Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darth_Revan

    veterán

    Magam részéről visszavittem a switch-et.
    Oled panel van benne így a színek gyönyörűek viszont minőség terén ilyen rossz oledet rég láttam.

    3 db switch -et tettem egymás mellé tehát nem egyedi hiba.
    Az összesnél vannak színes csíkok a szélén ami fehér háttérnél látszódik. Ez gyártási hiba mert ugyanazok a színek vannak mindenhol, lent piros, jobb oldalt sárga, fent kék, bal oldalra már nem emlékszem. Viszont volt panel ahol mintha nagyon picit kisebbek lettek volna.
    A másik meg az uniformitás hiba. Kettőnél fehér háttér esetében nem igazán volt látható de egynél még ott is. Szürke alatt kezd megjelenni (10% gray) de közelről nézve éppen már kiszűrhető a gyári fekete témánál is. Szürke színnel nem egységes a szín és 1-2 mm-es sötétebb csíkok láthatóak. A legjobb amit láttam az az volt hogy csak a képernyő jobb felső sarkában az akku ikon fölött volt egy 1 mm-es csík.
    Videó és játék válogatta hogy hol látható mivel nem minden színnel látható a legjobb esetben viszont a legrosszabb esetben ahol közepén volt egy kb 2 mm-es szürke csík az látszódott majdnem mindenhol.
    Feher háttér esetében mintha nagyon enyhe sárga bevilagitodas látszódna, de ez enyhe volt szerintem sokan észre sem vennék.

    Ennyi pénzért ez szégyen, 2 évvel ezelőtti mi 9t pro telefonban jobb panel van. Jó, az uniformitás dolog az oled betegség, de a Xiaomi esetében lényegesen kevesebb volt a hibás panel anno amikor vettem a telefont.

    Az egyetlen pozitívum hogy pixelhiba elég ritka betegségnek tűnik itt :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák