Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
Én évek óta Samut használok,semmi gondom nem volt velük.Volt seagetem nem vált be,WD-je van az Asszonynak,most olyan 3-4 éves lehet,már hallatja a hangját,meg mintha lassúlt volna,de azért végzi a dolgát.Már tervezem neki új vinyó vételét,még mielőtt behalna.De alapvetően Samsung párti vagyok!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Gaben01
őstag
Háttöö,azt hiszem az lenne a legjobb ha vennék egy samut meg egy wd-t is. Elvileg mindegyikkel jól járok,gyakorlatilag mindenki mást ajánl.
Az igazat megvallva a maxtor kivételével nincs rossz tapasztalatom a vinyókkal,volt/van seagate,samu és wd is és az 500-as wd melegedését leszámítva elégedett voltam/vagyok minddel.[ Szerkesztve ]
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
Cyberpunk
félisten
válasz DonMedve #15652 üzenetére
hát nekem elég rossz tapasztalatom van Samsung HDD-kről. Volt nekem 3db samu vinyóm egymás után mindegyik bedöglött. Amelyik a legtovább bírta ő kb. egy hónapig. De az utolsó volt a legjobb Berakom a gépbe zsír új gyári szag meg minden, felteszem rá az OS-t és kb. másfél óra múlva megdöglött a kicsike De a legjobb benne hogy amikor kivettem a vinyót akkor feltűnt hogy zörög benne valami. Megrázogatom hát a mechanikája csúnyán kinyuvadt. De kérdem én hogy mitől
Na mindegy én akkor megfogadtam hogy samu vinyót többet soha egymás után döglött meg mindegyik nálam.
Gariztatást is megszívtam mert számla nélkül vettem (jóban voltam a boltossal) és a bolt megszűnt jobban mondva elköltöztek másik városba és persze más eladókkal. Úgy hogy bukta
De persze lehet hogy csak én voltam szerencsétlen, eddig még soha nem szívtam ennyit egy hardverrel sem.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Gaben01
őstag
Találtam 1TB-os ph tesztet(kicsit régi,de tanulságos): [link] Eszerint a wd green a tesztgyőztes,de ez csak 5400rpm-es (én meg a 7200rpm-est nézegetem) és a samu F1 még a különösen ajánlott.Mára befejezem az agonozálást.
http://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
veterán
válasz Gaben01 #15644 üzenetére
Hát akkor benyögöm hogy nekem 250es seagate van és remekül muzsikál
Na mondjuk nem régi még de hangja 0( nem mintha ált bármelyiknek is lenne..)
Hát na mindegy lassan nekem is kellene egy másik teló de legalább egy új alaplap a k550i-be mert hát ezen jelenleg halott a BT,a térerő vkicsit ingadozó mert mint szakember megmondotta az a kerámia lap amihez van rögzítve a BT és az antena hát kicsit el van törve szóval joo helyen megnyomva műxik de megcsinálni nem lehet vagy legalábbis senki se csinálta még..( na én okos akkor hazamentem fogtam a csavarhúzókészletet szétkaptam a telót rávágtam 2őt a fedőlapjára ami árnyékolja az említett kerámialapot és szépen megy is azóta a térerő..) de egyébként ha van vkinek eladó k550i-je vagy alkatrésze hozzá szooljon! (na de ezt minek is írtam le??? )
Lassan nvidia geforce-osok baráti köre& kereskedelmi központ[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
DonMedve
addikt
válasz Pttypang #15656 üzenetére
Igen,vannak szituk amiko a "rúgj bele,és menni fog",vagy a "kalapácsot neki" szisztéma működik,még ezeknél az érzékeny jószágoknál is! Még anno szegény AMD-m mennyit kapott!
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
pisti88+
senior tag
Nah gyerekik ma is kitettem magamért, kész Lara uj haja, szerintem fasza lett , életem első hajnyírása
Pisti -(*_*)-™
-
Laraxior
titán
válasz pisti88+ #15659 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
majd megosztom, de titkosként kell kezelni
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Henk
veterán
-
keIdor
titán
válasz Gaben01 #15653 üzenetére
Még egy 2001-es Seagate 40GB-osom lett Bad Sector-os. Akkor még jobb volt a Maxtor.
Ma ez fordítva van, sőt mintha a Seagate megvette volna a Maxtor-t pár éve, ezért a név el is tűnt... fene tudja, annyira nem követem a HDD-ket, de nekem van még egy 500GB-os Maxtor DiamondMax11-em vagy mi a neve... 2 éve vettem kurva olcsóért, mai napig szépen végzi dolgát, tárolok rajta cuccokat, mindig tele van, most 12GB szabad hely van rajta. Mióta megvan nem volt formázva, nem lassult. Néha terhelésnél hallani a hangját, HD Sentinel szerint 33°C.(#15654) Cyberpunk: Ez mikor történt? Amikor még 80-120-160GB volt a népvinyó, akkoriban sok ismerősnél hullottak a Samsung vinyók. Nekem is volt egy Samsung 120GB, de kb. 4 évet ment, havernál halt meg úgy fél éve... ezek a mai F1 szériák viszont már teljesen jók állítólag.
Én viszont maradok a WD-nél, de más márka is jöhet kurva olcsóért, mint a Maxtor.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #15667 üzenetére
milyen samsung az? adsz sorozat számot? az enyém nemigen teljesit annyit...csak a felét
-
Gaben01
őstag
válasz KillHates #15669 üzenetére
Már döntöttem,berendeltem a WD-t.Egész délután olvasgattam,a seagate kiesett egy fél óra után,eleve a wd-vel szemeztem,úgyhogy remélem nem nyúltam mellé.
Keldor fater mesélnél arról az ssd-ről?Kitől-hogyan-honnan? Nagyon durva az az olvasási érték.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz keIdor #15665 üzenetére
Hát kb. 3-4 éve és 120GB-osok voltak
De nekem is a WD a kedvencem a jelenlegi is az egy Raptor már megvan kb. két éve de még egy bad sector sincs rajta. Nagyon kajak csak egy kissé hangos
De majd az év vége felé csere egy vagy két SSD-re persze 34nm-esek közül lenne már célszerű választani akkor, csak még nem nagyon tudni hogy mit mennek azok gondolom azért gyorsabbak lesznek a jelenlegi generációnál. Nem hiába jönnek SATA3-as csatival.Hope was the right choice, and it always will be.
-
Laraxior
titán
én 24ért vettem..postával együtt
-
őstag
Micsoda SSD őrület van itten kérem!
Engem ennyire nem érdekel, hidegen hagy, hogy 5 vagy 45 másodperc alatt áll fel a Vista, esetleg néha telepítésnél jól jönne, de ott is nehogy már kiadjak azért sokkal többet, hogy 2 perc alatt legyen kész, ami egyébként 3,5-4 perc. Addig is tudok valamit csinálni. Maximum azért érdekelne az SSD, mert nem melegszik annyira, talán kevesebb áramot vesz fel, de itt kb, vége is az előnyeinek. Majd ha majdnem egy árban lesznek akkor beszerzek egyet, addig marad a jól bevált winyó. Ja meg ha bebizonyosodik, hogy tényleg bírja évekig!
Ma kivégeztem a Shellshock 2-t. Nem vittem végig, mert a dzsungelben meguntam a dolgot, így kb 2 órát játszottam vele, ennyi elég is volt. Nem húzom le annyira, mint a játékújságok, de tényleg nem egy nagy szám,pedig az lehetett volna, mert a helyszín és a történet érdekes.[ Szerkesztve ]
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
veterán
Elvégre olymindegy hogy megnyomom a power gombot aztán mek kajolni és mire visszaülök addigra úgyis feláll a windózis...
A másik hogy arra a bizonyos fogyasztási adatokra amikor majd teljesen kiforrott lesz a technológia akkor lennék kíváncsi.Na meg akkor mekkora sebessége lesz .De addig még (szerintem) hosszú időnek kell eltelnie :SEverybody lies.
-
őstag
válasz Pttypang #15676 üzenetére
Ja azért annyi időm nincs, hogy kajáljak, annál kicsit gyorsabban bejön szerencsére.
Fogyasztás is tudod mikor érné meg, ha direkt olyan gépet vennék, ami keveset eszik, de erre nem GTX280 meg Q9400 való, főleg tuninggal. Szóval 20W-okat még simán elnézek plusszban!RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
pisti88+
senior tag
Elvileg hosszú időkre vannak ezek az ssd-k tervezve , sok "0"-a volt az üzemidő után írva , fogyasztása semmi sincs, súlya 80g, mozgó alkaltrész híján hang 0-a, melegedés 0-a, méret mint egy bérlettok , mi kell még
Pisti -(*_*)-™
-
Játékos
addikt
válasz keIdor #15641 üzenetére
Kíváncsiságból lőttem egyet én is a Diával. Minden alapon, szerintem egy telcsitől elfogadható, bár én abszolút azt vallom, hogy fotót fényképezőgéppel!
Egyébként a Lara elgyíje kurvajó videokat csinál, mikor olvastam, alig akartam elhinni...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
biggamer
veterán
-
keIdor
titán
válasz keIdor #15682 üzenetére
Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy az Everest több olvasási értéket is írt, és nem tudom melyik Average-t kell nézni. Volt ott 150MB meg volt 230MB/s is... majd csinálok egy tesztet ha hazaértem, és majd valaki aki jobban képbe van elmondja melyiket kell nézni.
biggamer: Hú azaz 5-ös!
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #15682 üzenetére
ez 230as? ez 100/80as..nekem is ugyanez van
-
őstag
válasz biggamer #15681 üzenetére
Az a Bömös játék annyira nem érdekel, hogy még annyira sem.
Az NFS meg hát nem tudom, ennél már csak jobb lesz, a World Online-t várom, érzem az lesz az én játékom, addig meg el TDU-zok meg Burnout-ozok.
Azért köszi az infókat!RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Laraxior
titán
én Undercoverrel tolom, Crysis,meg most tettem fel a Prototype-ot kipróbálom
-
Laraxior
titán
válasz Pttypang #15688 üzenetére
sokáig jutottam benne, de elvesztek a mentéseim, ugyhogy minden előlről. nekem bejön. Meg a Most Wanted... a többi nem tetszik
-
keIdor
titán
válasz Laraxior #15685 üzenetére
Akkor miket ír nekem az Everest? Mert lehet hülyeséget, de 150-nél kisebb eredményre nem emlékszem.
NFS... tényleg kötélből vannak az idegeid, én 10 percig bírtam aztán kapta az uninstall-t.
Nálam most Fallout 3 újrajátszás van, mind a 4 DLC-vel. Ha vége Oblivion újra minden DLC-vel!
Empire Total War is megy, a legújabb patch-el nagyon jó lett, sok idegesítő bug eltűnt.
Osztrák Birodalmam most Genova, Milanotól egészen a Krím félszigetig nyúlik. De készülök megszállni Spanyolországot, és betenni a lábam Amerikába. Ja... Poroszország, Lengyelország már nem létezik, én mind a kettőnek megadtam a lehetőséget, hogy megadja magát, nem éltek vele!
Call of Jaurez 2-t akarom majd még elkezdeni, de sajnos nagyon lassan "jön".[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
Én Forza 2-t nyomom most/néha, ami autós, csak már a végén vagyok, ahol kurva sok körös versenyek vannak, amiket unok... Majd a Forza 3 lesz ütős, meg a Gran Tourismo 5, ha egyszer végre kiadja az a lúzer Sony! TDU-t én is nyomtam Xbox-on, fenn is van még a vinyón a mentés, csak azt is meguntam már, meg kurva nehéz már a vége felé... viszont jó kis autógyűjteményem van. Sok kedvencel: Ferrari F430 Spider, Lamborghini Gallardo Spider, L. Murciélago, Dodge Viper, Audi S4 Cabriolet, Audi A6 4.2 Quattro, meg 2-3 Mercedes stb. BMW-ket hiányolom... tudom PC-n be lehetne tenni moddal, csak autózni a kényelmes ágyon jó szvsz, gamepaddal...
NFS-ből én csak a Shift-et várom, de nem tűnik eddig annyira jónak.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Cyberpunk
félisten
válasz Laraxior #15687 üzenetére
A Prototype-ot meleg szívvel ajánlom én is, eszméletlen hogy mennyire zúzós játék, ebben aztán van hent rendesen. És a legjobb az egészben ha akarod akkor szabadon mehetsz és garázdálkodhatsz benne. Ehhez képest a GTA-k gyerekmesék, pedig azokban is elég jól lehet mészárolni
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Cyberpunk
félisten
válasz keIdor #15693 üzenetére
Én is szeretem az autós játékokat, csak én a szimulátorokért vagyok oda.
Bár mostanában már nem annyira, de régebben képes voltam órákig körözgetni pályákon.
A kedvenceim GTR2, GT Legends, rFactor a kedvenc versenypályám meg Spa, de a többit is szeretem pl.: Magny Cours, Donington, Zandvoort stb.. Ezeken a pályákon szinte becsukott szemmel is végig tudnék menni. Hát hiába ennyit tesz néhány év szimulátoros múlt Persze élőben már más a helyzet ott nem biztosHope was the right choice, and it always will be.
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #15691 üzenetére
HD Tune-t nézzed. Nem fog neked se nagyon 100 fölé menni
-
biggamer
veterán
Európában drágább lesz a Windows 7 : [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
keIdor
titán
válasz Laraxior #15696 üzenetére
Pff igazad van. Jól benéztem akkor...
De mindegy, ez halk, elsősorban amiatt "váltottam" Raptor-ról, a lényeg megvan.
Amúgy az MLC Buffalo hogyan lehet gyorsabb?
Itt meg az Everest.
Itt meg a Samsung.. Ez miért ilyen?? Mármint az a két kiugrás mitől lehet? Erről megy a Vista amúgy, lehet az...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
őstag
válasz keIdor #15693 üzenetére
Amikor volt PS2-m (pszt titok) akkor toltam a Gran Turismo 4-et, de elég hamar meguntam, hogy az árokban kötök ki, nekem inkább az arcade-os játékok jönnek be, ha fel akarok csavarodni a fára akkor beülök a Civicbe, azzal is lehet 200-al menni.
Mondjuk szerintem a TDU még éppen határ a szimulátor és az arcade között, mert nem olyan könnyű irányítani, főleg a Momoval. Jelenleg kb 60 járművem van, de "szerezd meg hát mind" felkiáltással kezdtem neki.
Az NFS-ekből szerintem is a legjobb az Underground széria volt meg az MW, bár én még a Hot Pursuit 2-vel toltam b@szott sokat, nem tudom hányszor 10 órát. Az Underground 2-t kb 4-szer toltam végig, szinte eddigi össszes VGA-mmal toltam.
A Colin McRae rallyk még szóba jöhetnek, de azokat is hamar megunom, szóval nem a körözés a kedvencem. Most még a Toca R.D3-at vettem meg/nyertem meg, azt még érdekes lesz haverommal lanban nyomni, meglátjuk ki a jobb.
Tegnap este még elkezdtem a Necrovisiont 1.1-es patchel, így szerintem egész tűrhető. Megyek is tolni kicsit.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest