Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #50433536

    törölt tag

    válasz DigitXT #24605 üzenetére

    Na-na-na-na-na... :)) kis szériás a madison 400 blokkja, ez igaz, de 70%-ban megegyezik a burgman 400-al! Ami azt jelenti, hogy megbízható konstrukció. :)

    Egy jó állapotú motorhoz meg nem kell nyúlni, ha mégis kell valami alkatrész, akkor néha ki lehet bírni. A burgman fenntartása se olcsóbb.

    Inkább az itt a baj, hogy sok lelakott példány jön Olaszországból, amik egy része azonnal felújításra szorulna, úgy viszont tényleg drága.

    Madisonból talán érdemesebb a 3-as szériát megvenni, már vannak elérhető árban is használtan, injektorral és nagyobb kerekekkel van szerelve, van benne abs is. A madison 1-es és 2-es szériát inkább az vegye meg, aki szeret bütykölgetni... ha rendben vannak, azok is megbízható gépek, csak az olajat mindig cserélni kell, nem szabad kihagyni, mert a főtengelyük csúszócsapágyas és nem golyós.

    Nem is értem, miért készült így anno... ha több hengeres lenne talán oké, de egy dugattyúhoz, ami nincs is rendesen kibalanszírozva egyik egyhengeresben sem... a többi tengely a blokkban mind golyós csapágyon fut, akkor már a főtengelyt miért így csinálták? Na mindegy, olajcsere időben és kész. Mondjuk én minden évben kicserélem a kilométertől függetlenül.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák