- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 11 - népalma
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Android szakmai topik
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
Szerintem ez végképp nem a jelenlegi állapotot tükrözi. Biztos vagyok benne, hogy már van kész FE kártya.
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
-
unrealnoise
senior tag
Én meguntam a várakozást. Vettem egy 1070 Ti-t... Ez elég lesz nekem sokáig iRacinghez, meg FHD-ben lényegében bármire... De még 1440-re is jó lehet, játéka válogatja...
Majd lehet eladom, ha kijön az új széria és normalizálódnak az új kártyák árai, vagy lehet megvárom ezekből is a Ti verziót...
Most már csak 3 monitor kell és kész is a full cockpit iRacinghez...
steam / trakt.tv ID: unrealnoise
-
félisten
válasz gainwardgs #17511 üzenetére
WCC-t engedd el.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
szmörlock007
aktív tag
-
Jack@l
veterán
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Crytek
nagyúr
-
carl18
addikt
válasz Jack@l #17514 üzenetére
1500 Dollár ? Nagyon elszaladnak az árak ha valóban így lesz Így valóban nem lesz közönséges az új generációnak. Akkor érhet ez 1500 dolcsit tudja a 4K 144 fps-t De olyan teljesítményt kétlem tudni fog.
16gb memória rendben, ez pont az amit várható volt. De ez nagyon hatalmas ugrás az előző generációhoz képest. Sokan várják itthon is az új kártya rajtját, szerintem nem lesz ennyire drága.
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Jack@l
veterán
válasz carl18 #17517 üzenetére
Azért véresen nem kell komolyan venni egy scam-et. De lehet benne valós infó is, mint pl a megjelenés ideje.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Forestgreen
aktív tag
Ez komoly...
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
fonok87
aktív tag
válasz Jack@l #17514 üzenetére
Hehe
$1500-ért valóban ne a PCI-e foglalatba dugják, hanem máshovaViszont:
- a linkelt vietnami oldal 404 hibát ír
- innentől a hírben szintén linkelt reddit posztra lehet támaszkodni, ahol egy 1080 dobozból photoshopolt kép van (és jól szét is van szedve, megtalálták hozzá a forrásképet is amiből photoshopolták)A fentiek pl így egyszerűsíthetők:
- kamu?
- ja, kamu.Egyébként a reddit poszt alatt többek közt arról megy az eszmecsere, hogy távol-keleti kereskedőknél bevett szokás nagyon várt termékeknél, hogy jó hamar előrendelhető náluk az adott áru (amihez olyan képet tesznek fel amit tudnak; ha nincs, csinálnak). Persze nagyon, nagyon vastagon fog a ceruzájuk, hogy biztosan beleférjenek az árba, amikor a termék ténylegesen elérhetővé válik.
[ Szerkesztve ]
Truss me, I'm an engineer.
-
carl18
addikt
válasz Jack@l #17518 üzenetére
Írtam is hogy szerintem nem lesz ennyire drága! Mi vagyok én idióta hogy bedőljek minden Fake hírnek?
Már pár helyen leírtam hogy valami 700-800 dolláros ár lesz szerintem a Reális egy GTX xx80-nak!
Én mondjuk egy X50-X60-ra leszek kíváncsi, hogy alsó háztájon lesz-e végre valami változás.
De még azt se értem az ezer éves GT 710 és társai még miért vannak piacon, mikor gyakorlatilag semmit se érnek.Egy GT 2010 már jöhetne jó árba, HTPC-ba is akár.
De a jelenlegi árak is elég gyászosak, GT 1030 30E forintért, én biztos nem veszek ilyen árakon semmit. Főleg hogy megjelenés után is volt 1030 20E környékén újanta.
-
Dyingsoul
veterán
válasz fonok87 #17521 üzenetére
"Persze nagyon, nagyon vastagon fog a ceruzájuk, hogy biztosan beleférjenek az árba, amikor a termék ténylegesen elérhetővé válik."
Erről nekem is rémlik valami előrendeléses történet csak az nem VGA volt, de ugyanígy PC alkatrész. Ilyen esetekben a preordereseknek azt hiszem visszautalják a különbözetet.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Raymond
félisten
-
Jack@l
veterán
válasz carl18 #17522 üzenetére
Jó lesz az 600-nak is. Több mint két éve az 1080 nyitott 600-al, azóta csak illene némi technológiai fejlődés/áresés.
-
DeathAdder
veterán
válasz carl18 #17517 üzenetére
Mindenesetre elég szürreális dolgok lesznek szerintem.
Ha a korábbi tendenciákból indulunk ki, akkor 1170 teljesítményben jobb lesz mint az 1080 ti -t, ami jelenleg közel 300 ezer.
Tehát az 1170 vagy közel 300 ezerrel fog startolni, vagy az 1080 ti ára fog lezuhanni egyik pillanatról a másikra a felére utóbbit aligha hiszem és ha az 1170 lesz ~300 ezer, akkor az 1180 miért ne kerülne 70%-al többe, mint az 1070 vs.1080, vagy előtte a 970 vs. 980 esetében -
addikt
válasz DeathAdder #17526 üzenetére
Szerintem 1080 - 300 körül nyit, "remélhetőleg" a nem refek.
Eköré pedig belövik +- 50-ért a 70-et és a Ti-t.
Legalábbis itthon. Ezesetben a 1060 is legalább 150 lesz.5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
Ren Hoek
veterán
válasz DeathAdder #17529 üzenetére
1170-et (1080 Ti körül) én olyan 250 körülre vízionálom első körben.
... de itt még készletkisöprés - Founders - készlethiány - Custom ... folyamatot végig kéne várnunk... Nagyon az elején vagyunk a szülésnek. Sőt még csak 6-7 hónapos a zöld baba, és lehet fejjel lefelé császár lesz belőle, ismeretlen dátummal. Amire először kezedben tarthatod és felsír a ventilátor, még sok idő van, nagyon...(...bocs, munkahelyi stressz, túlórák és inf kv...)
[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Azért írtam a 700-800 dolláros árt reálisnak, mert az 100% hogy drágább lesz az MSRP mint a 1080-nál mert már a az eddigi információk alapján a ddr6 drágább mint a ddr5 és ez a kártyák árának emelését fogja kiváltani.
Szóval drágább lesz a 1080 utodja mint maga a 1080 nincs ebbe semmi meglepőAz meg hülyeség hogy a 1170/2070 a GTX 1080Ti árán fog megjeleni, a GTX 1070 is hozta olcsóbban azt amit a 980Ti. De hogy ez hányszor kell még leírni nem tudom+ Max nálunk magyarba fogják a kereskedők az új generációt nagyon szép felárral árulni Hadd hízzon a lud
Érdekes jövőnek nézzünk így elébe. Amúgy nem rég olvastam idén nyáron 20% csökkenhet a pascal generáció ára mert több millió kártya van az nvidiánál raktáron és nem akar fogyni
-
félisten
válasz carl18 #17531 üzenetére
miét lenne bármi is hülyeség egy olyan kártyáról / generációról ami meg sem jelent még? mert te úgy gondolod? A 2 millió forintos BFGD is realitás lett csak úgy mint a 3000 dolláros 4 K 144 Hz monitorok., Nincs ma már olyan Nvidia szerint, hogy túl magas ár. Prémium szintnek tartja lassan sajnos a fejlődést és az előrelépést, nem természetes folyamatnak.
Egyáltalán nem reális a 700/800 dolláros ár sem. A mostani pascal is már egy erősen túlárazott generáció volt, így meg az is maradt.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
keIdor
titán
A 300 ezres xx80 borítékolható, és az a minimum.
2016.06.07.-én vettem az MSi GTX-1080 Gaming X 8G-t, emlékszem az volt 261 ezer forint. Azóta 330HUF=1€ és eleve minden generációnál rátesznek +50€-t az msrp-re. Több talán nem lesz, de 1/3 millió is már rengeteg érte...
8GB GDDR6 meg inkább hihető volna. 1. drága nagyon a memória, főleg ez az új GDDR6. 2. felesleges is volna a 16GB egy GeForce-ra szerintem, nekem a 11GB se fogyott el eddig soha.
Quadro biztos megkapja, mert az sokkal drágább, esetleg később még jöhet 16GB kártya, ahogy GTX-680 4GB is volt pl. vagy GTX-580 3GB. De szerintem 8GB lesz a kezdő.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Dyingsoul
veterán
Nem akarok megbántani senkit, de az ársaccolással kapcsolatban sokan olyan kommenteket írnak, mintha most követnék először figyelemmel egy NV generáció (vagy fél gen, nem tudjuk mi lesz) váltást.
Anno mikor kijött a Pascal (1070 & 1080) sok 980 Ti felbolydult.... Egy részük ezt a smiley-t használta a fórumokon: olyan mondatok kíséretében, hogy "én hülye múlt héten vettem meg a 980 Ti-t". Más részük pedig azt írta, hogy "Akkor sem jobb az 1070 az én 980 Ti-mnél". Persze az objektívebb tesztek megmutatták, hogy kb forma-forma: volt játék ahol kb egál volt, néhol egyik máshol másik teljesített picit jobban de mivel több AIB partner különböző órajelű termékeit hasonlították ezért kb tényleg forma-forma jött ki a két kártya egymással szemben.
És akkor sem emelték 980 Ti árára az 1070-et. Mikor kijött az 1080, az előző Titan-t is földbe döngölte játéktesztekben, a Titan tulajok dühöngtek, hogy fél-harmad (?) áron meg lehet venni egy jobb teljesítményű kártyát.
Azóta csak három dolog változott:
-Felütötte fejét a bányászat ami tutira ráteszi a bélyegét az árakra.
-A memóriaárak még feljebb kúsztak, hála a memóriamaffiának (lásd Kína beperelte a Samut, SK Hynix-et, Micront.)
-BFGD.A legutolsót meg lehet kérdőjelezni, hogy miért indok. Szerintem a BFGD semmire nem jó, csupán egy újabb teszt arra vonatkozóan, hogy a fanatikusok mennyi pénzt hajlandóak ilyen high-tech cuccokba ölni. Ezáltan az NV aktuális csúcskarijának ára is mehet nyugodtan az egekbe, hisz konkurens még mindig nincs (viszont Pascal launchkor sem volt ezért az nem változás).
Szóval szvsz 1180 +100$ az 1080 MSRP-hez képest, az 1170 +50$-t kap. Ez a minimum szerintem. +- 50-100 $, de ha az 1180 200$-nál többel drágul az 1080 launch price-hoz képest akkor valami nagyon de nagyon nem stimmel.
És ahogy a felettem szólók is, én is csak a saját véleményemet írom és nem tényeket. Viszont az 1500$-os 1180-ban nem hiszek.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Televan74
nagyúr
válasz Dyingsoul #17536 üzenetére
Szép dolog amit leírtál.Csak egy dolgot kihagytál a képletből. Mégpedig a konkurencia hiányát. Ár/teljesítmény viszonylatában akkor lehet majd beszélni,ha megkapjuk az első teszteket és látjuk az első webshopos árakat.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
nagyúr
válasz Televan74 #17537 üzenetére
Több dolog is kimaradt - az alapok jól le vannak írva, de pont az utolsó kérdésekre nincs válasz.
Az egyik az, hogy mennyivel fog gyorsulni az új generáció. Az utóbbi két generációban a 104-es GPU-k között 60-70% javulás volt, és ez lehetővé tette az x80-as kártya árának emelését, az x70 visszahozását 400 USD környékére / fölé, és még így is kényelmesen javult a perf / USD, vonzóak voltak a cuccok. Ahhoz, hogy ezt tovább lehessen vinni, megint kellene egy 65-70% körüli előrelépés az 1180-tól, mert így lesz kézzelfoghatóan gyorsabb, mint az 1080Ti, és így lesz az 1170 hasonlóan gyors a mostani csúcskártyához. Viszont ha a Volta (vagy nagyon hasonló) architektúrán jönnek az 1100-asok, és megmarad a 4 GPC / 4 backend blokk felépítés a 104-es chipben, akkor az előrelépés aligha lesz több 50%-nál, és másképp kell pozicionálni az egész lineupot. Ez egyértelműen lefelé hajtja az árazást.
A másik faktor a várható profitabilitás az indítás időpontjában, ami számos kisebb dologtól függ. A komponensárak minden bizonnyal felfelé mentek az utóbbi időben, a kereslettel pedig nem lesz gond, mert a két éves cuccokat sokan akarják már cserélni, ráadásul régen volt már újdonság a piacon, szóval az első batcheket valószínűleg akár arcpirítóan magas áron is simán el lehet adni, és attól sem kell félni a zöldeknek, hogy a tömegek megsértődnek és vesznek mást, mert nincs más. Nekem nagy kérdés, hogy az nVidia meg fog-e játszani egy tranziens bevezető árat (mondjuk indít 900 USD-n, amit pár hónap alatt leenged 600 környékére), mert az rövid távon előnyös, viszont hosszú távon visszaüthet. Nekem az az érzésem (de ez tényleg csak érzés), hogy egy 800 dollárhoz közelítő ár 1 éves eladott volument vizsgálva már túl magas, de persze lehet, hogy alábecsülöm a kiéhezettségi faktort. Meg persze a bánya bármikor újra kinyithat.Csak azért írtam ezt a regényt, hogy rávilágítsak - akkor lyukak vannak az árak becsléséhez szükséges információkban, mint a ház. Aki árakat "becsül", az igazából csak tippel, mert nem vesz figyelembe olyan tényezőket, amik több 10%-kal mozgathatják az árakat, mindkét irányba.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
gainwardgs
veterán
Ezeknek elég lesz még egy 7700k vagy kell a 8 mag?
-
carl18
addikt
válasz gainwardgs #17540 üzenetére
1440P-4K mellet biztosan elég lesz. Nyilván ezek a kártyák a nagyobb felbontásnál szűkségesek !
Meg függ a játék gépigényétől is De mikor a 1080 megjelent, arra is azt írták pazarlás 1080P-re
-
Dyingsoul
veterán
És (#17537) Televan:
Írtam a konkurencia hiányáról:
"...hisz konkurens még mindig nincs (viszont Pascal launchkor sem volt ezért az nem változás)."mennyivel fog gyorsulni az új generáció:
Szerintem egyértelmű: kb ugyanolyan lesz a gyorsulás, mint Pascal-Maxwell között volt (+-2-3 %). Az előző generációváltásnál is olyan szépen belőtte az NV a határokat, szerintem most is ez lesz persze a tévedés jogát fenntartom.A másik faktor a várható profitabilitás az indítás időpontjában, ami számos kisebb dologtól függ. A komponensárak minden bizonnyal felfelé mentek az utóbbi időbe-
Igen, erre próbáltam utalni főleg a memóriaárakkal, de nem fogok sorra venni minden komponenst, pont nem érdekel, hogy az ellenállások, fetek stb-k ára hogy alakul. általánosan drágul minden ez egyértelmű. A mennyivel-re én az általam saccolt launch árral válaszoltam.
-
nagyúr
válasz Dyingsoul #17542 üzenetére
Nem az architektúrák közötti sebességnövekedés a lényeges (az valóban aligha lesz túl sok %), hanem a kártyák közötti. Ezt elsősorban a konfiguráció drive-olja (amit a Volta esetén tudunk), valamint az órajelek (amit a Titan V alapján kb. lehet sejteni). Ha a kettő közül legalább az egyikben nem lesz jelentős változás, akkor nem lesz a sebességelőny közelében sem a 980 - 1080 váltásnak.
A hsz lényege pont az volt, hogy túl sok tényező mozog - ezért ha a nagy részüket nem tudod felsorolni, és mellétenni valami megalapozott számot, akkor a végeredményed csak egy tipp lesz, nem pedig egy becslés. Anno az 1080 esetében a 600 dolláros ár egész jól megbecsülhető volt (a 700 dolláros FE egy bónusz meglepi volt Jensentől), viszont most ez a trending alapú becslés egyáltalán nem biztos, hogy értelmes eredményt ad.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
carl18
addikt
Dyingsoul-al értek egyet, szerintem simán hozni fogják az eddigi fejlődést. Én megérteném hogy kételkedsz, de már évek óta megy ez a fejlődés, ha eddig össze hozták ezek után is össze fogják...
GTX 970= GTX 780TI / GTX 1070=GTX 980Ti / GTX 2070= GTX 1080TI. Elég egyértelmű hogy így lesz ez a jövőben is. Elég hülyeségnek tartom hogy a X70-es kártya a GTX 1080 tudását adja picit olcsóbban
A sima Titan V voltából meg hülyeség ki indulni, nem játékra lett kitalálta. egy 3000 dolláros kártya profeszionális felhasználásra.
-
nagyúr
válasz carl18 #17544 üzenetére
Mindenki azt hisz amit akar, de azért azt lássuk be, hogy a "szerintem simán hozni fogják az eddigi fejlődést" meglehetősen gyenge érv egy numerikus analízissel szemben. Persze nem biztos, hogy az új kártya Volta lesz, és az sem biztos, hogy megtartják az eddigi konfigurációt - de ha igen, akkor a teljesítménynövekedés nem lesz több 50%-nál, és ennek semmi köze a kételkedésnek.
Ha pedig szerinted hülyeség a Titan V-ből kiindulni, akkor javaslom, hogy hasonlítsd össze az órajeleket a következő kártyák között:
- GTX 680 és Titan
- GTX 980 és Titan X
- GTX 1080 és Titan XPNem látsz esetleg valamiféle összefüggést? Lehet, hogy nem ártana gondolkodni, mielőtt hülyeségnek minősítesz valamit, amit olyasvalaki mond, aki nálad lényegesen többet tud a témáról...
-
keIdor
titán
válasz carl18 #17544 üzenetére
Sokszor nem veszitek figyelembe a fizikát. Biztos vagyok abban, hogy az eddigi trendet 12nm-en nem is tudták volna tartani, ezért se kezdtek bele már 2018 elején.
A Titan V-ből nagyon is ki lehet indulni abban az esetben, ha a Turing marad Volta alapon. Az eddig kiszivárgott specek alapján nem lett volna meg az eddigi ugrás. (3584 CUDA Core kevés, pont a Titan V miatt lehet erre következtetni)Ezért mondogattam és értetlenkedtem én már márciusban itt a topikban, hogy nem értem, hogy ilyen specek alapján miért vártok Titan V+30%-ot, mert ennyi kéne hogy folytatódjon a trend. Valaki írta a drivert... nincs az a driver, ami "Titan V 2/3-ad" CUDA Core-al ráver a +30%-ot a Titan V-re.
Valami nagyon nagyot kell alakítsanak 7nm-en, vagy másik architektúra kell, vagy meg kell variálni úgy a számozást, hogy ne lehessen kiigazodni, de az eddigi specek alapján ez hurka...
Ugye mondták 2-3 éve az Inteles fórumokba is, hogy ott van a "fiókban" a csodafegyver ha az AMD hirtelen feltámadna, csak szándékosan visszafogják a fejlődést. Ja, aztán a 10nm sem megy nekik, 3 éves csúszások vannak, jön a Threadripper 2, látszik, hogy megy a pánikolás, hirtelen "felmond" a CEO is. Nincs olyan, hogy csodafegyver. Nem fognak több dollár milliárdos fejlesztési költséget a "fiókba" kifejleszteni, ilyen nincs, csak a gyerek mesében. nVidia-nál is ugyanez van, nem tudnak örökké fenntartani egy fejlődést, mert közbe fog szólni a fizika egy idő után és ez az, amit nem vesztek elég sokan figyelembe. A Titan V-ből szépen leszűrhető, hogy ez, 12nm-en kevés, nem véletlen nem dobtak semmit a piacra év elején, megtehették volna, csak +15% lett volna körülbelül.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Dyingsoul
veterán
válasz keIdor #17546 üzenetére
Kicsit elment a téma. Én a magam részéről azt mondom csupán, hogy nem hülyeség a Titan V-ből kiiendulni, de szerintem akkor is folytatódik az NV kártyák teljesítménynövekedése. Miért? Pusztán az előző évek kártyáinak összehasonlításából adódóan. Plusz mert az NV egyre tolja a kártyák megjelenését, emellett lassan bevett szokás lesz az áremelés minden új generáció launchakor. Ha nem lenne nagyobb teljesítménynövekedés, nem lenne nagyobb áremelés sem. (attól még emelkedhetne az ára, csak nem 15-30%-al)
De ti persze sokkal jobban benne vagytok a témában, számomra ez valóban csak tipp, annak viszont erős hiszen én az előző években mutatott fejlődésre és árazásra alapozva "tippelek". Szerintem folytatódik a teljesítménynövekedés az áremeléssel együtt és mindekettő az előző évekhez hasonló mértékű növekedést fog hozni. (+-10%)
-
nagyúr
válasz Dyingsoul #17547 üzenetére
A gazdasági szempontú megközelítéssel nincs gond, már csak azért sem, mert valószínűleg hasonlókat vár el Jensen is a technológusoktól. A kérdés csak az, hogy ezeket az elvárásokat sikerül-e teljesíteni. Ha pl. 7nm-en jön az új gen, akkor egy csomó új opció nyílik a 300-400mm2 közötti chip sebességének a növelésére, míg 12nm-en ezek sokkal szűkösebbek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest