- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Tegnap délelőtt vette. Egyből lett jelentve de azzal nem értünk sokat. Ha az ő G2A-s profilját blokkolták.
Más opciót mire érted? Mert annyi van hogy beírja a steam-be a kódot és csak annyit ír hogy "Azonos termékkód." illetve alá hogy "Valaki már felhasználta az általad beírt kódot így Te nem tudod beaktiválni."
Vagy nem erre gondoltál?
Smoke some weed nigga!
-
Topikgazda
válasz Joeker67 #21497 üzenetére
Van aki esküszik rájuk, hogy milyen jó cég, személy szerint egy átverős társaságnak tartom és a te eseted is bizonyíték rá. Ha végig nézed a szabályaikat, csak a szállítás után vannak opcióik.
Meg kell várnod hogy megkapd és azután lerendezni? Őszintén nem tudom.
Szokott olyan lenni, hogy EU-s szállítást választasz abban a reményben hogy nem kell ÁFÁ-t fizetni és egyszer csak kapsz egy értesítést, hogy van egy csomagod Kínából és vámeljárás alatt áll. -
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #21501 üzenetére
Nem, a Paypal dispute-nál.
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #21504 üzenetére
Ezt akkor szokták írni, ha azt választjuk hogy nem engedélyezett tranzakció problémám van. Emlékeim szerint.
Ha nem jó árút kapok, akkor semmi köze ahhoz, hogy rendben volt a tranzakció, mert az természetesen rendben van, csak a megvett árúval van gond.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #21506 üzenetére
Kifogytam az ötletekből.
-
Wiz Khalifa
veterán
Újra fent van az az eladó. És ott van ismerősöm értékelése is. [link]
Smoke some weed nigga!
-
Topikgazda
válasz Wiz Khalifa #21509 üzenetére
Jelezzétek valahogy a cégnek, hogy csaló.
-
Wiz Khalifa
veterán
Azt nem értem hogy a jelentés után miért rakták ki ismerősömet "gyanús tevékenység" címen... Mert az eladótól kapott egy választ a jelentésre de nem tud belépni elolvasni. Sőt írni se tud a support@g2a.com-ra mert visszajött a mél hogy nem lehet elküldeni.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
Joeker67
aktív tag
Tegnap este még elküldtem az időrendben lementett képernyőmentéseket aPaypalnek és a Gearbestnek is, majd ma reggelre ez a levél fogadott:
Dear József,
Thank you for contacting Gearbest.
We are now arranging the refund for you of 117.48 USD.Please note:
1.For paypal refund,it may take up to 3-7 business days depending how the item was paid for(e.g.Paypal balance,credit/debit or checking account).
Please contact Paypal for any queries regading the refund. You can view the status of your refund from your Account History. Log in to your PayPal
account. Click History
2.A credit card refund may take up to 30 days to process and appear in your account. This is completely outside our control. Please contact your
CC company for any related issues.Thanks for your patience.
Ha jól értem akkor intézik a visszatérítést, ugye?
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Csak hogy legyen nyoma, hátha valami nagy adatlopási eset van folyamatban.
Hasonló eset történt velem ma, mint (#21429) Grande Ale barátjával.Ma éjjel jött néhány email, miközben vidéken aludtam:
2:50 -- PayPal -- You made some changes to your PayPal account settings
→ [...] You've opted to bypass logging in to your PayPal account when making purchases from this device: Desktop Firefox Windows 7 NT 6.1. [...]
2:50 -- Get-Likes.com -- Your Order Is Being Processed
→ Thank you for your purchase! You bought 30000 Youtube Views / https://www.youtube.com/watch?v=SbljZ5T9rZ4 for your URL - 39.99 USD [...]
2:50 -- service@intl.paypal.com -- Receipt for Your Payment to LARAUN LIMITED
→ Hello [...], You sent a payment of $39.99 USD to LARAUN LIMITED (laraunlimitedco@gmail.com)
2:54 -- service@paypal.com -- Important – We noticed unusual activity in your PayPal account
→ We noticed some unusual activity on your PayPal account on 2/16/2016 on 17:52 PST near Budaors PE and are concerned about potential unauthorized account access.
What to do next
Please log in to your PayPal account and complete the steps to confirm your identity and recent account activity. To help protect your account, access will remain limited until you complete the necessary steps.NAB@ZMEG
Így most reggel be is léptem PayPal-ra, ahol egyből hitelesítést kért ugye tőlem, hiszen zárolva van a számlám. Grande Ale barátjához hasonlóan a PayPal által az automata híváshoz vagy sms küldéshez felajánlott telefonszám (ami nagyrészt ki volt csillagozva, de az utolsó két szám nem, és azalapján tényleg az enyém) kijelölése és Next nyomása után azt írta, hogy úgy tűnik, nincs a nevemhez regisztrálva ilyen szám... Akkor miért ajánlottad fel, te észlény?!?! Na mindegy.
Végül azt a formot vittem végig, amelyiken fel kellett tölteni nekik egy fotót a jogsimról, plusz megadni egy új jelszót. Kiírták hogy oké, megkapták, és hogy két munkanapon belül visszaírnak. Ennyi. Illetve még jött egy PayPal email , hogy megváltoztattam a jelszavamat.
Az volt még a furcsa, hogy a hitelesítés módját kiválasztó legördülő boxban egy üres sor jelölte ezt a formot. Tehát míg a telefonos azonosítás sorában a legördülőboxban volt string, addig ez az Upload proof of identity form-nak a sorában a legördülőboxban nem volt string. Ki lehetett éppen választani ezt a sort is a legördülőmenüből, csak ez egy üres sor volt, és a kijelölése után derült csak ki, hogy ez pont egy Upload proof of identity form.
Izgatottan várom a folytatást
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
NORBl
aktív tag
Sziasztok !
Kép alapján most nekem PayPal vált, vagy a bankom ? Mindig rárak az adott termékre x forintot, függ a termék árától. Így ugye kiírja forintban, hogy mennyi a vége, ha a másikat választom az adott pénznem van kiírva, és a bankom belüli számlatörténetben is ebben a pénznemben adja meg az összeget.
Szerk.:
1. PayPal
2. A bankom ?[ Szerkesztve ]
-
animatrix11
őstag
Üdv
Olyat lehet valahogyan, hogy paypalról bankszámlára utalni? Mivel az illetőnek paypal-ja
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
Topikgazda
válasz animatrix11 #21517 üzenetére
A saját bankszámlájára tud utalni, küldeni pénzt az egyenlegéről. A Withdraw funds menüpont.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz animatrix11 #21519 üzenetére
Nem lehet, csak saját tulajdonú bankszámlát vehetsz fel a szabályozás szerint. Megoldás, ha Paypal fiókok közt megy a pénz.
[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
Sziasztok!
Ma beakartam lepni a paypalra, de ez fogadott:
Tovabb lepésnél hitelesítést kér, smst kértem( 0-val kezdődő számot ír, meg a szám vége megegyezik), de nem jó a szám azt írja 😱
Illetve telefonon az alkalmazást elindítva ez fogad:
Na ez érdekes 😱
Mi lehet a gond?
Hogy tudnék valamit csinálni???Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
ottesz
aktív tag
Tegnap este óta nem tudok belépni.....Bármit csinálok...Másnál is van ez?
Állandóan ez fogad:Sorry, we can't log you in. If you think there's an issue with your account, contact us and we'll help resolve it.
Ja és vagy 2x sikerült de mikor kiléptem és be akartam lépni nem tudtam...[ Szerkesztve ]
-
ottesz
aktív tag
Nem tudok...Felhíni meg nem tudom mert nem olyan jó az angolom....Akkor tudok belépni ha kérek egy jelszó törlést és amikor kéri az új jelszómat azon a lapon váltok egyet a felső fülön majd kéri a bejelentkezési adatot és ott be tudok lépni.....Máshol nem ezért vásárolni sem tudok......
-
snooze
veterán
Sziasztok!
Windows mobilen használja valaki a paypal appot?müködik rendesen?engem nem enged be csak böngészőben..mi lehet a gond?Köszi.[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Buko94
újonc
Hello.
Lenne nekem egy elég nagy problémám; elakartam a adni a mototromat és egy külföldi ember jelentkezett a hirdetésre. Ő azt akarta h bonyolítsuk az adásvételt és a szállítást Paypalon keresztül.... Én sosem használtam még ezt és nem is voltam tagja , kicsit féltem is az egésztől. Majd regisztráltam és elküldtem az emberünknek a Paypal e-mail-címemet, de hangsúlyoztam neki h nem értek az ilyen netes utalgatásos dolgokhoz és h intézzen el ő mindent én már csak a pénzt szeretném megkapni mikor jönnek a motorért és ennyi. Erre Kaptam a Paypal-tól egy e-mailt, hogy küldött nekem a vevő (elvileg) Paypalon 195000 FT-ot amiből 100000ft a motor és 95000ft a szállítási költség. De a Paypal fiókomba semmi változás nem történt ... az egyenlegem továbbra is 0ft. Az egyik kérdésem h ez miért van ?
Ezt a 95000 FT-ot elvileg nekem el kellene utalni vmi amerikai hajóztatási cégnek, de ha nem tudok vele rendelkezni mégis hogyan??? o.O vagy előlegezzem meg saját zsebből?? HA jól vettem ki a paypal e-mailjából, küldenem kell vmi csatolt fájlt az utalás bizonyítására.
Ezek után eltelt pár nap és én itt voltam tanácstalanul, majd kaptam a paypaltól egy ilyen figyelmeztető levelet h ha nem csatolom 24 órán belül nem csatolom az utalás bizonyítékát, ilyen meg olyan eljárást indítanak ellenem. Erre visszaírtam h fogalmam sincs h mit tegyek, meg h nem tudok rendelkezni a pénzel mivel csak e mailt kaptam és nincs a számlámon...
erre visszaírtak vmit talán h előlegezzem meg v ilyesmi ( nem vagyok nagy angolos)
most meg egy ujjabb levelet h 48 ora mulva törlik a fiokomat es h leszedték minden adatomat h eljárjanak ellenem.
A lényeg: nekem nincs erre pénzem h így előlegezgessek, inkább hagyom az egészet, és maradjon meg a motor.
Akérdés, hogy visszavonhatja e a vevő az üzletet ha akarja?
Illetve milyen következményei lesznek ennek ha én nem csinálok semmi továbbrasem? -
cidalain
veterán
válasz Buko94 #21529 üzenetére
Nem lett volna egyszerűbb azt mondani eleve, hogy köszi, csak személyes átvétel.
Egyébként szerintem ez amúgy is átverés szagú, csak a fordítottja mint a jó autót veszek angliából féláron című sztori.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
ottesz
aktív tag
Új regisztrációnál a STATE -nél mit válasszak?Nincs benne HU...
-
Hintalow
senior tag
válasz Buko94 #21529 üzenetére
Üdv a nigériai csalások világában
Nézzük mi az ami valószínűleg nem létezik a sztoriban: a vevő, a valódi vételi szándék, a szállító, az állítólag kifizetett pénz, de szerintem a vevő paypal accountja sema következő kérdéseket érdemes végiggondolni:
- mi a fenéért akarná egy külföldi pont a te motorodat? Nem egyszerűbb helyben beszerezni ugyanolyat töredék áron? (gondolom nem veterán ritkaság, vagy kisszériás egyedi darab) és gondolom nem is nemzetközileg hirdetted ugye te is, ha motort akarsz venni, elkezdesz bújni valami Bolíviai lokális apróhirdetési oldalt? - Ja, nem
- miért küldi el előre a szállítási díjjat, hogy aztán te intézz belőle valamit? Nem lenne egyszerűbb neki megrendelni a szállítást, és kijönnének érte? Ráadásul alaphangon 200.000Ft-tól lehet egy motort átlőni más kontinensre, 5 perc guglizással megnézhető. Honnan szülte az összeget? Hasraütéssel?
- Hol van a pénz ha elutalta? Paypal - paypal közötti pénzmozgás pár másodperc, és ha függőben is lenne valamiért az összeg, azt is látnád a fiókodba belépve egyértelműen jelezve.
- A paypal semmilyen lépéseket nem fog tenni a szállítás miatt, nem várnak semmilyen utalást, mivel nem speditőrcég, ilyenekhez semmi közük.
És így tovább, sorolhatnám napestig, a sztori annyi sebből vérzik, hogy a vészhelyzet összes évadjának összes szereplője sem tudná megmenteni
Ül a szerencsétlen kétbites egyed valami eldugott netkávézóban a világ másik felén, és küldözgeti a maileket, mindig van pár fogalmatlan, aki elutalja a meg sem kapott pénz, ne tartozz közéjük
[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Buko94
újonc
Köszönöm szepen a segítséget. Ez most nagyonnagy megkönnyebbülés a számomra. Kicsit en is sejtettem h atverés szaga van a dolognak... ugyanis az emberünk vagy 2-3 nap mulva ir vissza.. de legutobb mar nem is irt .
Na most sztem egy komoly erdeklődő csak figyeli azért az e-mail-jeit és válaszol is rájuk. Másrészről az e-mail cím is gyanús volt, igaz hogy Service@intl.paypal.com a cím, viszont nagy S-sel az elején , de a valós paypal üzenetek e-mail címe elején kis s-betű volt.. és a g-mail-em is külön e-mail címnek vette . -
Foxx666
újonc
Sziasztok a segítségetekre lenne szükségem, anno 1,5 éve használtam egyszer a paypalt, közben lejárt a kártyám.
Tegnap beléptem, és írja hogy lejárt a kártyám, leválasztottam, leválasztottam vele a bank accountot is.Újra beírtam a bank accountot, amikor rá megyek a wallet gombra, írja a bankom nevét, viszont checkingel.Ezt meddig csinálja?Hogy lehet felgyorsítani a folyamatot?
[ Szerkesztve ]
-
realpopek
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni.Vásárolni szeretnék a geekbuying-ról paypal-lel , amin már rajta van az összeg. De mikor rámegyek a kosárban, hogy check out with paypal, akkor valamiért azt írja ki, hogy jelenleg nem tudják végrehajtani,próbálja meg más módját a vásárlásnak. Most a paypal-lel van baj, vagy a geekbuying-gal? Köszi
,, Kis munkát kis ívben,nagy munkát nagy ívben kell elkerülni. ''
-
Foxx666
újonc
Na ezt jó tudni, gondom az, hogy az új kártyát nem engedi hozzá csatolni az accounthoz, azt írja: This card is not accepted. Please use a different card.
Ez miért van?Vagy elég, csak ha a bankszámlám van rá kötve, úgy is működik a pénz mozgás? Igazából ez a fontos, hogy le tudjam venni paypalról a pénzt
[ Szerkesztve ]
-
-
realpopek
tag
Nem akar sikerülni ez a vásárlás: We are not able to process your payment using your PayPal account at this time. Please return to the merchant's website and try using a different payment method (if available).
Mindig ezt dobja miután bejelentkezem a Paypalra.
Mi nem jó?,, Kis munkát kis ívben,nagy munkát nagy ívben kell elkerülni. ''
-
Topikgazda
válasz Foxx666 #21543 üzenetére
Az mondtad lejárt, ha a kártya folyamatos frissítésű akkor nem változik a száma. Nézz vissza egy vele történt vásárlást és hasonlítsd össze a kártyaszámot. Ha egyezne, akkor egyszerűbb a Paypaltől segítséget kérni, de ha új kártya akkor is az Összefoglalóban leírtam a kapcsolatfelvétel lépéseit (Kérdés: Nem tudom a kártyámat a Paypal fiókhoz hozzárendelni, pedig minden adat jól van megadva.)
-
Nandivagyok
aktív tag
Üdv!
Múlt hét végén küldtek egy kisebb összeget a paypal számlámra ami azóta sem érkezett meg.
Ezt megelőzően is utaltak már oda régebben sikeresen, most is az elmentett banki űrlap alapján küldték a pénzt.
Az egyetlen dolog ami változott, hogy lejárt a bankkártyám érvényessége, és az elküldés pillanatában még nem volt a paypal fiókhoz hozzáadva az új kártya, de ettől függetlenül a számlámmal is össze van kötve a pp fiók, de oda sem érkezett meg az összeg.
Járt már valaki hasonlóan?szerk: banki oldalon végrehajtott tranzakciónak látszódik
[ Szerkesztve ]
-
n42
tag
Sziasztok, Geekbuyings-ról rendeltem egy Xiaomi mi pad 2 tabletet, ami a harmadik nap meghalt. Valakinek van gyakorlati tapasztalata a geekbuyings-ról garanciális ügyintézéssel kapcsolatban?
Ugye PayPallal fizettem, így ha jól tudom garanciális ügyintézés postai költségét meg lehet téríteni, ez hogyan működik? (az esetleg gond, h bankkártyáról utaltam le a pénzt, de PP-be be van "kötve" a kártya, nem is tudom, h ezt hogyan nevezik...
Minden segítséget elfogadok!
-
Topikgazda
válasz Nandivagyok #21548 üzenetére
Mi köze van a bankkártyának hozzá? Tényleg nem érhető, hogy két különböző dolog.
Az Unicredites Paypal számlára történő utalás esetén akkor biztos a pénz megérkezése, ha a saját bankszámláról megy (egyezik minimálisan a család név -last name- és helyesen van beírva a Transfer ID és csak az szerepel a közlemény rovatban.
Ha nincs kártya akkor a havi pénz kiküldési limit 21000 Ft, csak ennyit kötődik a kártyához.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest