Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HoaryFox

    Topikgazda

    válasz HoaryFox #72648 üzenetére

    Szopóroller még egyet pörrent :DDD

    Tegnapi nap krónikája:

    Meló után irány Bárdi, 2 lámpa, 500 Ft kemény kedvezmény, de meglettek. Megyek haza, szerszámok elő, essünk neki a rozsdás csavaros lámának. Lapos csavarhúzó + kombinált fogó (itt kalapácsként funkcionált :D ) segítségével kitörtem a műanyagot végig, majd jött a bukta... WD40-el alaposan befújtam őket, de nagyon nem akartam elindulni. Hosszú küzdelem árán, de sikerült a művelet. Eddig oké, új elő, bele a LED égő, próba, működik, szép, nagyon jó :C És itt jött a következő probléma...

    Ugyanis a csavar, amit adtak hozzá, az köszönőviszonyban sem volt azokhoz, amivel gyárilag fel lettek téve :W Ment a tanakodás inside, hogy akkor most WTF? Irány a csavarbolt. Bemegyek, mutatom neki, ilyen kéne. Autóba? Igen. Hát akkor nem ad. Oké :((( Opel bontóst felhívom, van-e ilyen csavarja? Hát ő nem teszi el a csavarokat, szóval tuti nincs. (Zárójelben megjegyzem azért elmentem hozzá az ECO kapcsoló ügyében, de az egy másik történet)

    Szóval tegnap annyiban hagytam a dolgot, most melóban találtam 2 csavart, ami ígéretesnek néz ki, de van azért 2 önmetsző is ha mégis beütne az "Oh, sh*t.

    Szóval nem ígérem mára semmit, de igyekszem :D

    "A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari

Új hozzászólás Aktív témák