- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #14595 üzenetére
nem baj az... jól jön az ilyenkor
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
DonMedve
addikt
válasz Laraxior #14604 üzenetére
Na!440-re felvettem az FSB-t,8x440.1,34V kb fél perc után kiáll hibára az egyik mag Prime-ba!Rá 2 percre a másik!Ott leállitom!Próbálkozok!Memória 1056MHz 5-5-5-15.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
-
őstag
válasz Laraxior #14591 üzenetére
Először néztem is egyet, hogy ki a tököm ír privátot és ennyit, hogy jogos moderálás topik. Na mondom lehet engem moderáltak?
Aztán beleolvastam és látom mi történt, pedig akartam neki írni, hogyan telik a hétvége.
Ha nem abból derítették ki amit írt, akkor valaki tuti felnyomta.DonMedve: mihez kellene a 3,6Ghz? Csak húzásnak vagy játékhoz? Nekem is 3,4-en jár a Q9400 most, igaz megy 1,32-ön 3,6-ot is, de afelett nem mertem még járatni, drága kicsit olyan mókára.
Gyerek(ek)nek játszani kamera ocsó! [link]
Na mégis megnézem én is mit megy a proc maxba.[ Szerkesztve ]
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
DonMedve
addikt
Persze,hogy game-hoz!Az E6700-am lazán vitte a 3,5GHz-et!A 6750-már nem akarta!Most megint adtam neki egy kis +-t de kb. fél perc után a Core0 megállt!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
nagyúr
Az IPON-ban bruttó 9.277,- Ft a 2x1 GB válogatott kit! A nagykerbe nem tudok belépni
[ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #14607 üzenetére
1.5V-ig adhatsz a quadnak.... tekintve 65nm-es. csak ugye a hűtésed nem fogja birni...teát annyit adj hogy 75 fölé ne menjenek a magok.
(G)MCH +0.2V
FSB: normal
RAM: +0.3V
Proci: 1.40V
nézd meg mennyit droppol....
azonfelül... nem árt ha hűtöd a proci körül a tekercseket egy ventivel..
65nm-es quadnál könnyen lehet a melegedés gond, aminek az eredménye feszingadozás lesz.
ramidőzitéseket tedd 5-5-5-15-re. és hagyd standardon.
ennyire emlékszem a biosból..igy fejből"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #14611 üzenetére
nincsen valami asztalid ez helyett a kacat helyett fater? még a tiédnek is örülnék
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #14614 üzenetére
ennyit akkor neked is kellene hogy vigyen... ill. nálad. be kellene állitani
-
DonMedve
addikt
válasz Laraxior #14615 üzenetére
Na azokkal a beállitásokkal amit javasoltál,megy úgyfest!Igaz most csak 10 percig futtattam a Prime-ot,de eddig fél perc után kiállt.Most nem!De kell néznem valami jobb hűtőt!80° CoreTemp szerint! Asszem befigyel egy Mugen 2!
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #14617 üzenetére
a laptop
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #14620 üzenetére
cserére... asztalira..
az SSD-t megtartanám...ha nem gond.. ennyi kb.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Laraxior #14621 üzenetére
Jó is az asztali.
Én meg nagyon elgondolkoztam, hogy lecserélem a ramokat, mert most már tuti miattuk van a bosszankodás.Kipróbáltam, hogy meghúztam 1100-ra, aztán vissza 800-ra és láss csodát a következő indításnál megint behalt a gép, kellett neki nyomni CMOS resetet, pedig amikor a CPU-t húztam 4GHz-re akkor nem kellett, hanem szépen elintézte maga. A lap meg nem hiszem, hogy hibázna így. Szóval lehet eladó lesz 4 db. teljesen jó (csak P5K-ba nem jó) Micron DDR2 1066-os.
Egyébként a proci 3680-on még stabil, elfogadható értékekkel megy 1,34V-al, de felette már eléggé csak fűt! 65+ fokok. 3,8-on még elindult, de összefossa magát a win, 4GHz-en meg el se indul, pedig próbáltam adni neki 1,4-et. Mindenesetre a procival meg vagyok elégedve.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Laraxior
titán
én a P5K-t cserélném le a ramokat nem... azok mennek..csak max az északi hid nem birja 4 mag + 4 modul... a legrosszabb párositás
-
őstag
válasz Laraxior #14623 üzenetére
Az északi híd miért nem bírja?
1066-on szoktak menni a ramok, nem 1100-on, ez most kivételes alkalom volt, viszont mondom azt nem értem, hogy miért nem reagál a CMOS resetre sem, jobb esetben csak 2 modult kell kipróbálnom a DIMM1-ben és akkor beindul, utána már bármit lehet vele csinálni.
Mit vegyek helyette? (lap)
Ja, DV csati kell![ Szerkesztve ]
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Laraxior
titán
P45... valami Gigát... de ha ASUSod volt akkor lehet ASUS kellene... én se vennék ASUS-t,mert nekem meg giga lapjaim voltak
Mondjuk a Q9400 nem megy annyira hogy egy P35ös lap ne birja el... csak valami erősebb lap legyen mint a P5K... vagyis kicsit extrémebb NB bordával mert elég rendesen feszelni kell az biztos."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
biggamer
veterán
Ellophatatlan kerekpárt konstruáltak : [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
Laraxior
titán
válasz biggamer #14626 üzenetére
csajomnak pont most pattintották meg a bringáját..ill. az anyukája kétkerekűjét
-
őstag
válasz Laraxior #14625 üzenetére
Köszi!
Lehet cserélem mindkettőt, mert a lap úgyis lassan garivéges, a memória meg Ősember féle, így ha cserélni kell, akkor küldhetem amcsiba.
A legnagyobb gond, hogy alapon is megcsinálta ezt a rendszer, tehát null tuninggal.
Este szépen kikapcs, reggel bekapcs, ventik forognak, de nem jön a csippanás, se kép.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Laraxior
titán
köll a pluszfesz
-
nagyúr
Mennyit kérsz a lapiért?
Nálam arany életük vannak a ramoknak: az 1066-osok, 800/960-on kocognak csak. Nem is melegszenek!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #14629 üzenetére
ha veszel akkor nagy a valószinűsége hogy ujra kell állitani a rendszert de megéri...
dobsz mellé egy Win7 64 bitet... és kész is"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #14631 üzenetére
nem kő pénz papi... valami asztali kellene amin tudok játszani
-
őstag
Na kinéztem a legolcsóbb Gigát amin van Fire-wire, hát nem olcsó.
GIGABYTE GA-EP45-UD3 27K. Megér ennyit? Ha meg mégis ezt fogja csinálni a cucc, akkor megkeresem Larát és feldugom a micronokat neki egyesével, csakmert 4 modul van.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #14636 üzenetére
jah..meg is lett volna, de mivel meg akartam tartani az SSD-t igy nem tetszett neki aszitte a winyo megvan
Rákérdezel mennyit adnak érte?"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
DonMedve
addikt
válasz Laraxior #14632 üzenetére
Az mit takar?Valaminek több fesz kell?Azaz,át akarok térni arra,de amig elég a 32bit addig ezt használom!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #14639 üzenetére
a lapot biztos jobban kell feszelni
öcsém..fagy ez a szar Get Data Back.... nem tudok visszamásolni semmit..pedig megvan minden
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #14641 üzenetére
MCH biztos... lehet a déli hidnak is kell adni de az nem bizti...
3.03
még szerencs elmentettem 2odszorra a visszaállitási fájllistát.. 7 óra munka... az elsőnél nem tettem meg és ott is lefagyott..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #14644 üzenetére
mindig leválasztja a winyot... szerintem azért szakad meg
pár fájl már megvan...asszem koncentrálnom kell a legfontosabbakra...
ezzel elleszek pár napot[ Szerkesztve ]
-
DonMedve
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest