- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz DonMedve #14100 üzenetére
mié ne lenne?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #14101 üzenetére
Hát akko ezt most meg mááá én nem értem... A lényeg hogy ti értitek. minek köll feltenni az apróba és sopánkoni hogy senkinek se kell, amikor DonMedve-velfogsz cserélni? Ez már az én kombinatív készségemet is meghaladja.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
veterán
válasz Beowulf_78 #14102 üzenetére
dettó..én meg se próbáltam végülis ezt a részt megérteni
Everybody lies.
-
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #14102 üzenetére
csak kiváncsiágból tettem fel
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Sziget 2006
Szerény személyem"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
én vagyok a tűzfújó
-
Laraxior
titán
nemnem...valami grillgyujtó folyadék volt asszem
-
nagyúr
válasz Laraxior #14111 üzenetére
Fúj vazze! Nem hiszem el, hogy képes voltál azt a szádba venni. Annak valami rettenetes íze van. Onnét tudom, hogy egyszer jó becsacsizva sikerült innom belőle egy nagy slukkot. Másnap fostam mint a lakodalmas kutya. (oké, te nem ittad meg)
A tűzfújáshoz van egy speckó lötty; diliboltokban lehet kapni, olyasmi tutti-frutti íze van, szóval nem jön rád az okádhatnék, ha fél percig a szádban tartogatod.
Báááá, de grillgyújtó! Főleg citromos szúnyog riasztósTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Laraxior
titán
válasz KillHates #14115 üzenetére
Szigeten olan mindegy mivel fújod nem is készültem rá...csak ugy jött az ötlet és ezt találtuk... egy sátor mellett.... ingyé vót
-
Cyberpunk
félisten
Na hali.
Mégsem váltok asztaliról notira. Nem bírnám ki gépfejlesztés nélkül Meg egy normálisabb noti árából egy atom brutál asztalit lehet össze rakni és azért az oda baszos
Olyannyira nem váltok hogy most már tervezem a váltást Corei7-re, jó pénzért meg tudok válni most a jelenlegi alaplap, proci, memória hármastól.Hope was the right choice, and it always will be.
-
DonMedve
addikt
Lehet csak beadós cfg-je van!Nem hinném,hogy aimozna!Ezek waron készültek,azzal saját magát árulja el.Már láttam ezt a videót.De az aim az nem ilyen.Már csináltam egypár videót azokról a szerverünkön!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Laraxior
titán
Beizzitottam a Windows 7-et a laptopra
-
DonMedve
addikt
Pont most van tesztelés alatt a szerver.Egyik sráccal kicsit bekeményitettük a pb-t.Restart után minnyá 6-an felugrottak a szerverre,mind a 6-ot ki is vágta.Naplót nyomja,volt ott minden.konfigra is ráállitottuk a pb-t!Talán sikerül megtisztittani a szervert a mocsoktól!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
-
P00By
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
válasz Laraxior #14134 üzenetére
Na és milyen nem kék halálozik?
Én tudok egy két emberkéről akinek sikerült néhány perc alatt kifingatni Aztán meg nyavalyogtak hú ez milyen szar. Nem tudom hogy mit várnak egyesek egy RC-re már azt hiszik hogy kész OS, pedig
Én minden esetre maradok a jó kis Vistánál sokan szidják pedig nagyon jó csak érteni kell hozzá. Aztán majd ha ki jön a végleges Win7 akkor kipróbálom majd de szerintem aki Vistához szokott annak nem lesz túl nagy meglepetés.Hope was the right choice, and it always will be.
-
őstag
Hellósztok!
Driver problémám van: feltettem a 185.85 WHQL-t és azóta a Rivatuner megbolondult. A 2.22-es Riva és a 2.24-es sem látja a drivert, csak magát a kártyát. Tehát tudok a ventivel babrálni, de tuningolni már nem. Kipróbáltam 3DMark alatt és szépen megy, meg belelestem egy filmbe ott sem gond, de mégis idegesít.
Fogtam a regcleanert, meg driver sweepert és lepucoltam minden Nvidiás cuccost, meg is kaptam a jó kicsi felbontást, meg kiírta a Vista, hogy gond van a megjelenítővel és így raktam fel az új drivert. Erre gondoltam akkor leszedem és mit látok? A Riva a régi 182.06-ost látja, amikor már nem is lenne fent semmi, ráadásul ugyanúgy műkszik a gép. Hogyan akadhatott be a régi driverem? Ha azt is lepucolom, akkor már nem látok drivert, de a 185-öst akkor sem látja. Pedig direkt a Vista64-est szedtem le. Az everest pl. látja, meg műkszik az Nvidia kontrol panelem is vele.
Ilyet még nem tapasztaltam, ezért kérdezem, hogy akkor ez most jó vagy sem? Mindenképp az újat szeretném fenthagyni, mert a Riddick AODA jobban megy vele állítólag.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
DonMedve
addikt
Nem is fogja látni!Majd egy újabb verzó.Valamiért az újabb driverekben nem dolgozik a Riva!Szerintem frissiteni kellene már az adatbázisát!
-
DonMedve
addikt
válasz Cyberpunk #14144 üzenetére
Én eddig csak azért nem használtam,merta pb nem ment rajt!De most az RC-n valahogy fut,tudok menni játszani is.Ehhez képest a Vista sehol nincs.Sőt ehhez képest a Vista nem is Oprendszer,talán fájlkezelőnek jó lenne!Jó a Win7.Semmi gondom nincs vele az égegyadta világon!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz DonMedve #14146 üzenetére
Akkor Te már több infót tudsz, köszi szépen!
A hibám pedig Vista hiba, azaz azért teszi vissza a 182.06-os drivert, mert korábban egy frissítés alkalmával valahogyan megjegyezte és amikor leszedem a drivert, tök mindegy melyik, már azóta még egyel próbálkoztam, akkor úgy érzi, hogy neki mindenképpen kell egy driver és felteszi automatikusan a legutolsó jót. Na mindegy, most feltolom neki a 185-öst, aztán legfeljebb nem tuningolok. Nem mintha eddig 99%-ban tuninggal ment volna a kari. Azé rohadjon meg.RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest