Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jodanovich

    aktív tag

    Ami miatt ellett víve, hogy hawerék németbe járnak vele és elkezdett a hűtővíz folyni egy cső eresztett, meg egy két dolog a toronycsapágy meg ilyenek elől cserélve lettek (az jó lett).

    Erre mondja a szerelő, hogy fel kell síkoltatni a hengerfejet és akkor jó lesz. Hét 7 után haza jöttek és az autót így kapta vissza, úgy hogy az anyja vette át a srácnak ráadásul egy idegen embernél állt az autó nem is a szerelőnél. Aztán útközben megállt a kocsi.

    Én ismertem a szerelő embert, felhívtam, hogy ez meg milyen munka? Ilyeneket beszélt, hogy hajtókaros lett az autó és hogy plusz 100 ezerért, rendbe rakatja aki ért hozzá. Mondom mi az hogy aki ért hozzá, ezért lett neked oda adva. Aztán mondja, hogy hengerfejes is lett az autó, meg beszélt össze vissza. Jelzem neki, hogy senkit nem érdekel mi a baja a kocsinak csak és kizárólag az, hogy jó vagy nem. Mondom ember vissza húzom neked az autót és csináld meg. "Ide vissza ne húzd bazdmeg."

    Szóval mondtam neki a lovét sürgősen vissza és majd mi elvisszük egy nem Kókány Jóskához...
    A pénz visszakerült. Aztán beszéltünk egy másik szerelővel, de ünnepekkor már senki nem vállalta el. Most lesz január 5-én rendbe rakva.

    Kíváncsiságból írtam le és mutattam meg, hogy ti mit szóltok így első ránézésre és nem e találkoztatok már hasonló problémával.

    Life is Short... Ride Hard!!!

Új hozzászólás Aktív témák