- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Laraxior #14621 üzenetére
Jó is az asztali.
Én meg nagyon elgondolkoztam, hogy lecserélem a ramokat, mert most már tuti miattuk van a bosszankodás.Kipróbáltam, hogy meghúztam 1100-ra, aztán vissza 800-ra és láss csodát a következő indításnál megint behalt a gép, kellett neki nyomni CMOS resetet, pedig amikor a CPU-t húztam 4GHz-re akkor nem kellett, hanem szépen elintézte maga. A lap meg nem hiszem, hogy hibázna így. Szóval lehet eladó lesz 4 db. teljesen jó (csak P5K-ba nem jó) Micron DDR2 1066-os.
Egyébként a proci 3680-on még stabil, elfogadható értékekkel megy 1,34V-al, de felette már eléggé csak fűt! 65+ fokok. 3,8-on még elindult, de összefossa magát a win, 4GHz-en meg el se indul, pedig próbáltam adni neki 1,4-et. Mindenesetre a procival meg vagyok elégedve.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest