- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tahepa
senior tag
Egy PP fiókhoz tartozhat két különböző bank által kiadott kártya ?
Bankváltásban vagyok és mindkét számlám él... -
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Ha megváltoztatom a PayPal fiókban az elsődleges mail címet, és a régit törlöm, akkor az ebay fiókban ez a változás automatikusan megjelenik?
-
Topikgazda
válasz germinator66 #21711 üzenetére
Ha új az azonosító Paypal e-mail, azt kell hozzárendelni. Nem automatikus, főleg, hogy két külön cégről van szó, ezt az adatot sem adja át a Paypal külső cégnek. Az eBay a régi unlink és az új linkelése
[ Szerkesztve ]
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Utalnék egy nagyobb összeget a PP számlámra (top up), de most látom, hogy az új (?) szabály szerint a bankszámla tulajdonos nevének és a PP számla tulajdonos nevének egyezni kell.
Nejem nevén van a bankszámla. Mennyire veszik ezt komolyan?[ Szerkesztve ]
-
-
Topikgazda
válasz germinator66 #21716 üzenetére
Akkor ha a Paypal-n meg van adva a Log In with PayPal-nél az eBay.
De akkor igazad van, automatikus lesz. Elnézést.
De célszerű ellenőrizni, hogy tényleg megtörtént.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz germinator66 #21719 üzenetére
Az eBay fórumán láttam bejegyzést, emlékeim szerint 2014-es volt akinél nem ment át és gondja volt.
Mármint úgy ellenőrizni, hogy a Paypal csere után belépsz az eBay-re és megnézed[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Másik országba költöztem és szeretném törölni a pp accountom.
Azt mondja tegyem a következőket:- Log in to your PayPal account.
- Click the Settings icon near the top of the page.
- In the 'Account options' section, click Close your account and follow the instructions.Account options alatt nálam ennyi van:
A balance-om 0, kintlevőségem nincs, hónapok óta nem is használtam. Február 8.án töltöttem fel rajta keresztül a skype egyenlegemet utoljára.
Mit csinálok rosszul?Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Topikgazda
válasz rup1u5 #21722 üzenetére
Rossz helyen keresed, az nem az, függetlenül, hogy mit írtak.
A Paypal fiók adatainak elérése:
Bankkártya(-ák) alatt
You can update them in your Wallet.
Alul: Old account view
Akkor előkerül a My Profile normális oldala.
Ott My settings és az első sor
Account type Close account[ Szerkesztve ]
-
huniross
tag
Sziasztok! Vettem egy valamit és nem jött meg. Refund, a koma visszaküldte a pénzt 29-én. Paypalon megjelent. Azt írja, hogy a vásárlás kártyával történt, ezért a kártyára küldi vissza a pénzt. Gondolom ez azt jelenti, hogy nem a kártyára, hanem a kártyához tartozó számlára. Jelenleg a paypal egyenleg nulla, a refund státusza completed, és nem érkezett a számlára eddig semmi. Ez jól van így?
Ha mégis megérkezik a motyó, akkor úgy írta, hogy küldjem vissza a pénzt. Ezt hogyan tudom megtenni?
Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
huniross
tag
Nincs, de még csak képet sem tudok küldeni, mert azt sem tudok innen. Valószínűleg számítógépről menne minden. Majd megnézem ott. Esetleg jelentkezz be mobilról, kíváncsi lennék mindenkinek ilyen e. http://m.prohadver.hu
Szerk.: látom az összes hozzászólást.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz huniross #21729 üzenetére
Igen, mobil nezetben nincs osszefoglalo.
Ha Chrome-ot hasznalszn akkor cimsor mellett ... Beallitasok menu/Asztali webhely kerese opciot pipald be (esetleg az oldal aljan az asztali nezet gomb)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Az első hozzászólásban le van írva, hogy hogy kell a devizákat konvertálni. A kérdésem az lenne, hogy egy PP-os vásárlásnál, mikor az elfogadó felületen vagyok, kiírja az átváltás költségét, ugyanannyiért váltja át, mint a PP-os fiókban? -
Topikgazda
válasz _stick_ #21731 üzenetére
Mivel ugyanabból a árfolyam konvertáló programrészből származik mindkét helyre az árfolyam adat, kicsi a valószínűsége az eltérésnek.
Ha itt látható Conversion rate-ról van szó, a Payment method alatt, persze ott kártya is lehet, nem csak balance, most ezt aképet találtam meg.[ Szerkesztve ]
-
shield
őstag
Srácok, egy kis segítséget kérek. Ma készítettem egy PP fiókot, most bankkártyát kellene hozzárendelnem. Most az a kérdésem, hogy az OTP-s kártyámat vagy a webkártyát lenne érdemesebb hozzárendelni?
A webkártyát még nem is használtam, elvileg ingyenes az átutalás rá. Egyáltalán a webkártyát hozzá lehet rendelni? Nem vagyok járatos e dolgokban, nagyon megköszönném a segítséget.[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Topikgazda
válasz shield #21733 üzenetére
A web kártyát add hozzá.
Annak is van száma, cvc kódja, ugyanolyan mint a többi hozzáadás szempontjából. Mielőtt vásárolsz saját számlák közti átvezetéssel (ez ingyenes) teszel rá annyi pénzt amennyit költeni akarsz, bővebben a bankod kártyahasználati leírása.
Lásd Összefoglaló fent, ha nem mobilról vagy.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz unravel #21735 üzenetére
K és H Bank legyen mert az & jellel néha gondja van. (Ez csak neked kiírási információ, nincs nagy jelentősége)
Találós kérdés? Mi lehet 16 vagy 24 karakter?
Persze hogy a bankszámla száma, nem a kártyához tartozó alszámla!
Így írva: 104021424948494948531150[ Szerkesztve ]
-
shield
őstag
Bocsi, még egy kérdés. A webkártyának a számát kell megadni vagy a kártya folyószámla számát? Mert van egy hasonló száma mint az alap számlának. Amikor utaltam rá akkor a kártya számot adtam meg, át is ment az utalás, de amikor a webről akarnék utalni akkor számla száma szerint lehet. Bocsi az értetlenségem miatt.
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Topikgazda
válasz shield #21741 üzenetére
Igen mert a bankod biztos 290 körül számolja az 1 $-át. Az csak próba beterhelés de a zárolt tételek közt lesz egy rövid ideig, nem vonja le, a 400 Ft-ot ténylegesen le fogja vonni, amit majd visszakapsz, de az is elsőnek zárolt lesz, ez olyan mintha elköltenél 690 Ft-ot. Ha nincs ennyi akkor nem fog sikerülni a kártya hozzáadás.
Sose centizd ki a vételárat, legyen rátartás egy kicsi.[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
Sziasztok! Szia V/!
Nyitottam egy vitát a leírásod alapján.
A DPD elhagyta a TinyDeal által feladott csomagot, melynek értéke 32 ezer forint.
A dispute nyitása után pár órán belül kaptam is választ a TinyDeal-től.Ezt írták:
Ok, dear, we have got it ,we can refund to 90% if you can close your case ?
Erre én ezt válaszoltam:
All right.
Send me VKWORLD VK700 Pro (white) smartphone European Express delivery. If sent to me I close the dispute. This is about 90%. [link]Erre ők tegnap:
If resend , we only can accept resend after close your case.
Sajnos nem vagyok jó angolból, a fordító segítségével levelezgetek tőmondatokban.
Kérdésem az lenne, hogy mit is ajánlottak? Ha jól értem, akkor elküldik a telefont, ha zárom az ügyet.
Mit tegyek, hogy minden rendben menjen?
Jó lenne már 4 hónap után pontot tenni az ügy végére. -
Topikgazda
Ne haragudj, de egyszerűen nem értem ezeket pa.......at. Küldje el, igazolja hogy feladta és lezárod az ügyet. De!
Ha rendezni akarja, ahhoz nem neked kell lezárni, automatikusan záródik, ha teljesíti a kérést.
Itt egy példa semmit nem kellett zárnom, amikor elfogadta, elküldte zárult automatikusan.Ő nem szállíttatja le, nem teljesíti a szerződést, az ő hibája és 90%-ot ad vissza?
Újra küldi ha lezárod? Mi a biztosíték, hogy megteszi?Az a gond, hogy ők is az a cég, ha nem fizetsz + szállítási biztosítást, akkor elvesztés esetén semmit nem vállalnak. Pedig ő a DPD-től be tudja hajtani a kártérítést a teljes költségére, 0 vesztesége lesz.
-
shield
őstag
Elvileg hozzá rendeltem a kártyát, mert kb. 300Ft hiányzik a webkártyáról. (Számlát is lehetne hozzárendelni.) Nem tudom mennyi idő, amíg lerendeződik. Remélem minden rendben lesz.
-
dlaj
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest