- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
albinolynx
őstag
válasz albinolynx #9297 üzenetére
hotmail.com, vagy yahoo.com - hátha másnak is szüksége van rá.
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
ouzohuto
senior tag
Sziasztok!Árú rendben megjött, nekem még kell valamit tenni a paypalnál?vagy az csak akkor ha valami problem lett volna?
XiaomI RedmI Note|||
-
cocka
veterán
válasz DonThomasino #9300 üzenetére
card statement
Magyarul számlakivonat.
-
zsoleszkai
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy OTP-s kártyáról lehet e pay-palra felutalni összeget, maj átváltani ott euróba.
Hogyha ez lehetséges mire kell figyelni utaláskor?Köszönöm!
/KneeBy/
-
z67
őstag
Sziasztok!
Tegnap az extreme digitalnál szerettem volna fizetni és számtalanszor visszadobta az 50 ezer forintos tételt, végül feladtam. Az lenne a kérdésem, hogy létezik valamilyen vásárlási limit és ha igen, akkor hogy lehet ezt növelni? Personal accountom van és sehol nem találtam hivatalos utalást, vagy lehetőséget a módosításra.
Köszönöm:
zoltán
-
z67
őstag
válasz Hintalow #9306 üzenetére
Simán visszadobott az Extreme Digital oldalra, hogy a tranzakciót megszakítottuk, biztonsági okokból legközelebb 15 perc múlva lehet újra próbálkozni. Ja, az FF, Chrome, IE 10 egyaránt ugyanezt dobta, tehát nem böngészőhiba.
Újra próbáltam, kb. ennyi:
A tranzakciót megszakítottuk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy megrendelését legfeljebb 3 napig tartjuk, ez idő alatt lehetősége van webshopunkban a terméket online felületen kifizetni.Amennyiben a megrendelését személyesen szeretné kifizetni szaküzleteinkben, vagy futárunknál, kérjük egyeztessen kollégáinkkal a következő telefonszámon: 452 0090.
Majd ezt:
Egy korábban indított Paypal fizetési tranzakció még folyamatban van. Amennyiben a tranzakció megszakadt, biztonsági okokból 15 perc elteltével indíthatja újra.
[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
Nekem ez nem feltétlenül paypal problémának tűnik.
azt írja a második üzenetben, hogy "Egy korábban indított Paypal fizetési tranzakció még folyamatban van"
paypal fiókodban látszik valami? illetve én felhívnám a bankot is, hogy ők látnak -e valamit a próbálkozásokból.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
z67
őstag
válasz Hintalow #9308 üzenetére
Én is kommunikációs vagy egyéb, de mindenképpen extreme felőli hibát véltem. Főleg mert tegnap is vásároltam Paypal-on keresztül, igaz csak pár száz forintért. Magyarán akkor vásárlási limit nincsen?
A Paypalnál semmilyen kezdeményezés nem látszik, ugyanígy a banknál sem történt előzetes foglalás sem.
Nagyon köszönöm a segítségedet!
-
z67
őstag
válasz pepe091 #9312 üzenetére
Mert barom voltam, és elsőre a PayPal jelöltem be, a rugalmasság meg nulla, hogy átállítsák. Azért szoktam PayPalt választani, mert lusta vagyok a kártyás adatokat bepötyögni.
És közben meglett a megoldás is: a PayPal és a K&H nem képes együttműködni a 3D-s azonosításban, vagyis a limit felettieket rendre visszadobják. Vicc az egész. Ja, meg az is, hogy a limitállítás éppen most nem működik véletlenül.
-
po1son
addikt
Paypalonál van pénzkiviteli limit bankszámlára (sima user)? Ha jól emlékszem régebben 21000 Ft volt, de nem tudom, hogy azóta változott-e a dolog
Kezelési költség az mennyi szokott lenni? Nézelődtem a magyar cikkek között, de túl régiek... Esetleg nem gondolkozott vki már egy összefoglalón az első hszbe?STEAMID/WOT nick: po1son_
-
cocka
veterán
-
Hintalow
senior tag
Kezelési költség pénzkivételnél (withdraw) nincsen.
Limitre csak annyit ír a paypal helpje, hogy a számládra belépve, az account overview képernyőn lesz egy view limits rész, ott tudod megnézni, hogy mennyi a limited, illetve, hogy mit kell tenned a megemléséhez.
Nekem is sima fiókom van, viszont verified (tehát hozzá van adva kártya is) és én egyáltalán nem találok ilyen view limits részt.
Ergó ha verified vagy, nem nagyon lesz problémád a kivétellel szerintem.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ehhez az egész paypalos dologhoz, mégpedig azt, hogy hogyan is kell elkezdeni a folyamatot.
Illetőleg addig eljutottam már, hogy beregisztráltam a bankkártyát, de nem érkezett meg sms formájában az a bizonyos 4 karakterű kód.
Ilyenkor mit kell tenni ?
Samsung S9
-
RudyD
tag
Üdv!
Kicsit megakadtam bankszámla nyitás közben.
A Gránitban tervezek Bajnok számlát nyitni, adnak hozzá MC kártyát.
(unembrossed - olcsóbb, standard - dupla annyi mint az előző.)
Azt szeretném kérdezni hogy esetleg valaki használ-e paypal -t vagy hasonló netes bankot gránitos MC kártyával?(Az ügyfeles kicsit elbizonytalanított.)
Illetve hogy valakinek akad-e tapasztalata\tippje hogy mire érdemes figyelni pp regisztrációnál?
(Ha jól olvastam időszerű lenne egy friss leírás róla... )-- RudyD { B-) }
-
cocka
veterán
mire érdemes figyelni pp regisztrációnál?
Leginkább arra, hogy megfelelő angoltudás birtokában értelmezni és követni tudd a paypal instrukcióit. Kb. ennyi a titok. Egyébként ily módon az is elkerülhető, hogy különösebben olvasgatni kelljen a regisztrációs leírásokat.
gránitos MC kártyával
Miért számít a bank neve?
-
törölt tag
Üdv!
Egy csalóba futottam sajnos.
Gyorsan töröltem a bankkártya adataim a paypalon.
Az lenen a kérdésem, hogy így is le tudja terhelni a paypal accountom az eladó?
Azaz ha nincs ott a kártyám(számlám), akkor az összeg felíródik a "paypal balance"-ra? -
Hintalow
senior tag
válasz #41635072 #9322 üzenetére
ha a paypal fiókodhoz nincs kártya kötve, értelemszerüen csak a paypal egyenlegeden lévő pénz (ha van) elérhető, ha ott sincs pénz, akkor senki nem fér semmihez.
Amúgy kicsit részletesebben mit jelent, hogy csalóba futottál? miért kelett törölni a kártyaadatokat?
ha csak nem szerezte meg a paypal-os felhasználónevedet/jelszvadat, akkor nem fér hozzá a pénzedhez, mert a fizetést nem tudja az eladó kezdeményezni. (na jó, esetleg ha valami szolgáltatásra regisztráltál, akkor lehet olyan díjvonás, amit nem te indítassz)Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
törölt tag
válasz Hintalow #9323 üzenetére
Köszönöm a választ!
Részletesebben az ügyem:
GameFly.com-on napokkal ezelőtt megvettem egy játékot, de azóta se híre se hamva...
Ügyfélszolgálatuk egyszerűen nem válaszol, vagy csak automata küld egy semmitérő választ.
Support linkjeik fele nem is él, egyszerűen nem lehet velük kommunikálni.
Ebből elegem lett.Egyébként a policy-jük azt mondja, hogy megvásárolt játékot nem lehet visszavonni, de engem már nem érdekel.
Mikor megvásároltam, paypal fizetést választottam, de nem vonták le azóta sem az adott összeget.
(A játékok bekerültek a listámba de (purchase under review címszó) és letölteni még nem tudom.
Beregisztráltam náluk az internetkártyám (mert csak így tudtam megadni a telefonszámom, hátha felhívnak), amin persze csak párszáz forint van.
A vicc az, hogy amit egyszer beregisztrálsz a gamefly-on azt nem tudod utána törölni, sebaj.
Jó, akkor ezek után, mivel mint feljebb említettem, az eladó hozzáfér a paypalomhoz, terhelheti azt, ezért a paypal.com-on kitöröltem a kártyám.Namármost elvileg ő elhelyezhet terhelést a paypal számlámon nemde?
Max nem tudják levonni és idővel kitiltanak paypalról, ami nem lenne túl jó. Vagy esetleg valamely hivatalos szervvel be is hajthatják rajtam?Külföldi fórumokon legalábbis azt olvastam hogy hiába törlöd ki a kártyadataid, a paypalos egyenlegedre felkerül a mínuszban az összeg és ha később visszaregeled a kártyád akkor levonják. Ha nem, akkor meg telefonon zaklatnak hogy fizesd be.
-
RudyD
tag
Üdv!
Azért lett volna jó tudni mert a GránitBank ehhez a számlához csak MasterCard -ot ad.
Tegnap telefonon beszélgettem az ügyintézővel és rákérdeztem.
Elbizonytalanított, hogy PP -hoz nem fogom tudni használni.Inkább megkérdezem itt is - akinek van tapasztalata - hogy használ-e valaki ilyen MC -ot PP -hoz.
Illetve - elég suta vagyok ezekben a dolgokban - hogy ez bank és\vagy kártya (/kártyatípus) függő dolog-e?(Ha elég a MasterCard unembrossed és ez bankfüggetlen és lehet PP -hez használni akkor már nem is töprengenék ezen a dolgon tovább...)
Kérem aki jártasabb vagy tapasztaltabb ezekben a dolgokban legyen szíves felvilágosítani!
Előre is Köszönöm!
-- RudyD { B-) }
-
Hintalow
senior tag
válasz #41635072 #9324 üzenetére
Értem.
Szerintem nem tud csak úgy levonni a paypalodról, csak az adott tranzakcióra küldött invoicet/számlát tudod kifizetni, de azt is neked kell indítanod
A megkezdett fizetésből látszik valami a paypal fiókodban?Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
törölt tag
válasz Hintalow #9327 üzenetére
Semmi sem látszik paypalon az ügyből.
Csak a gamefly oldalon van kiszámlázva 16GBP, illetve hozzá van csatolva a paypal accountom.
Amikor megvettem a játékot, akkor be kellett jelentkeznem paypalra, és elfogadni ezt-azt, de hogy mit, azt nem tudom, ennyire nem olvastam el, nem gondoltam volna h probléma lesz egy ekkora céggel...hidroponi: Igen, de arra a netkártyára csak 1GBP-t utaltam át, ami a beregisztrálásához szükséges. Szóval az mögött nincs fedezet, ahhoz egy külön számlaszám tartozik.
Már rég megvenném, igaz drágábban a jó öreg Steamen a francos játékot, csak attól félek, hogy valahogy a Gamefly be tudja hajtani rajtam az összeget.
[ Szerkesztve ]
-
Dermesztő
aktív tag
válasz DonThomasino #9300 üzenetére
Üdv emberek !
Tesóm ugyan így járt.
Beküldtük szkennelve a személyi 2 oldali másolatát, és az utolsó havi banksz. kivonatot, amin egyforma a cím a regisztrációval.Ennek már 5 napja, és a kártyát még mindig nem oldották fel, nem lehet újra regisztrálni.
Elvileg 5-7 napon belül kell rá válaszolnia a paypalnak.
Pü.-re illik válaszolni ! :)
-
Sárpac
nagyúr
Payal tegnap indított Withdraw status complete, de még nem érkezett meg az otp számlára, mennyi idő kb.?
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
RudyD
tag
Üdv!
Köszönöm a válaszokat cocka!
Akkor már csak abban vagyok bizonytalan hogy PP -nak elég-e a kártyatípus vagy ez is bankfüggő hogy melyik engedi a PP -t használni (?)Ha kártyafüggő és minden bank MC unembrossed -je kellene hogy menjen PP -al?
Esetleg múlhat a bankon is?
(A kártyához adott utasbiztosítással keveredtem korábban hasonló belső félreértésbe...)-- RudyD { B-) }
-
-
cocka
veterán
válasz hidroponi #9336 üzenetére
Szerintem két dologról van itt szó.
Az egyik: a bank tiltja, hogy a kártyával interneten fizetni lehessen.
A másik: a bank tiltja, hogy a kártyával szerencsejáték oldalakra befizess, illetve azokról kifizetést kérj.
A kettő két különböző dolog. Attól még, hogy a K&H ezt tiltja, internetes vásárlásra alkalmasak a kártyáik.
A paypal meg nem szerencsejáték oldal ez az egyik, a másik pedig az, hogy a szerencsejáték oldalak legtöbbje ki sem fizet paypalra, max. paypalról fizethetsz oda be, de a paypalon keresztüli kártyahasználatra a banknak nincs rálátása.
-
tomtrial
tag
Sziasztok
Lenne egy kis gondom a paypal-ommal. A mai nap kaptam egy utalást 500dollárról, amit szerettem volna átutalni a magyar számlaszámomra, amit meg is tettem. De utána egy ilyesmi levél fogadott email-en:
Valami olyasmit ír, hogy valaki jogosulatlanúl használta a fiókomat ...Ezután beléptem a paypal-ba és megváltoztattam a jelszavam. Erről kaptam email értesítőt is, hogy sikeresen megváltoztattam. Utána újra beléptem és ez fogadott:
Az alábbi képeket osztom még meg veletek, sajnos én ehhez már nem értek ...
MIT KELL MOST TENNEM??? Tanácstalan vagyok ... mit rontottam el? Ilyenkor mi a helyzet?
Előre is köszi szépen ...
-
finest
addikt
válasz tomtrial #9339 üzenetére
72 órán belül küldenek egy újabb levelet, ha az első levélben szereplő feladatokat (adataid ellenőrzése, új jelszó, új titkos kérdés, a nem általad kezdeményezett tevékenység jelentése stb.) elvégezted. Szerintem vagy megpróbálták feltörni a fiókodat, vagy szokatlan volt ez a tevékenység az átutalással és ezért megállították. Igazából azt írják, h szokatlan tevékenységet észleltek, szóval szerintem nem arról van szó, h megpróbálták eltéríteni a fiókodat. A CaseID-val gondolom megkeresheted a Resolution Centerben az ügyfélszolgálatot.
Az átutalást bizonyára meg kell majd ismételned.[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
finest
addikt
válasz tomtrial #9341 üzenetére
A Despute akkor kell, ha van olyan tevékenység, amit nem Te kezdeményeztél. Telefonszámod, e-mailed, címed a sajátod?
A fiókodat zárolták, amíg nem rendeződik, h az adataid stimmelnek. Azért nem ment az átutalás. A Resolution Centerben kellene jelezned, ha miden ok. Nem volt még ilyen ügyem, a CaseID-t azzal kapcsolatban említik meg, ha vitatni akarsz egy átutalást, de lehet, h a zárolás kapcsán is ezzel tudsz segítséget szerezni.[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
kimimiki
csendes tag
Pénzt szeretnék levenni paypal-ről, de ahogy olvasom a neten keresgélve elvileg fordítva kellett volna a nevem megadni. Azonban ezen hozzászólások 2009-esek! Ez továbbra is így van??? Akkor kérvényeznem kell tényleg a névcserét???
-
FuRiONight
őstag
Hali
Mostanában nem léptem be paypal, most beléptem és kaptam egy ilyet:
We are currently performing regular maintenance of our security measures. Your account has been randomly selected for this maintenance, and you will now be taken through a series of identity verification pages.
Protecting the security of your PayPal account is our primary concern, and we apologize for any inconvenience this may cause.
Bank Account Information:
Bank Account: ****************************************Full Account Number: Ide mit kéne beirnom?
Mert a bszsz. nem fogadja el
[ Szerkesztve ]
-
RudyD
tag
Üdv!
Hosszúak mostanában a napjaim, mire eljutok odáig hogy megfogalmazzam normálisan. Amúgy épp egy banki alkalmazott miatt torpantam meg a számlanyitásban. Remélem hogy csak félreértettem.
(Hiába, még ez volt a legnormálisabb ajánlat...)
A hirdetményben meg is említik hogy a szerencsejátékra tiltják az igénybevételt. Említenek még internetes fizetést de ezen a ponton elbizonytalanodtam. Ezért gondoltam hogy megpróbálom kideríteni, talán akad akinek van valós tapasztalata...Lehet hogy kukacoskodásnak tűnik de számomra fontos a bizonyosság. Nem áll szándékomban kukacoskodni. Úgy tűnik hogy ezen a téren olyan állapotba kerültem ahol már azt sem hiszem el amit kérdeznek... B-)
-- RudyD { B-) }
-
Satis
tag
Sziasztok!
Új felhasználó vagyok PayPal-on és kérdésem az lenne, hogy hogyan tudok OTPs számlámra pénzt tenni a PP accountomról?
Egy barátom mondta, hogy ne kapkodjam el mert könnyen belebukhatok, ezért inkább hozzátok fordulok.Már ott tartok, hogy kérné a bankszámlám adatait a Withdraw menüben.
Előre is köszönöm az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest