Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bambano

    titán

    válasz Findzs #23649 üzenetére

    A következő autó ugyanez szerintem egyértelmű.
    Az pedig, hogy megérte-e a pénzét, olvasófüggő. Ha neked az autó A-ból B-be visz és a fogadhoz vered a garast, meg sikítófrászt kapsz attól, hogy a kúton kicsöppen három csepp a pisztolyból, ehhez képest a Keleti pályaudvartól az Erzsébet hídig érsz, mire felgyorsulsz 50-re, akkor ez nem a te autód.

    Ha meg teszel rá magasról, hogy magasabb a helyi adója, a biztosítása, a szervize, mint egy átlagos autónak, és neked az számít, hogy elfér-e kiló ötvennel abban a kanyarban, ahol 80-as tábla van és a bőrnyakú sofőrök se mernek 100-zal menni, meg az számít, hogy a lámpa lifo-e, akkor ez a te autód. Ez egy kiváló sleeper car, de akárhogy erőlködsz, akkor is másfélszer annyi gyertya kell bele, mint egy 1.6-os g astrába, akkor is kétszer annyi vezérműtengely van benne, stb. stb. stb.

    Az tény, hogy az üzemeltetési költségei nagyon messze vannak attól, amit az átlag ember hisz, a fogyasztása is. De ettől ez még nem spór-autó, pláne nem spór autó akkor, ha a jobb lábad is nehéz.

    szerk: a denaturált szeszt itasd meg azzal, aki ezt javasolta, a benzinben mindig benne van mindenféle szükséges adalék.

    [ Szerkesztve ]

    Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Új hozzászólás Aktív témák