- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Üdvözlök mindenkit akinek van, volt, lesz, -vagy csak vágyik rá- G80-as videó kártyája.
Az idelátogatók kedvéért megemlíteném, hogy ez az nVIDIA Geforce 8800-as első sorozatának a GPU-ja (videó chip-je) és másfél évig tudott az Geforce 8800 Ultra képében a VGA kártyák királya lenni.
A topic azért jött létre, mert a a fenti videó chip-el szerelt kártyák gyártását a napokban állítják le, és a szakmai topic már nem úgy pörög ahogyan régen. Ezért az "ott lakó" G80 fanok (többek között én is) gyakran teleszemeteltük, a moderátorok legnagyobb bosszúságára.
A topic-unkat igyekszünk a PH szabályainak megfelelően üzemeltetni, kérek mindenkit, hogy a warezolástól, a szélsőséges megnyílvánúlásoktól igyekezzen magát távolt tartani, szeretném, ha a G80-ban kialakult vidám kötetlen hangulatot ide is át tudnánk hozni!
Szakmai kérdésekben a szakmai topicban IS szívesen állunk bárki rendelkezésére!!
Ja igen! Majd elfelejtettem: OFF-TOPIC-olni szigorúan szabad !!![ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Máris egy témába vágó hozzászólás:
Nekem kell egy ilyen bőrkabát!!![ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
m4rc!
őstag
Ezt a képet meg szerény személyem alakította át Paint-ben :
Azért hajrá ATi
[ Szerkesztve ]
We are analog players in a digital world
-
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #4 üzenetére
Szerintem meg fogjuk oldani! Megjön a szép idő és kitalálunk valami jó helyet, az utazásokat megszervezzük, mindenki feltankol a családi fotókkal; ki a gépéről, ki a gyerekeiről, aszzonyról-barátnőről-oldalbordáról
Mindenki sokat tud majd mesélni. (Pl: Túlzással azt mondhatom, hogy nekem van most 152 kutyám. A család non-profit kutyamenhelyet üzemeltet!) Meg még sok érdekes dolgot!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
Átmentem a képeket amíg tudom a nyócnyócasból meg a G80 szakmai mély bugyraiból!
Tuco Ramirez
Anthony28
Játékos
Laraxior
KillHates
-
nagyúr
És természetesen szívesen várunk mindenkitől aki ide téved és ingert érez ilyesmi iránt; bemutatkozást, képeket magáról, szeretteiről, kedvenceiről !
-
Macka
veterán
Előző topikot zárták???
-
nagyúr
Igen, szét flame-elték... Én kértem, mert leállt, és a Karácsonyi üdvözletem volt az utolsó hsz. Ez meg nagyon kellett, mert a G80 szakmait, gyalázatosan szét off-olta a "kemény mag" és a moderátorok kikészültek.
-
Macka
veterán
Remélem ez jobb lesz. Bár az az igazság, hogy rengeteget kell dolgoznom, fáraft vagyok, és jelenleg nincsen a gépemben CPU.
-
Játékos
addikt
Ez kiba jó!
Amint megkaptam az ajándékodat, szétvágom a radit, és mutatok képeket róla.
Egyébként NB-re, és SB-re készítek tök homemade blokkokat, azt is szivesen mutogatom majd, ha megvannak. A GTS-re gyári van, csak kari még nincs alatta. Nem rég küldtem Pestre (dec. 5-én... ), és úgy néz ki, holnap kapja a Jóbarát a kezébe. Alig várom.
Egyébként arra gondoltam, hogy van esélye annak, hogy ez a topik átveszi az "igazi" G80-as helyét, mert ott nem lehet barátkozni, meg egyébként is itt leszünk többet...
Ha a családtagokról szeretnék képet linkelni, megtelne vele néhány oldal!
Na béke!MOD: mit jelent konkrétan a flame?
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Macka
veterán
Én nem rakok fel új képeket, mert még mindig olyan kib@ jó képű vagyok...
-
Játékos
addikt
Ne má'! Milyen munkahely az, ahol nem adnak egy fotoapparatot, meg gépet netestűl, meg hagynak békébe' barátkozni?!
Még ilyet...
De jó! Itt nem kell "Off"-olva dumálgatni!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz KillHates #18 üzenetére
a wamzer az besúgó köcsög
ÁÁÁÁÁÁ, bocs, de mennem kell az ágyba anyucit betakargatni...
Jóéccaka Mindenkinek, reggelre gyártsatok vagy ezer HSZ-t!
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Stalker-2572
veterán
Honnan jön az a név, hogy Killhates?
Anthony kidobó ha jól rémlik?All Black...
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Stalker-2572 #20 üzenetére
Bill Gates, vad fordításban, ha jól tévedek.
gV: offolsz, pont itt?!
[ Szerkesztve ]
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
nagyúr
válasz Stalker-2572 #20 üzenetére
Én voltam anno a MicroSuck quake klánnak a boss-a. A Kill Hates név adta magát!
A 2000-es EQ-on Face-to-Face harmadik lettem. Ismertem FecsX-et is.
Anthony nem kidobó, hanem biztonságtechnikai felügyelőTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Macka
veterán
Játékos, Te is gyúrmálol?
-
nagyúr
Egy logitech immersion egeret, meg egy papírt. A kupákat nem csinálta meg a gravírozó időre, és a mai napig nem jutott el hozzám, de mindegy. Az egér a mai napig megvan, már nagyon leharcolt! Ha húzom az ablakok felett akkor ugrik egyet a kezem alatt. Nagyon mókás, de játszani nem lehet vele! Ha nem szólok valakinek, akkor frászt kapják tőle
Anthony ma este "szabadul" legábbis rá a fórumra![ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz KillHates #27 üzenetére
Jó reggelt!
Kénytelen vagyok gyúrmálni, de csak igen öregurasan. Jól jön a munkám során soxor, ha van ott egy nem csak okos, hanem erős ember is, aki persze totálisan szerény, és nem is tudna jót mondni magáról...
Egyébként most nincs sok energy a sporthoz, mert melózok, mint a félőrült, meg van itthon egy 1 éves hercegnőm, akire elég sokat felügyelek. Persze a legnagyobb örömmel!Gratula a díjhoz!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszönöm!
Én is régebben fitti voltam, boulder, meg futás, evezés, síelés. Edzés a hét öt napján, hétvégén túrázások. Mostanra lefogyott a pénztárcám, és én meg meghíztam
De tavasszal kezdődik az építkezés! Ott lesz majd testmozgás, rendesen! Már hiányzik nagyon a mozgás... A kutyamenhelyen szoktam dolgozni, a multkor átpakoltam 25 mázsa fagyott húst, (mert a hűtőkamrát javították) és este alig bírtam megmozdulni. Ilyen régen nem volt
Feleségemmel, mi is szeretnénk gyereket, "dolgozunk" rajta már egy ideje! Mindenkinek az mondom ne halogassa! Akiket ismerek mindenki nagyon megváltozott!! Jó dolog az, az életünk értelme...
(na ezért a csöpögésért mit kaptam volna a szakmaiban!)Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
hopp mit találtam,csak nem maradok ki én sem
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
csórikám üzent hogy megvenné a ramjaimat,mondom nem eladó vegyen ősembernél,erre vett egy kit 800as Tracert. ez eddig rendben is van,de szerencsétlen nem tudja khajtani,aszongya hozzuk el hozzám Persze kapva kaptam az alkalmon,szal meg kell hajtani egy újabb Ballistixet
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Játékos
addikt
Aztért, mert nincs gyerkőc, kapott volna 3 nap bant, azért mert akar, kizárták volna.
Nekünk összejöt összességében 5 darab. Nem mindegyik saját termés, de sebaj, imádnivaló mind!
Enikő már 8 hónaposan szexi volt.Laraxior
csak óvatosan![ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
cukipofaaszongya úgyse megy neki 1150 körül,ha széthajtom úgysem veszi észre,de azért majd vigyázok az alcsony TRD alacsony időzítés magas fesz trióval
Attis-t kellene rávenni hogy eladja a kariját nekem,az egyiket
Kíváncsi lennék mit tud a cucc,persze ez csak egy ötlet[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Szerintem ő az adrenalint szereti! Meg nem tűri a pofátlanságot, demagóg hozzáállást.
Én sem. Nagyon fel tud bosszantani, ha valaki flegma, vagy azt hiszi szívességet tesz a munkaköri kötelessége ellátása során. És be kell vallanom, én nem szoktam ordítani, csak egy darabig győzködöm az embert, aztán pattan el a cérna és megigérem neki, hogy vagy megkeresem civilben, vagy számoljon, hogy elcserélné-e a kirakatát egy kockakőre. Az Opel-Gombosnál ez utóbbi hatotta meg a szalonvezetőt. Nem vagyok büszke rá, de kurvaországban így működik a demokrácia és a fogyasztó védelem)
Ha dühös vagyok én is fizetek érte; nekem rettenetes megfájdúl tőle a fejem!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Játékos
addikt
válasz KillHates #41 üzenetére
Hasonló a hozzáállásunk a témához.
Viszont most visszavonulok egy kicsit, mert reggelizünk, aztán meg egy kicsit kéne vele is foglalkozni, mert magától nem akar elkészülni...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz Tuco Ramirez #44 üzenetére
Jól esik, mikor megdicsérik a "legjobban sikerült produktum"-omat. Tényleg szép...
Hajrá, este a tárgyalás során MINDENT BELE!Egyébként jöhetnek nyugodtan az Ati-fanboyok is, csak barátkozós hangvitellel, mert mi sem megyünk basztatni senkit!
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Testvérek ha esetleg az intel kiadna egy E8800-t hálás lennék,de sajna megálltak E8600nál.."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest