Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kernel

    nagyúr

    válasz somé #10499 üzenetére

    Az accountomnak bizonyára annyi....

    Itt a lényeg, és mint a topikban előfordult esetek, vagy külföldi oldalakon is olvasott történetek is bizonyítják, ebből számos kellemetlenséged származhat. Mármint, ha nem rendezed a tartozást. A PayPal nagyon szívós tud lenni, különféle trükkökkel próbálkozhatsz később újraregisztrálni (rokonok nevén stb.), akkor is le fognak tiltani. Ha nem rögtön, akkor később, amikor rájönnek. Egyebek mellett az IP-címet, illetve tartományt is figyelik, de ez csak egy szempont a sok közül, hiszen önmagában nem sokat bizonyít.

    Nagyon udvariasan fognak tájékoztatni, hogy ők kérnek elnézést, de ha kereskedni akarsz az Interneten, akkor erre számos területet választhatsz, tetszésed szerint, csak a PayPal / eBay piactere zárult be előtted örökre. Amúgy szabad a pálya.

    A kínai eladók persze már rutinosabbak, nem véletlenül kötik ki előre, hogy Olaszországba és több felsorolt helyre nem is szállítanak, az ottani állapotok miatt (csomaglopások, visszaélések). Ha eladó lennék, így már én sem mernék oda küldeni.

    Bele is gondoltam, ha Magyarország is felkerülne erre a listára, az lenne igazán kellemetlen.

    [ Szerkesztve ]

    Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Új hozzászólás Aktív témák