- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferenc210
újonc
Sziasztok!
Az miért van, hogy egyik este lefekvés előtt le vedtem a telefont töltőről és beraktam a párám alá és reggel pedig kivolt kapcsolodva. Nem akart bekapcsolni csak miután elég sokszor kivettem beraktam az akkuját. Közbe az akku %-a más-más értéket mutatot. Miután "működött rendesen" játszottam rajta egy 20 percet az akku lement 93-ról 76-ra (ami persze természetes) csak aztán megint kikapcsolt utána megint akku birizgálás, megint működik. megnéztem cpu-z segítségével a proci melegségét 52 fokot jelzett de ezt ugye nem éreztem a kezemmel. csak zenét hallgattam buszozás közben. egy darabig jó volt aztán már semmi. bekapcsolom, egy 2-3 percig jó aztán kikapcsol. ebben a pillanatban felraktam töltőre 73 % on van az akku és folyamatosan ujra indul az a f*s. sehol se találtam rá gyógymódot. ti tudtok valamit? nincs gari se jótállás.
U.i.:bekapcsolás után a proci melegszik pedig csak a cpu-z-t néztem akku kb 36 fokos volt töltés nélkül
heeelp ja és a szobába nem volt olyan húde hajde meleg max olyan 26-27- fok[ Szerkesztve ]
-
Szurrevens91
csendes tag
Sziasztok! 4 hónapja tulaja vagyok ennek a telónak de teljesen kivagyok tőle.. csak mikor melóba megyek addig hallgatok rajta zenét ami kb 40 perc ezalatt 100-ról lemegyek 60-70%-ra majd hazafele mikor jövök 30%-ról indulok aztán szorítok hogy még ne merüljön le amíg leszállok a buszról
Elolvastam az egész topicot, és egyébként én a médiában vettem "karácsonyra" és arra lennék kiváncsi, hogy szerintetek megéri nekem is bevinni garanciára? vagy adjam el majd kb 10ezerért és örüljek hogy ennyiért elviszik, már ha elviszik? -
Headbang
aktív tag
válasz Szurrevens91 #702 üzenetére
engem is ezzel szivat, szánalmasan gyorsan merül
-
Szurrevens91
csendes tag
Ha gariba visszaviszem kapok valamit vagy felesleges köröket járnék szerintetek?
-
Bigyula1972
újonc
Üdv!
Nemrég vásárolt m450-esem olyan problémával küzd, hogy a MAC cím utolsó 4 karakterét változtatja! Gyári beállítás sem segített a problémán! Wifi jel nagyon gyenge! Valaki tud segíteni a probléma elhárításában?? Előre is köszönöm!! -
toydog55555
csendes tag
Üdv!
Tudna valaki adni egy gyári ROM-ot ehhez a telefonhoz? Az enyémen megsérült. -
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Az normáli hogy az alap fényképező app sokszor nem működik semmi képet sem tudok vele készíteni?? MÁsnak volt ilyen problémája??Press "F" to pay respects.
-
Petyka3
aktív tag
válasz toydog55555 #708 üzenetére
Én nem találtam sehol sajnos. Anno garanciában "rakták újra".
-
Petyka3
aktív tag
válasz Szurrevens91 #702 üzenetére
Intenzív használat, 3g+ folyamatosan bekapcsolva, olyan 15-16 órát bírt ki nálam. WIFI és adatkapcsolat nélkül, illetve ritka használat mellett, kb 3 napot kellene kibírnia.
[ Szerkesztve ]
-
ferenc210
újonc
válasz Headbang #713 üzenetére
Tegnap megnéztem egy samsungos töltővel akkor meg azt csinálta hogy mikor feldugtam akkor bekapcsolt ujra raktam a boot menüből akkor addig nem kapcsolt ki a telefon mig nem huztam le a töltőröl
szóval akkor nem értem az egészet
ha most veszek bele egy új akksit akkor az megoldás lehet a problémámra? -
valigabi
újonc
Szép napot mindenkinek! Lehet, hogy hülye a kérdésem, de nem tudom, hogyan indítsam el a navigációt. Tud segíteni valaki?
-
valigabi
újonc
Nem igazán jönnek a válaszok, ezek szerint tényleg hülyeséget kérdeztem. Már letöltöttem az iGo szülinAppját, de hiába indítom el, folyamatosan keresi a jelet.
-
Headbang
aktív tag
Az akkumulátor fogyasztói közül nektek is mindig a cella kèszenlèt a legnagyobb fogyasztó? Ha be van kapcsolva a mobilnet ha nem, mindegy mennyit nyomkodom mindig ez áll az első helyen. A kijelző, android rendszer ezek csak a lista vègèn kullognak. Pedig a tèrerő maxon van, tehát nem igen keresgèl hálózatot, ami estleg fogyaszthatna. Sim kártyám kb 1 èves, tehát nem hinnèm hogy azt kellene cserèlni. Valakinek tipp?
-
hofilaci
tag
válasz Imilenni #709 üzenetére
Na gondoltam beírok én is!
Nekem is szar az aksija,b@szikfrissíteni a vezeték-nélkülin , 4 óra alatt 3% ot töltött le!
A képkészítési hibát nekem SD kártya csere megoldotta!
Szerintem próbáld meg leformatálni.
Máshonnan nem lehet leszedni a frissítéseket ehhez a hulladékhoz??? -
crosman
csendes tag
válasz valigabi #715 üzenetére
Szia, nekem ez a probléma úgy lett megoldva, hogy kicseréltük a gps fájlt. Ugyan is a gyári nem működött, viszont a cseréhez ki kellett rootoljam a készülékemet egy bizonyos Kingo root nevezetű programmal, sikerült is és tökéletesen működik vele a navigáció és a helyfelismerés is. Remélem tudtam segíteni, viszont ha a rootolásba kezdenél veszélyes egy művelet illetve tudtommal garanciát is elveszíti ezáltal a készülék.
-
lacy027
tag
Nem támogatja. A kábel és a próbált eszközök jók, az előző telefonomon működik minden, de ezen semmi sem történik. Még áramot sem ad.
-
George85
tag
Sziasztok, én is vettem M450-et.
A gyors akku merülésre lesz megoldás?
Hogy kell megoldani, hogy a nagy méretű játékok az SD kártyára települjenek a Play áruházból?[ Szerkesztve ]
I'm always one card short!
-
Imilenni
addikt
válasz George85 #724 üzenetére
Én a gyors akku merülést úgy oldottam emg hogy vettem egy hordozható akkumlátort.
A másik kérdésedre pedig énis keresem a választ..adott egy játék Amit egypárszor próbáltam telepíteni de nem sikerült, és még pár nagyobb játék..valahogy meglehet oldani hogy telepíteni lehessen ilyen játékokat?Press "F" to pay respects.
-
George85
tag
Nehezen érzékeli az érintést, youtube videó max. 360p.
-
Imilenni
addikt
válasz George85 #727 üzenetére
Az akkumlátoros dologra nemtudok válaszolni, de nálam pl egy kicsit régebbi Sony füles sehogysem akart szólni (úgy szól mintha meglenne törve a vezeték, pedig semmibaja sincs!)
Nálam az érintéssel nincs baj, elötte egy Lumia 520-am volt annak sokkal érzékenyebb volt az érintője de szerintem oké!
Yt-n pedig szerintem nagyobb felbontást is bír a telefonPress "F" to pay respects.
-
George85
tag
A dobozra Mali 400 van írva - Mali 400 MP.
CPU-Z és Antutu szerint is Mali 400 MP a GPU.
De több oldalon a specifikáció szerint Mali 400 MP2.Most akkor igazából melyik a grafikus gyorsító?
-
George85
tag
Az normális, hogy a mA flow -342mA(-19.54%/h)?, ill. -609mA(-34.80%/h),
Battery Monitor widget szerint, bekapcsolt wifi mellett, úgy hogy nem nyúlok hozzá?
Wifi nélkül -195mA(-11.14%/h), hirtelen felment -425mA(-24.28%/h)-ra.
Telekomos(T-mobile) sim-et használok.[ Szerkesztve ]
-
George85
tag
Megszületett a rekord -843mA(-48.17%/h) gyenge wifi mellett.
-
George85
tag
Ez a topik nagyon kihalt , vagy mindenki eladta a Navon-ját .
Nekem még van és lesz is .
Közbe megtaláltam a megoldást a youtube-ra,
csak el kellett távolítani a frissítést, majd újra frissíteni
és így már a max. felbontás nem 360p, hanem 480p .I'm always one card short!
-
Headbang
aktív tag
-
George85
tag
Ha betelik az 1GB belső tárhely és iRoot-al root-olom, lesz hátránya?
Hogy és mivel lehet unroot-olni?I'm always one card short!
-
George85
tag
Sziasztok,
Kérlek adjatok segítséget.
Kipróbáltam egy Sony és egy Desti headset-et is,
de egyikkel se jó, egyszerűen halk, sőt nem is tiszta a hang.I'm always one card short!
-
lacy027
tag
válasz George85 #736 üzenetére
Léteznek A valamint B bekötésű eszközök. Azthiszem a mikrofon valamint a föld cserélődik fel. Ezzel a telefonnal csak a B bekötésű fülesek működnek tökéletesen. Próbálkozni kell, hátha kifogsz egyet, amivel kompatibilis. Esetleg nem teljesen bedugva megtalálható az a pont, ahol tökéletesen szól a füles, de még nem szól a telefon hangszórója.
-
tepee
csendes tag
Sziasztok!
Fél év után megadta magát a hangszórója. Visszavittem boltba, elküldték szervízbe.
3 hét után visszajött, hangszóró rendben. A papírok szerint kicserélték az akkut is, mert púpos volt, bár panaszom nem volt ezzel kapcsolatban. A telefon gyakorlatilag használhatatlan lett, mert folyamatosan kikapcsolt, be meg csak sokadik próbálkozásra.
Még aznap visszaküldtem a szervízbe. 2 hét után visszajött azzal, hogy töltésvezérlést cseréltek. A telefont be sem lehetett kapcsolni, át sem vettem, vissza a szervízbe...
Megjegyzem, hogy a munkalapokon írja, hogy Teszt: Ok.
A telefon már 6 (azaz HAT!) hete van szervízben (-3 óra, amennyit nálam volt "megjavítva"). Kifejezetten elégedetlen vagyok a szervíz munkájával (Hungaro Flotta). Bízom benne, hogy többet nem küldik vissza, hanem levásárolható lesz az ára, ahogy kértem...Ameddig ment, addig egy jó ár/érték arányú telefonnak tartottam. Persze az akku, kamera meg a kijelző minősége is kifogásolható volt... De a szervízes tapasztalatok alapján már nem ajánlom senkinek ezt a telefont.
-
tag
Hát nekem pont ellenkező a tapasztalatom a szervizzel Van ugye egy M450-em, amit az extreme digital-tól vettem, és a hangszórója odalett, illetve a hátlap is megrepedt, amikor egyszer ki akartam venni az akkut. Írtam a Hungaro Flotta-nak, és egyből odaküldtem a telefont, hogy gyorsabb legyen az ügyintézés. 1 hét alatt mindent megcsináltak, de esküszöm, hogy egy zsír új telefont kaptam.
A gari papíron töltésvezérlő, illetve hangszóró csere volt, imei számok stimmelnek. Olyan mintha csak átragasztották volna A kijelzőn a fólia, karcmentes mindene..... Szerintem zsír új...
Na mindegy, a lényeg, hogy én csak jót tudok mondani, gyors, korrekt szervíz, én nem csalódtam -
Petyka3
aktív tag
válasz norbyone #740 üzenetére
Mikor milyen kedve a szervizes szakiknak Én pl egy agyonkarcolt sz.rt kaptam vissza, olyan szinten csöves volt a telefon, hogy a teszkó ügyfélszolgálatos azonnal vissza adta a pénzemet... Nekem csak negatív tapasztalatom van, soha többé nem veszek navon márkájú terméket.
-
George85
tag
Két hete beadtam szervízbe, majd tegnap visszakaptam az M450-et.
Flash csere és beállítás szerepel a javításban.
Ma sokkal kevésbé fogyott az akksi, jót tett neki a szervíz .I'm always one card short!
-
-dexter-
csendes tag
válasz AngeloDivina #28 üzenetére
Szia. Tecsoban van gyári hozzá!
-
tepee
csendes tag
További fejlemény, hogy a telefon visszajött a szervízből tegnap. Szerintük semmi baja nincs, csak az akku volt lemerülve (annak ellenére, hogy feltöltve sem tudtuk bekapcsolni). De valami csoda történt gondolom a szállítás során, mert valóban működött a telefon. Ma reggelig, mert ismét kikapcsolgatott. Ismét visszavittem a boltba, ahol hívták a szervízt, hogy mi a teendő. A szervíz pedig megfenyegetett, hogy kiszámlázzák a sok szállítgatást, mert a telefonnak semmi baja. Amikor a fogyasztóvédelem szóba került, akkor mondták, hogy csináljak képernyőmentést az akkuhasználatról (amin valóban látszott, hogy megszakad az akkuhasználat) és küldjük vissza.
Immáron negyedjére utazik a telefon a szervízbe... Folyt köv. -
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Ha esetleg érdekelne valakit, van egy eredeti, a készülékhez kapott kijelző védő fóliám. Érdeklődni privátban
-
George85
tag
Kb. 10 perc NFS Most Wanted után túlhevült az akku, de legalább figyelmeztet .
Úgy néz ki hogy ez a mobil gyors,
de melegebb időben már meggyűlik a baja a komolyabb játékokkal sajnos.[ Szerkesztve ]
-
KNándor
újonc
Decemberben vettem a készüléket amivel meg vagyok elégedve. Sajnos van egy állandó hibája az hogy hol az egyik ( 70 ) hol a másik ( 30 ) sim kártyát nem ismeri fel. Naponta akár többször is újra kell indítani.valaki tudna-e megoldást javasolni?
-
Kreon21
csendes tag
Én 2014 szeptemberben vettem a telefont, de 2015 márciusra kilehelte a lelkét. Valami miatt ha zsebre vágtam, kikapcsolt. Kétszer küldtem el egyenesen a Hungaro-Flotta címére. Először "flesselték" garanciálisan, aztán, mivel a hiba nem javult meg, újra visszaküldtem, akkor teljes belső keretet és akkumulátort is cseréltek. Miután másodszor visszakaptam, a kijelző összevissza működött. Egyes részeken teljesen érzéketlen lett, más részeken pedig olyan érzékeny, hogy csak elhúztam a kezem rajta, és elindította azt a programot, ami épp ott volt azon a ponton.
Ekkor visszaküldtem az Extreme Digitalon keresztül, mert ott vettem. Ekkor volt április 20-onakárhanyadika. A Móricz Zsigmond körtéren egyáltalán nem biztattak, hiába mondtam, hogy kérem vissza a pénzemet, mert egyáltalán nem normális, hogy egy fél éves telefon ilyen hibákat mutasson. Több, mint egy hónapot ültek rajta, de a végén csak visszaadták a pénzemet. Mint menet közben megtudtam (a veszprémi szerviz vezetőjétől), a Hungaro-Flotta még április végén beleegyezett a pénzem visszafizetésébe, csak az ED üllt rajta még majdnem egy hónapot.
Még annyit, hogy a telefon hátlapja fél év alatt teljesen széthullott, holott vigyáztam rá, és bár zsebben hordtam, de mindig tokban.
A szerviz nagyon gyors volt és segítőkész, csak éppen a bajomon nem segítettek. De segítőkészségből és gyorsaságból nálam nagyon jól vizsgáztak. Az első két alkalommal kb. 10 nap alatt küldték vissza a telefont.
Az ED viszont pofátlan egy cég, mert majdnem egy hónapig visszatartották a pénzemet. Értem én, hogy a törvényi lehetőség adott, és nem kötelesek visszafizetni határidő előtt, de ha a Hungaro Flotta még áprilisban beleegyezett a kártalanításba, akkor nem értem, minek ültek rajta annyit.
Egyiket sem ajánlom. A Navon cuccokat azért, mert amíg nem mutatnak egy alapos minőségbeli javulást, addig sok bosszúságtól kíméli meg magát az ember, ha mást választ, az ED-t pedig azért, mert visszaélnek a vevőik türelmével, és egyáltalán nem segítőkészek a vevők panaszos ügyei esetén.Ja: Most egy LG Spirit 4g LTE boldog tulajdonosa vagyok. Emögött, remélem több telefonépítési tudás és megbízhatóbb szervizháttér van, de majd meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest