nél van valami gubanc a PayPal fizetési kliensükkel és később használható lesz. -
-
spileraaa
senior tag
Ismerőstől kellene kapjak 40 eurot de sehogy nem tudja elküldeni
Maestro kártyája van és nincs más
várható hogy a közeljövőben hogy újból lehet használni?vagy milyen más lehetőség lenne hogy elküldje a pénzt? (banki utaláson kívül)
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
horvathd
senior tag
válasz spileraaa #28382 üzenetére
Nézzétek meg a Transferwise-t. Annyi extra kötöttsége van, hogy mindenki csak a saját országi szerinti devizában tud küldeni / fogadni. Egyébként középárfolyamon vált, díja 0,7% min. 1.36 EUR, plusz egy belföldi utalás a küldő országában.
Vagy másik lehetőség, hogy a PayPal egyenlegét előzetesen benki utalással feltölti (Top Up) és úgy küldi el neked.
[ Szerkesztve ]
"The Kid just rages for a while."
-
buca84
őstag
válasz aytukabozs #28386 üzenetére
Köszi!
Most jutott eszembe, hogy régebben hozzáadtam a kártyám a paypal számlámhoz. Rámentem, hogy verifikálja a kártyám, de nem történt semmi. Majd leválasztottam a kártyám. Ez lehet gond?
Utána volt, hogy visszatettem a kártyát és azzal vásároltam sikeresen.
-
gipsztigris
addikt
válasz gipsztigris #28367 üzenetére
Sajnos továbbra sem tudok vásárolni nagyobb összegben !
Elindítom a PayPal fizetést, majd megérkezik az sms az OTP-től, hogy kártyás vásárlás, majd rögtön utána, hogy stornó.
Próbaképpen elindítottam egy pár dolláros vásárlást, azt simán meg tudtam tenni hiba nélkül. Ötlet?"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
buca84
őstag
válasz gipsztigris #28391 üzenetére
Ez tök fura. Nekem is nagyobb összegű lenne a vásárlás és nem engedi.
-
Topikgazda
válasz gipsztigris #28391 üzenetére
Tavaly nyáron ezt írtad: Viszont nem tudom mi történt, mert fizettem valamit a banggood.com-on sikerrel, utána sikerült az ebay-es fizetés is.
Gondolom az a kártya még mindig.
Mobil app-al vagy böngészős verzióban fizetnél? Cseréld meg.
De az SMS-ek tartalma nem segít, elhisszük. A banknál nincs limit korlátozás a fizetésre?[ Szerkesztve ]
-
buca84
őstag
válasz buca84 #28392 üzenetére
Ezt a választ kaptam az előbb a PayPal-tól:
Thank you for contacting PayPal regarding purchasing a mobile.
I understood that you have the money in your balance but also I could notice that you do not have USD on it. Your current balance is xxxxxxxx HUF only.
I will give you the instruction to resolve this situation.
Yes, you can transfer some or all of your PayPal balance from HUF into USD.
Here’s how:
Log in to your PayPal account
Click Profile at the top of the page
Click Currency Balances under Financial Information
Enter the amount to convert in the Currency Exchange field
Choose a currency to convert to
Click Calculate to preview the conversion results
Click Review Exchange to accept the conversion
Confirm the transfer by clicking Exchange CurrencyI am glad I was able to resolve your question today.If you need further information, do not hesitate to contact us again.
-
Topikgazda
válasz buca84 #28399 üzenetére
Belépsz
PayPal balance után a Details-ra kattintás
Alul a Manage currencies kattintás
Ez kép látszikBalance conversion
From a forint egyenleg
Amount az összeg
To $ balance
Continuea következő képernyőn az összesítő
És alul az Exchange CurrencyItt a példában angol font van, de az ne zavarjon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest