- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz 4Grider #1800 üzenetére
Nézd, nem követtem a jogi egyezségeket. Gondoltam hogy ez sok esetben csak az "odaédesgetés" része. Sosem volt olyan alkalmazásom ami régen ingyenes volt.
Sőt! Bizony van amiért fizetek is szépen, mert bizony jó. (Nekem)Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
donhere
tag
Sziasztok.
Hétfőn töltöttem ki a netfone honlapján a megrendelőt. Meg is jött e-mailben hogy köszi szépen ügyfél vagyok. Meg hogy majd keresnek. Azóta viszont semmi. Mennyi idő szokott ez a folyamat lenni?Magyarország jobb pozícióba került a korrupciós listán, bár ez nem volt olcsó.
-
MadMancs
veterán
válasz donhere #1803 üzenetére
Szia.
Ha a központi oldalon töltötted ki, akkor a megnövekedett megrendelések miatt 1-2 hét. Ha nálunk (valamelyik partnernél) akkor 2-3 nap. Azért a különbség mert mi előkészítjük a szerződéshez továbbá szükséges adatokat/dokumentumokat, így azzal központban már nem kell foglalkozniuk.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz Polarstar #1808 üzenetére
Még pár hónapja is megvolt pár nap alatt. Csak azóta (szerencsére) hatalmas ugrás történt, rengeteg szerződés vár feldolgozásra. :)
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
ianhoward
tag
Március 10-én (péntek) regisztráltam MadMancs fórumtárs által küldött linken. Még aznap küldtem a kért dokumentumokat. Március 14-én (kedd) hívtak, egyeztettünk.
Ma, március 17-én itt van a sim kártya.
Pár napot kell várnom az átállásra. -
Fooler89
őstag
Sziasztok!
Az mennyire oké, hogy Vodafone kártyás számot vittem át a netfonehoz és most kapom folyamatosan a Vodafonetól, hogy igényelhetek plusz mobilnetet meg, hogy a my Vodafone-ban ellenőrizhetem a számlám?
Kimaradt nekik, hogy nem vagyok az ügyfelük?
-
MadMancs
veterán
válasz Fooler89 #1811 üzenetére
Semennyire.
Bemutatkozik Voda csodálatos rendszere újra. Én az ilyenekért léptem első körben tőlük. Jelezd Voda felé hogy mizu, ezzel Netfone nem tud mit kezdeni. Úgy néz ki hogy Voda nem ügyfél szintén küldi ki, hanem simán egy tel/email adatbázisból ahol bent ragadtál.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
xabolcs
őstag
Vodafone / Telekom valtas lehetseges Netfone-on belul?
A mobil flottak topikban olvastam, hogy a Vodafone-os terero nagyon rossz a frissen atigazolt ugyfelnel. Mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel?
Partner ilyen problema megoldasaban az Ufsz?aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
MadMancs
veterán
válasz xabolcs #1814 üzenetére
Telekomrol vodára lehet fordítva nem.
Viszont ha felveszi velem ismerősöd a kapcsolatot, megpróbálok segíteni neki, mert ez patthelyzet. Lehet sikerül.
Viszont Telekom csomagok másak más árban.Mielőtt valaki valahova szerződik, nem árt ha utánajár lefedettségnek. :)
[ Szerkesztve ]
-
-
MadMancs
veterán
válasz xabolcs #1818 üzenetére
Ja bocsi, mindenesetre jelzed neki hogy vegye fel velem a kapcsolatot akár itt, akár az adatlapomon az extra infokban található elérhetőségeken?
-
djapor96
senior tag
Nyáron jár le a hűségünk a Vodánál és hát ez a One-osítás nem tetszik (meg egyébként is berágtam rájuk, mert a párom díjcsomagot módosított a saját számán és sunyiba aláirattak vele mind a 3 számunkra 1 év hűséget, holott készüléket nem is vett).
Eddig Tkom volt a befutó, mert ott van a TV, Internet előfizetésünk is. Most dobta föl a net a Netfonet és felkeltette az érdeklődésemet.1. Aki hosszabb ideje előfizető mennyire elégedett (gondolom, ha hosszab ideje akkor igen, de mégis). Pro-kontra érvek érdekelnek.
2. Ha Netfone-ra váltunk van-e lehetőség mobil parkolásra illetve pályamatrica vásárlásra a telefonon keresztül? Honlap erről semmit nem ír.[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
MadMancs
veterán
válasz djapor96 #1820 üzenetére
Elégedettség.
Erre nem tudok mit írni, nem szeretném ha Önfényezésnek tűnne.Minden ugyanolyan mint Voda előfizetés esetén.
A hálózat Vodafone. Mobilparkolás, matrica, stb természetesen van.
-
MadMancs
veterán
válasz 4Grider #1822 üzenetére
Mondj egyet ami vodával szembe fentáll.
De ne az 5G vel gyere mert annak vodánál sincs egy fikarcnyi értelme lévén kamu 5G.
Na jó talán eSIM jelenlegi hiánya.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
válasz MadMancs #1823 üzenetére
Az MVNO-k legnagyobb hátránya egyben a legnagyobb előnyük is, azaz hogy nem rendelkeznek saját hálózattal, tehát sávszélességet bérelnek.
Ebből következik az, hogy saját maguknak kell egy csomó szolgáltatást megoldani és ezzel mindig is csak követni tudják a honos szolgáltatót. Lásd a VoLTE esetét, ami itthon már meg van oldva, de a szolgáltatók lázasan dolgoznak éppen azon, hogy legyen VoWiFi itthon, legyen VoLTE roaming közben is, stb...
Ezekre ugyan lehet legyinteni, de mindenkinek látni kell, hogy sokkal később fog egy MVNO előfizető extra (és nem is olyan extra) szolgáltatásokhoz hozzájutni. A VoLTE roaming pl. esetükben erősen kérdéses, így sok helyütt jó sokáig marad majd nekik a 2G-n beszélgetés.
A másik probléma a sávszélességhasználat díjainak emelkedése és ezek továbbhárítása. Amíg sikerül újabb előfizetőket toborozni, nincs probléma. Ha viszont megindul az előfizetők elvándorlása (vagy nem nő a létszám kellő intenzitással), akkor az fog történni, ami egyes Telekomos csomagok esetében már korábban megtörtént... -
MadMancs
veterán
válasz 4Grider #1824 üzenetére
Látod lehet ezt így is.
Összességében igazad van, ha a jövőt nézzük. De VoLTE roaming pl többnyire még a nagyoknak se megy. Legalábbis utoljára 1 hónapja még nem ment egyiknél sem. De olyan is van hogy egy MNVO jobb valamiben. Ott a sima roaming. Hugomnak Voda Red volt 2 hónappal ezelőttig. Párja kamionos, sokat megy vele. Mind a ketten szívtak azzal hogy hol ez a hálózat ment, hol az a hálózat, ezen volt beszéd, azon volt net, 3G, stb. 4 napja elindultak olaszba kamionnal, párja yetteles, ugyanaz a szitu, húgom már mint Netfone ügyfél, akadály nélkül veszi a hálózat váltásokat, mindegyiken 4G + beszéd. Ugyanis Roamingban semmi köze hazai Vodafone-hoz.eSIM, és 5G folyamatban. Bár 5G nek még vodánál sincs sok szerepe.
Összességében, jövőt nézve lehet igazad benne, de senki nem tudja ki merre indul el, erre nem lehet alapozni, jelent nézve, nincs számottevő különbség, sőt mint példa is mutatja, van amiben jobb.
-
4Grider
nagyúr
válasz MadMancs #1825 üzenetére
Yettel roaming esetén december óta megy az egyeztetés a roaming partnerekkel a VoLTE-val kapcsolatban, így a Yettelesek pont azért szívnak helyenként a határ átlépését követően, mert bevezetés alatt van a VoLTE roaming. Ha ezt tudják (és kikapcsolják a VoLTE-t a készülékükben), akkor nem lett volna kapcsolódási problémájuk.
Logikusan ilyenkor a butább előfizetések/telefonok kerülnek előnybe... -
MadMancs
veterán
válasz 4Grider #1826 üzenetére
Ez befolyásolja internet elérést is?
Erről mondjuk lehet nem ártana egy közlemény Yettel részéről. Példámban két iPhone rol van szó. Mindenesetre köszi az infót.
Voda esetében is hasonló a helyzet, vagy az csak szimplán olyan amilyen?Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
sajtos365
tag
Netfone mobilnettel mekkora a minimális sebesség?
-
4Grider
nagyúr
válasz sajtos365 #1834 üzenetére
Persze, tudom hogy nincs különbség a hangcélú és adatcélú sim között. De azért hangcélú csomagnál megnézném az ÁSZF-et. Nem állítom, hogy benne van, de nem egy szolgáltatónál kizárják a routert/modemet hangcélú csomagra aktivált opciós netnél. És van, ahol elég jól ki is zárják imei alapján ezeket az eszközöket...
-
MadMancs
veterán
válasz sajtos365 #1838 üzenetére
Jobban jársz bemész személyesen. Amúgy is csak személyesen lehet diginél simet igényelni már. Viszont Diginet Aktívhoz kell minimum 1 vezetékes vagy műholdas szolgáltatás. Anélkül csak hang alapú simet kapsz ami 15/30Gb netet tartalmaz, hangalapú simek viszont nem használható routerben, legtöbb tiltva is van IMEI alapján.
Netfone se engedi routerben, de hogy valójában szankcionálják e, arról nincs információm jelenleg.
-
MadMancs
veterán
válasz sajtos365 #1832 üzenetére
Na megkerestem mi a helyzet.
Hangalapú nem engedélyezett routerben.Viszont van Netfone adatsim. Amit természetesen routerben is használható.
1Gb 1490Ft/hó
4Gb 2890Ft/hó
20Gb 4590Ft/hó
50Gb 6490Ft/hóKedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Dugimatyi
újonc
válasz djapor96 #1820 üzenetére
Én speciel 2 előfizetéssel is eljöttem tőlük tavaly. Addig ugyanis telekom hálozatot használt a Netfone. Kristálytiszta hang, gyors mobilnet hálózat. És amikor elkezdtek vodafone hálózatot használni (ami mai napig így van!) akkor szar lett a hang (mivel 2G-n használják), negyedére csökkent a mobilnet sebessége, sőt sok helyen nem is volt net. A 4G-t még hosszas piszkálás után sem akarták bekapcsolni.
Így eljöttem.
Jelenleg a Yettelnél vannak az előfizetéseim. Van eSIM, 5G hálózat és kristálytiszta hang. És árban ugyanennyi mint a Netfone -
MadMancs
veterán
válasz Dugimatyi #1842 üzenetére
Ezzel csak az a baj hogy aki Telekom hálón volt, az most is ott van. Sőt most is lehet szerződni Telekom halóra. Eleve sim csere kell a váltáshoz, nem úgy működik hogy csak úgy vált.
4G-t meg miért ne kapcsolnák be? Valami nem kerek a történetben.
És nem a mai napig így van. Tájékozódj mielőtt írsz. Január óta Voda hálón is elérhető a VoLTE.
Ha neked. Yettel megfelel, örülök. Légy boldog vele. De ne feledd ez terület függő. felénk és elég nagy mozgás körzetembem Voda a top hálozat, kiváló, semmi baj nincs vele. Telekom már elkezdett hanyatlani a túlterhelt háló miatt, Yettel meg mindig is egy kupac f@s volt.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Sziasztok!
Elmeletileg mennie kellene a VoLTE-nek Vodafonos-Netfone elofizeteseknel, par honapja mukodott a sima Vodas SIM kartyamon, de jelenleg a Netfone-osnal meg opciom sincs bekapcsolni.
Kerni kell ezt kulon az ugyfelszolgalaton kulon, mint anno Telenornal, hogy bekapcsoljak?
Koszonom !
-
Fall-N
veterán
Sziasztok. Ma kötöttem egy partnernél előfizetést számhordozással. Kaptam emailt, hogy ügyfél vagyok és hívni fognak, utána villámgyorsan aktiválják a számhordozást. Ez gyakorlatilag mennyi idő? Ahogy olvastam pár nap. Addig gondolom fölösleges a Netfone SIM-et a telefonba tenni. Most jelenleg mindkét kártya bent a telefonban, de ha várni kell akkor addig nem hagyom benne.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
Szia.
Kérni kell a bekapcsolását ügyfélszolgálaton. Vagy netfone appban írsz egy hibajegyet amiben kéred bekapcsolását. Esetleg ugyfélszolgalat@netfone.hu . Amelyik szimpatikus. :)
-
MadMancs
veterán
Ha Android telód van akkor maradhat Netfone sim, ha iPhone akkor lehet probléma lesz, iPhone megjegyzi technikai számot sim azonosítóhoz társítva, és nem fog normálisan működni a SIM hordozás után.
Ezért is kell mindig minden ügyfélnek elmondani hogy amíg a hordozás nem zajlott le, ne tegye be Netfone simet telóba.Hordozási idő innentől hogy nálad a SIM átadó szolgáltatón múlik. Yettel adja át leggyorsabban, Voda leglassabban, Telekom, digi valahol a kettő közt. . De 3-4 munkanap alatt általában lezajlik.
4Grider , 1-2 hét akkor van max ha nulláról indul, de tudunk kérni nullás simet, amit szerződés kötés során esetén oda lehet adni ügyfélnek. Ilyenkor sokkal gyorsabb minden, lényegében csak a hordozást kell megvárni ami Netfone tól független folyamat, új szám esetén kb azonnali, aznap vagy legkésőbb másnap él a szolgáltatás.
Természetesen ez a verzió csak személyes szerződéskötés esetén él. Mondhatni ugyanaz mintha ügyfél bemenne pl egy Telekom üzletbe. Csak itt ügyfél nem megy sehova, hanem üzletkötő megy házhoz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs