- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- iPhone topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz AMD Power #35849 üzenetére
Pont ilyen Mannol került most az enyémbe. Elvileg a legújabb ,legtöbb kvalifikációt tudó csupa hiper szuper teljes szintetikus cucc, olcsó sem volt.
Astra F -nek (2004 -es, 140.000km) illene már a lengéscsillapítóit/rugóit/stb cserélni? H Astra mellett iszonyatosan puhának tűnik (bár inkább két végletnek tűnik, az F puhábbnak tűnik nekem mint átlag autó, a H meg keményebb amit nem is bánok). Nem rallira készülne a családi F Astra, csak nehogy baja legyen szegény öreglánynak elhanyagolásból
-
AMD Power
titán
válasz haddent #35857 üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok.
Opel jubileum: már 750 000 Insignia fogyott
Közel hét éve érkezett, már több mint 750 000 példányban kelt el az Opel InsigniaPont egy ilyen kéne nekem.V6 2.8 Turbo 6 sebességes kézi váltóval.
-
7Sony7
addikt
Ha már itt tartunk srácok, nekem 10-40 es kell bele (turbódízel), de ha 5-40 est tennék, annak lenne valós haszna, vagy semmi értelme? 18 éves, kb 400.000 km van benne. Isuzu TD
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Markizmark
addikt
-
Ablakos
őstag
Olajcserénél 10w60Castrolt adtak a G Astrámba. Ez higabb vagy miben másabb, mint a 10w40, amit évtizedek óta használok.
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz 7Sony7 #35864 üzenetére
milyen isuzu td be töltöd azt az olajat? nekem az 1.7 cdti isuzuba 5w30 kell.
Ha mar olajokat linkelünk, en ezt az olajat talaltam, most nemet tesztekben, amit az egekig magasztaltak, ez is van benne:
(#35863) trassher: Aral itt a benzinkutak teren a legjobbnak tartott, gondolom az olaj is jo
-
Kickass
őstag
Nálam most ő van a 2.0DTI-ben:
Legközelebb pedig valószínű Castrol FST Edge 5w40-t kap (dexos2)
-
mephi666
nagyúr
tavaly mi ilyen meguint tettünk bele, pár hónap múlva időszerű lesz cserélni (1-2 hónapja néztem az olajszintet és talán 1-2 decit kellett rátölteni... pedig mentünk nyáron is becsülettel: az a 2ezer km 10 nap alatt jó túra volt)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
gban
Közösségépítő
válasz mephi666 #35872 üzenetére
Teljesen komolyan kérdezem, minden kritika vagy rosszallás nélkül, hogy jutsz arra a döntésre hogy ilyet tegyél bele?
Nem azért mert rossz lenne, csak nem ismert (szerintem legtöbbünknek az), attól még természetesen lehet hogy teljesen hibátlan, csak nekem eszembe nem jutna olyat levenni a polcról amiről gőzöm sincs hogy milyen.Postázást nem vállalok.
-
mephi666
nagyúr
ismerős is ezt vette 1éve saját ugyanolyan 1.4 c14nz-jébe, ő meg oda-vissza ismeri az astra-t, ért is hozzá rendesen... és bíztam benne utánaolvasva meg meggyőzött az olaj... talán a merci is meguin-t használ gyárilag (nem mellékesen meg elég akciós áron ment )
most nézem, 1847-ben alapult a gyár, csak tudnak már valamit ...lehet ilyen olajat veszek idén is, ha találok
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
AMD Power
titán
Visszahívás: tűzveszély az Opel Astrában!
Lelazulhat az akkumulátor burkolata -
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Kissé megerőltettem a C-s corsám ablaktörlőjét,mely másnap leállt,majd egy biztositékcserével újra indult.Viszont lassabb lett,meg láthatóan erőlködik.
Honnan érdemes motort venni bele? Ha cserére szorulna... És van esély,hogy a szerelő helyrehozza? -
gban
Közösségépítő
válasz Remekelek28 #35878 üzenetére
Egyrészt próbáld ki felhajtva - kiderül, a lapát csúszik-e nehezen, vagy a motor jár nehezen.
Másrészt nekem is ezt csinálta sok állás után a hátsó, de sima járatással helyrejött - vagy menjen kicsit, vagy bele kellene fújni némi (szigorúan megfelelő) anyagot a megfelelő helyre.[ Szerkesztve ]
Postázást nem vállalok.
-
Remekelek28
őstag
-
Bati0501
őstag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni,h hol találjuk azt a kódot,ami akku csere után kell a rádiónak?Keresgéltük az autó papírjain,de nem találtuk,de nem is igazán tudjuk,h mit kell keresni.
Ha nem találjuk meg hol lehet lekérdezni,márkaszervizben? -
Bati0501
őstag
válasz #81556480 #35883 üzenetére
Köszi szépen,de nem találok ilyet.
Azt elfelejtettem mondani,h egy G Astra,nem tudom,h ez számít-e...
Viszont a rádió papírjának a hátára van írva egymás alá 4-4 számjegy...esetleg nem emlékszel,h hány jegyű a kód?Illetve,h mennyiért mondják meg?Remekelek28: Köszi a tippet,és igen,már korábban is szenvedtek vele a szervizben(nem márkaszerviz),de ők vhonnan megtudták...
Most viszont mi itthon cseréltük ki az akksit,mert 30e-et kértek volna érte új akksival együtt,mi viszont vettünk egyet 17e-ért...[ Szerkesztve ]
-
mohabá 007
aktív tag
válasz Remekelek28 #35881 üzenetére
A cromax-nál már 17e től lehet kapni, eredeti gyári,47e.
Murphy fel lett véve a céghez és keményen dolgozik. Vectra B 1.8 16V ( X18XE )
-
Pitu
aktív tag
válasz Bati0501 #35887 üzenetére
Rádió kód.
Nekem anno a biztonsági kód hiányzott (kulcs programozáshoz kellett talán). Felhívtam a kereskedőt ahol az autót vették, felolvastam nekik pár adatot a szervizkönyvből. Először azt mondták hogy menjek be személyesen, de aztán felhívtak és lediktálták.Erre esetleg valaki?
[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
válasz mohabá 007 #35888 üzenetére
okés,köszi
-
Bati0501
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek!
Fogalmunk sincs,h hogyan és miért,de kód nélkül is működik a rádió,megjegyezte az állomásokat.
Amikor kérdeztem,akkor még ezt nem tudtam,csak utána tudtam meg,h minden gond nélkül működik a rádió,mintha misem történt volna vele,csak a napi km számláló nullázódott le,illetve az óra ment el.Elég hamar visszatettük a helyére az új aksit,szóval nem volt sokáig az autó akku nélkül,de nem hinném,h ez befolyásolná a dolgot.Illetve már máskor is meg volt neki adva a kód(a szervizben),lehetséges lenne,h megjegyezte volna?Ez sem valószínű.
Szóval fogalmunk sincs,de örülünk. -
mephi666
nagyúr
válasz mohabá 007 #35894 üzenetére
ja, főleg ha 710-es olajat ajánlanak, amit sehol nem talál az ember
-
AmunRa
senior tag
Sziasztok!
Van egy furcsa hibája az autómnak. G Astra. Ha nyomkodom a központi zár gombját olyan állapotba tud kerülni, hogy ha kiveszem a kulcsot a gyújtáskapcsolóból nem áll le a motor. A központi zár nem is működik. Ha lenyomom a távvezérlő gombját felvillan a műszerfalon valami visszajelzés. Ugyanez történik, ha a vezetőoldali zárat működtetem kulccsal, vagy kézzel bentről a gombbal.
Ezt a dolgot úgy tudom megszüntetni, hogy lefullasztom a motort és leveszem az aksit. Ha csak a motort fullasztom le és újraindítom a motor megint nem áll le a indítókulcs kihúzásával.
Az elem jók a távadókban. Van valakinek valami ötlete?
-
Bati0501
őstag
válasz mohabá 007 #35893 üzenetére
Köszi szépen,jó tudni. (Szervizesek megemlíthették volna...)
-
fater69
csendes tag
válasz Remekelek28 #35878 üzenetére
Ha a mechanika szorul, akkor is erőlködik a motor.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest