Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz proci985 #53508 üzenetére

    Ismerem őket, meg a játékaik lebutítását is, most épp ott tartunk, hogy minden legendás címüket újraindították 21. századi köntösben, vagyis a Deus Ex-et nem tudom, de a többi játék merőben más mint volt, nulla gondolkozás de legalább 100% pörgés, minden megvan ami ma kell, a Steam-et is olvasom, ezeknél a játékoknál főként azt látom, hogy mindenen szarul fut vagy hasonló, egyedül a JC 3-nál olvastam elvétve, hogy ez a játék csontra az mint a 2 csak szebb meg újabb és talán nagyobb, ami nulla változás.

    Bioshock-kot tudom, hogy a System Shock átgondolása és továbbvitt formája, akarnék is a SS-kal játszani de annyira bonyolult az irányítása mint semminek, majd talán a Remastered, a Dishonored meg nem tetszett régen se, most se, ezt nem nekem találták ki.

    A Deus Ex-ről semmit se tudok nyilatkozni mert a régit nem próbáltam csak megvan és a Human Revolution is ez, de valszeg ha a trendeknél maradunk akkor ez is könnyű lett mint a szar, mert manapság csak ez marad meg, pont ezért csodálkoztam/zom a Bioshock Infinite-n, mert ilyen sztorival ez hihetetlen, hogy megmaradt és még szerették is.

    Egy pozitívum szól a Square Enix mellett, gyorsan dobálják le az árakat a játékukról, ha viszik ha nem.

    (#53509) Keldor papa
    Na ezzel se játszottam csak megvan és majd egyszer belevetem magam, de gondolom, hogy jó lehet, mert Bioware akik ehhez értettek anno.

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák