- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
-
EgySrac
tag
Köszönöm a válaszokat
Gtaati Írnék neked privit[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz dgyuri0123 #12858 üzenetére
Ok. Én sem a magam nevében beszéltem. Egyelőre mint Makó Jeruzsálemtől de az irány jó.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
bebuci
tag
55" oled tv-t szeretnék venni. Melyik márkát javasoljátotok 1500-2000 eurós áron? Esetleg van jobb választás a LED-LCD kategóriában ebben az árban? Számomra a tv-zés, videó tartalmak a fontosak. A web csak másodlagos, de nem elhanyagolandó. Köszi előre is.
HTC Diamond, Desire, Incredible S, Sensation, One X, One M7, One M8, Samsung Note4, Samsung S8, HTC U11 +, Samsung Galaxy Note 8
-
veterán
válasz dgyuri0123 #12862 üzenetére
Az tény, hogy OLED-ből használtat venni az baromi nagy lutri mert nem tudod, hogy hogy volt használva. És így már a 400 is sok pénz.
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Pro Koryak
addikt
Ez mitől hasra ütött érték?
Az edigi kókánywebshop lenne?
Hamar kiderül, berendeled és már meg is van a pontos ára.Amúgy "sokkal" drágábban nem adhatják, mint a tavalyi szériát, mivel a külsőn kívül mindenben megegyeznek.
Ha a 65af8 már most "csak" ennyi, lehet ez is lemegy év vége felé 700e ft környékére.
Akkor lehet én is beújítok oledre.[ Szerkesztve ]
-
TBMC
addikt
Beszélgettem egy LG-s sráccal az Euronicsben, ő pl azt állítja, hogy azon oledek amit nem járatnak 100os oled fényen az rohamosan veszít a színtelítettségéből, és a fényerejéből... és, hogy tökéletesen a gyári beállítások, használjuk nyugodtan őket, de érdemes távol tartani a kezdeti órákban a készüléket a statikus tartalomtól (hozzávetőlegesen 8-10óra)
ez mennyire fedi a valóságot? csak kíváncsiságból
(én jelenleg 25oled fényerőn vagyok, mint azt korábban ajánlotta valaki itt, illetve nagyrészt csak film megy rajta a nasról, hdr tartalmat még csak kipróbálás erejéig néztem)
-
Gtaati
őstag
Helló!
Szerintem ez baromság... Miért jó a panelnak elektronikának, tápnak ha kb mindig a csúcson van járatva? Hülye példa de pl egy autónak sem jó, hogy ha jár a motorja akkor mondjuk szabályzáson 7000-es fordulaton járnánk vele mindig...
Én ipari informatikai mérnökként, ezzel egyáltalán nem értek egyet. Fényes nappali körülmények között max 40-es oledfényt használok, este filmezéskor meg még kevesebbet, szóval ha a te igényeidnek megfelel a 25-s oledfény akkor én biztos úgy használnám...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
TBMC
addikt
nagyon köszönöm mindenkinek a megerősítést, én is így vélekedek
Balika911: nem, nem hdrről ott én is 100on hagynám az oledet + konrasztot is. de még nem nyüstölöm vele.
MÁS: viszont azt tökre nem értem, hogy mi a fenéért adnak ilyen gyári beállításokat basszus. miért nem állítják "normál" használathoz be a gyárban?
-
tothl
addikt
En 10-es OLED fenyt hasznalok mert imadom ha minden tok sotet egy fel millas TV -n es sokaig szeretnem ha ilyen maradna....
-
dgyuri0123
nagyúr
Ez tök jó ár. Még listaáron is 330 és nem kell aláírni semmit, bár úgy már kp-s.
(#12876) tothl: Annyi még nekem is kevés lenne, pedig hírhedten "magasoledfényellenes" vagyok.
20-nál is éjfekete marad ha kell, de nem bukik be minden félhomályos részlet is teljesen feketébe. Maradnak sötét árnyalatok bőven.[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
Gaben360
senior tag
Jófogáson árul valaki egy C7-et 320k-ért,2 hónaposan 5 év garival,ez igencsak jó vétel,már ha nincs beégve a kijelző.
Létezhet az,hogy van 37"-os oled? Vagy elírás?
Szintén ott árulják mindenféle modell van EC,E,C stb.....mindössze 108k....Az éj sötét,és tele iszonyattal! "Néha szívesen lennék egy régi gyárépület ablaka....csak állnék ott beb@szv@"
-
krx21
nagyúr
Miért másra van téve az oled fény hdr esetén mint sdr esetében, mikor hasonlóan viselkednek? Ha sdr ben sok, akkor hdr-ben is az és fordítva.
Vagy ha hdr-t nézek, akkor pont eszembe jut, hogy lenne kedvem egy fényesebb képhez?
Viccet félre téve, mindenki szemének van egy ideális fényerő, függetlenül hogy az hdr vagy sdr...
Mégha máshogy működne hdr sémában az Oldfény... De pont most nézem (B7) és azonos értéken hasonló fényerőt jelent hdr-ben és sdr-ben is..[ Szerkesztve ]
-
EgySrac
tag
Nekem eddig csalódás a B7...valaki írjon már egy mozi beállítást, mert nálam zavaróan sötét a kép hdr-nél.Hiába rakom 100ra az oled fényt.
-
Gtaati
őstag
Hello Sracok!
Letezik az h kb 1700 ora utan gyongult a panel fenyereje HDR filmek eseten? Lehet en kepzelem be a dolgot vagy szokta meg a szemem, de most kicsit ugy tunik HDR-ben 100 oledfeny 100 kontraszt mellett, h most nem ut olyat a HDR mint korabban..... De az is lehet h megszoktam es szimplan hulye vagyok ja 04.70.65-s firmware van fent....
[ Szerkesztve ]
-
Gtaati
őstag
-
-
EgySrac
tag
Élénk módban egészen elképesztő a HDR a B7es tv-n Ha jól tudom így tudja az 1000nit-et
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Ukrajnai háború
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- BMW topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs