- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #14992 üzenetére
inkább csak 3dmarkba jön ki
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
veterán
válasz KillHates #15002 üzenetére
Hát én se nagyon bírtam mikor matekból azért húztak meg majdnem mert nem értette a tanár a jajdeolcsóbbalyukaskipufogóshangoskodás-elméletet valló autósoktól a válaszaim..de ha kultúráltan..lakott övezettől viszonylag távol..nem zavaróan csinálják akkor tényleg ügyes ..
ja és elmentem aludni..ti meg mÉG minDIG fenn vaGyToK?????[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
DonMedve
addikt
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #15005 üzenetére
én a 4870emet cserélem el egy Galaxy 9800GTX+-ra
nagyon jó lapod van...mit akarsz cserélni rajta? inkább vegyél bele ramot. Meg az a lap DDR3as
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #15007 üzenetére
ez nagyon jó ez az UD3R lapocska... ezelőtt P volt..nem volt gondom vele
-
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #15010 üzenetére
sokkal magasabb frekvencián működik a PCI-E 2.0
de DonMedve is kipróbálhatja..én is kipróbáltam anno a GTX280al...
Gigabyte P35-DQ6@PCI-E1.0---PCIE sebesség 100MHz és 120MHz mindjárt ki is jön a különbség.
Gigabyte EP45-UD3P@PCI-E2.0---PCIE sebesség 100MHz és itt is többet nyújt mint az 1.0, 120MHz-en
de hangsúlyozom ez csakis GTX280 és a felett jön ki, de ott is csak teszteknél. Jáétkban nem. Játékban egyedül a 2GPU-s-nak csökken a teljesitménye...eléggé
3870X2,4850X2,4870X2,9800GX2,GTX295
szerintem a 7950 GX2 az nem"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
az igazi költségkimélő:
Q6600@3.6GHz---> 100% terhelés: 158W
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #15013 üzenetére
lapot?
majd a Scythe-ot"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
kétlem hogy az erősebb lenne ennél ha ezt cserélem akkor vizre
mondjuk igy nyáron olyanmindegy..."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #15017 üzenetére
azért lesz helyette viz
-
Laraxior
titán
válasz Pttypang #15018 üzenetére
2009.03.21-től volt laptopom... Egészen
2009.06.12-ignem egészen 3 hónap
-
Laraxior
titán
válasz strebacom #15021 üzenetére
elvileg kinyirja a karit, de még nem találkoztam olyan emberrel még neten se aki igy használta volna...és hogy ez miatt döglött volna meg a VGA
ezt még én is fix 100on használom
csak a DQ6 lapba próbáltam ki a 120at"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #15022 üzenetére
nem lesz olyan egyszerű...de ezzel kihuzod éveig,mert LGA1366ra is jó
nekem amugyse jön be ez a nagy féltégla, eltakarja az egész északi hidat,meg mindent"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
DonMedve
addikt
válasz Laraxior #15024 üzenetére
Az tutkeráj!!Csak már ott tartanánk,hogy rajta van a kicsikémen!Tényleg mekkora a hőmérséklete a procidnak alatta?
Az enyém elég meleg!Ha fut a prime 85°!Ehh!
Sorry kicsit túl kicsire csináltam a képet.De azért látni,hogy idle 50° kicsit sok!
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
nagyúr
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #15027 üzenetére
jaaajaa..valami olyasmi..érted a lényeget
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #15031 üzenetére
mittudomén...idle 38-45
1.376V"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
nem megy a Win7-en a Crysis Wars eddig most meg nem indul el
-
P00By
nagyúr
"Mocinál" 12.500 km soknak számít?
-
Cyberpunk
félisten
válasz Laraxior #15033 üzenetére
Hát van egy pár dolog ami nem megy Win7-en többek között például a Riddick egyéb programok között még az Everest is bugzik alatta. Én ezért is maradok a jó öreg Vistánál amíg ki nem jön a végleges Win7 addig már kibírom
Hát nem tom de vannak olyanok akik már azt hiszik egy RC-re hogy az már teljesen probléma mentes pedig az esetek többségében szoktak változtatni egy két dolgon még az RC és a végleges verzió között. Mindenesetre én a Vista RC óta hanyagolom a bétákatHope was the right choice, and it always will be.
-
Laraxior
titán
válasz Cyberpunk #15035 üzenetére
eddig ment...aztán most már csak fekete képernyő és ctrl+alt+del segit és a program bezárása...pedig már épp kezdtem belejönni a lövöldözésbe
-
Cyberpunk
félisten
válasz Laraxior #15036 üzenetére
Hát amíg ki nem jön a végleges addig csak két választása van az embernek ha biztosra akar menni Vista vagy a régi jó öreg XP Bár szerintem ha az M$ tartja magát a hagyományokhoz akkor ez is csak egy SP1-el lesz az igazi
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Laraxior
titán
5.02.1750 is jól működik.
-
Laraxior
titán
ezelőtt még Lexus-od volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest