Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • haddent

    addikt

    válasz stickermajom #45225 üzenetére

    Az enyémben csak az első 2 ablak elektromos, sima, legegyszerűbb centrálzár, kicsit sötétített ablak, nyilván abs, de se esp semmi ilyen egyéb hangzatos faxság :DDD , ködlámpa van, de talán még nem is láttam H -át anélkül, a hangszórók megvannak, de erősítőből pl már csak CD30 volt benne nem jutott még CD30 MP3 -ra se :DDD , jó, repült volna az is kifele, de akkor is. Szóval enyémnél alapabb butítottab kétlem, hogy van, és fél éve is az volt a helyzet amit most írsz, főleg ezek mentek. Legalábbis abban a szegmensben ahol én nézelődtem (~2M, márkakereskedésből vagy nagyon megbízható helyről, szervízkönyves, max. 5 éves, minimum 1600ccm, csak benzin, csak sima 5 ajtós. Na ugye, hogy jól leszűkült a dolog :N )

    Declare sajnos egyet kell értsek. Sok mindent a kormányra lehet fogni, de azt is a nép választja (ez nem célzás a mostanira, előzőre, következőre, általánosságban!).

    F_Gergely az arányokkal valóban vannak gondok. De talán ha nem minden fiatal termékmenedzserpiárháerbölcsészpiacvezető akarna lenni/lenne :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák