- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
Annyit mondok hogy első napos vétel volt a switch még a ps4 meg az xbox one mellé, 2 hónap múlva ment eladásra az one, ps maradt de lassan az is megy eladásra.. Kedvenc konzolom lett, mint praktikum miatt meg a játék felhozatala miatt, én ebbe a generációba nintendo játékokba látom azt a lelket oda adást a játékokért a felesztőktől mint anno gyerek koromba.. 👌 Jó oké tán még kojima most aki oda pakolta magát 😁
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
Vedd meg, játszd ki a Zeldát meg az Odyssey-t és add el minimális bukóval! Nekem is van itthon a PS4 meg a 360 mellett Na jó, hivatalosan a kölöké
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
törölt tag
Amúgy az összefoglalóban lévő problémák egy része szerintem már nem aktuális. Elálló dokkoló, kiálló kijelző, joy con desync, joy con akku probléma, én ezekről nem hallottam már egy jó ideje. A joy con drift, ami megmaradt. Szóval egy pár hónapos, még garanciás gép szerintem jó választás lehet. Nem is feltétlenül kell az új,jobb akku időset,mert úgyse handheld használnád.
[ Szerkesztve ]
-
Zolibacsi88
aktív tag
Hasonló indulatokkal, vívódásokkal, de belecsaptam anno a vásárlásába, majd egyszer megfordult a fejemben az eladás ténye is(akkortájt nem nagyon jelent meg rá semmi olyan ami érdekelt volna), azóta meg főplatformom lett. Különös mód tud olyan bennsőséges helyzeteket teremteni, mint mikor párom Netflixezett (valami életrajzi drámát nézett, ami engem nem érdekelt egyáltalán), megkért hogy legyek már ott vele közben, így rajtam keresztben átdobott lábbal, ő nézte a filmet, én pedig Switchen lenémítva Zeldában shrineokat oldottam meg és Korokokat gyűjtöttem. Én azért is ajánlanám, mert valahogy más konzol ez, mint a többi. “Family friendly-bb”. És akkor még nem szóltam a sok-sok jó játékról, ami elérhető rá. Engem kicsit a trófearendszer hiánya zavar. PS-en nagy gyűjtögető vagyok. Node egyszóval: hajrá!
-
Tigerclaw
nagyúr
Ugyanezt gondolja szinte mindenki aki nem engedhet meg magának több konzolt. Egyszerűen nem logikus, hogy a PS4 Pro vagy XBOX ONE X árán - sőt drágábban - vegyél egy Switch-et, ha nem fontos a handheld használat. Nem csak hogy 4-6x gyorsabbak, vagy pl. PS esetén van VR opció, XBOX esetén meg ingyen 4k 3D Blu-ray lejátszó, de a játékok is is sokkal olcsóbbak, sőt ingyen kapsz havonta jó játékokat ha fizeted a tagságot.
Két dolog változtat ezen: A handheld játék vagy a nintendo only játékok erős igénye.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
gtamate2
veterán
Én is így voltam, végül múlthéten vettem meg. Már van hozzá egy Crash Bandicoot Racing, Bomberman R, Rollercoaster Tycoon és egy Rayman Legend. Én azért vettem mert itt szinte minden játékot lehet local coop-ba játszani, ebben pedig verhetetlen, mert még hordozva is tudunk ketten játszani. Ezt az érzést egyik másik konzol sem tudja utánozni, ezért sem bántam meg, hogy nem PS4 lett a vége
*Sn0w
-
-
Steven
addikt
Én innnen vettem ... két év garancia számlát is adnak viszont olcsóbban mint máshol szerintem
Szvl hívd fel őket https://www.facebook.com/KonzolKuckoVideojatekok/ [link]
Talán 105 volt tavaly... marioval
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
tihibaby
senior tag
Mondom, [konzolbót] !
Csak hirdet a jófogáson is,mint sok más kisebb üzlet.[ Szerkesztve ]
-
Baltazár123
senior tag
Nem tudom, de talán te sem, hogy mik a jövőbeli terveid a switchel. Online vásárlással én óvatos lennék, mert hiába hangzik jól, hogy mondjuk van 30% engedmény, csak ez más ökoszisztéma. Itt a játék alap ára örök időkre annyi marad, amennyivel a shop-ba került.
XO-ról jöttem, ott van 1 db lemezes játékom, mindent online vettem. Switchen is ezt terveztem, hogy online veszek inkább, mert kényelmes. A gond az, hogy mellbevágóan drága, de sajnos erre kicsi későn ébredtem rá, amikor már 350e forintos költésnél jártam géppel meg pár kiegészítővel együtt és azt mondtam, hogy na jó ebből elég.
Úgyhogy én azt az elvet követem, hogy eshopban csak örök megtartós darabok (mario kart, party játékok) illetve olyan olcsó indie címek, amiket masszív leárazással el lehet érni.
Ubisoft szokott még masszívan leárazni, ott be lehet húzni online ezt azt.
Egyébként meg át kell térni használt játékok vásárlására és adás-vételére, hacsak nem krőzus valaki.
Így is bent áll jelenleg kb 500e forintom a switchben és ebből ki tudok majd árulni kb 100-120e forintot, ha a gyerekek beleegyeznek mert kijátszották a játékokat. Ha online vettem volna mindent, akkor 600-650e körül állnék most. Azért a különbség elég masszív ahhoz, hogy pár elvet meg a kényelmet feladjam miatta.
Érdemes ezt magadban lezongorázni, mielőtt belevágsz a vásárlásokba. XO-hoz képest, de gondolom PS-en is hasonló az ökoszisztéma, a Nintendo meg más és nagyon le tudja nyúlni a játékosokat, akik kényelemre törekszenek és online vásárolnak. -
MODERÁTOR
Jó kérdés, csak ennyit találtam, eszerint új verzió...
A bundle-k gyanúsak a régi verzióra, de ellenőrizni kell.
Én a procontrollert szeretem (mert a ps4 miatt rákaptam), de van egy kínai utángyártott proszerűségem, ami funkcionálisan teljesen jó negyedáron, de mégsem az a feeling... )[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát ha már Switchet veszel, és főleg ha 200K körül tervezed a kezdőszettet, akkor azért egy Zelda férjen már be abba a "Mi lenne ha" csomagba
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Baltazár123
senior tag
A Nintendóval a legdrágább játszani a konzolok közül. Cserébe hordozható és egyedi csak itt elérhető játékok vannak.
Az már csak ennek az ökoszisztémának az egyenes következménye, hogy az okosítás elképesztő mértékű. Elég csak ránézni a HA hirdetéskre vagy a jófogáson. Nem számoltam utána, de tippre kb minden negyedik-ötödik használt gép okosított, de erről ugye nem lehet többet beszélni itt a fórum szabályok miatt viszont feltételezem senki sem vak és bárki láthatja ezt
Fel kell készíteni a pénztárcát a Nintendo világába való belépésre -
Sordoran
addikt
Szeptemberben én így léptem be (nem egyszerre, de hónapon belül):
Nintendo Switch
SD kártya
Online előfizetés
Védő fólia
Zelda: BotW
Zelda: Link's awakening
Fire Emblem: Three house
Starlink
Astral Chain~195.000 Ft, csak hogy ne érezd magad szarul.
[ Szerkesztve ]
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
törölt tag
Nem kell telepíteni, kártyáról megy. A legtöbbnek elég pár száz mb a patcheknek. Ezek közül a Zelda foglalja a legtöbb helyet, a kiegészítővel együtt kb 2 gb-t.
A third party játékok között van pár, ami nem fér rá a kártyára, és még tölt le hozzá pár gb-t, ezt fel szokták tüntetni a dobozon.[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
Topikgazda
Ha dobozos játékokban gondolkodol, akkor nem kell a 128as kártya. Én is bőven elvagyok a gyári memóriával..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest