Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    Beszarás komolyan mondom... nem elég, hogy működik a tempomat kiválóan most jöttem rá, hogy a fényszóró magassága elektromosan egy kis tekerővel állítható belülről akármikor :D Na még az érdekelne, hogy automatán állítja-e vagy csak ahogy én belövöm... csak csodálkoztam, hogy villognak rám ma mondom nem létezik, hogy szarul van benne a xenon hiszen 2 este sem villogott rám senki sem... suzukis volt a legjobb.... szabálytalanul parkol a kb 50 éves festett szőke hölgyike a buszmegállóban de majd kiégette a szemem annyira villogott rám na mondom itt már baj van.. beállok az mm-hez megnézem, és tényleg feljebb volt a magassága na de mit csináljak? Kapcsolagtok.tekergetek és láss csodát az eddig hasztalannak hitt tekerőke állítja a magasságát :D Azóta már nem villognak :)

    Amire ma rájöttünk:

    40 mm-es ültetés van alatta de nem valami gagyi még tuti kint rakták alá (mármint németbe)
    A sportdob is gyári alatta nem gányolt, onnan látszik, hogy az illesztése a gyárival megegyező és a mérete is pont jó alá, nem univerzális cuccról van szó :)

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák