- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a nokia 5630asomon, hogy tudom megoldani, hogy egyszerre több oldal is meg legyen nyitva a gyári böngészövel. Ha kilépek készenléti képernyöre és elindítom a programot megint, azt az oldalt hozza be, ahonnan kileptem... Van erre vmi megoldás? Kösz: RR
═════════════════════════════════════════
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Tudtok mondani olyan programot, mint a Barbelo, wifi kereső?
Annyit érdemes róla tudni, hogy hacker programnak indult, aztán valami oknál fogva maradt csak wifi kereső.
GPS-el tudja pozicionálni a legjobb vételi helyet, nagyon komoly!
Én ezt a programot keresem, csak kicsit tovább fejlesztve, illetve örülnék neki, ha ki lehetne menteni a GPS-es adatokat számítógépre, és grafikusan megjeleníteni.
Köszönöm a segítséget!
undefined
-
S-eye
senior tag
Hello!Lesz Symbianra is SPB Mobile Shell 5!Ti nem tudtok valami bővebbet róla?Én ennyit találtam:[link]
-
jokerke86
tag
A google alapjan a legujabb symbian valtozat Nokia E63-ra a 401.21.002-es. Neten tobb helyen is kaptam egy RM-437_MEA_401.21.002_v7.0.exe nevu fajlot (persze nem ingyen), ami elmeletileg tartalmazza ezt. A Nokia weboldala alapjan meg mindig, a jelenleg is a telefonomon levo 110.21.006-os verzio az, amire "frissithetnem", ellentetben mas E63-masokkal amikre 200.*** vagy 400.*** vagy 401.*** verzio is telepitheto.
Van otletetek, hogy honnan tudnam ezt a 401.21.002 -est letolteni anelkul, hogy fizetnek erte? Vagy legalabb a 400.21.013-asat?
Valahogy fel tudom-e ugyeskedni, a telefonra ezt az ujabb verziot, mert a Nokia Software Updater csak a 110.21.006-osra akarjja "frissiteni"?
Lehete valami baj az uj softtal, ha sikerul feltenni? pl kompatibilitasi problema a telefonnal vagy valami hasonlo???
-
válasz jokerke86 #3407 üzenetére
Az ilyen EXE csomagokat (datapackage) ingyen is be lehet szerezni, de természetéből adódóan ezt nem írnám itt le. Viszont van egy NaviFirm nevű, nagyon okos alkalmazás, ami a Nokia szervereiről le tudja tölteni tetszőleges telefon tetszőleges szoftverét. Ezután azt a Phoenix vagy a JAF segítségével fel lehet küldeni a telefonra.
Mindezekről a nokiaprogramok.hu-n részletesen olvashatsz.
Amíg a mi régiónkban maradsz, nem lesz kompatibilitási gond. De természetesen minden kísérletezésért Te vagy a felelős, nem én és nem a fórumokon lévő más emberek.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Beri
addikt
Hello!
Nokia ovi suite az üzenetek szinkronizálásakor nem tud telefonba visszamásolni üzenetet? Nincs backup az sms-eimről, de mind ott van az ovi suite-ban. Ennyi volt, sosem másolom már vissza őket?
eladó Aromamizer RDTA V1
-
Beri
addikt
válasz RootRulez #3410 üzenetére
Ugyan már... Kézzel ki kell válogatnom a ki és bemenő üzeneteket (cirka 2000 darabnál nem olyan egyszerű), azon felül ha csak simán visszahúzom, soha többé nem látszik, hogy ki küldte (vagy kinek küldtem), csak a telefonszáma...
Egy ilyen problémával rendelkező delikvenst találtam a nokia.com-os fórumizén, annak se válaszolt senki.
Én vagyok a barom, mert visszafelé is másolni szeretném az sms-eimet? Sünt nekem, mert nem nyomtam backupot, hanem meg se fordult a fejemben, hogy a sync nem kétirányú? Ha ez nem egy vérlázítóan rossz megoldás a nokiától, akkor mi az?
Sorry a kirohanásért, de soha nem törlök sms-t és gyakorlatilag egy évre visszamenőleg minden üzenetem ott van a szemem előtt és soha többé nem fogom tudni vissszapakolni a helyére.eladó Aromamizer RDTA V1
-
RootRulez
félisten
Nekem csak pár sms-t kellett visszapakolnom, mert mikor megvettem a telefon, kb egy hét múlva jutott eszembe, hogy inkább a memóriakártyára teszem őket, de mikor átállítottam az addigiak eltűntek. a bejövőket vissza tudtam tenni úgy, hogy exportáltam őket a telefonból, töröltem, majd átállítottam a telefont mem kártya mentésre és vissza importáltam a telefonba őket... Én így oldottam meg.
-
Beri
addikt
válasz RootRulez #3414 üzenetére
Tehát backup-restore. Fain. Ha nekem lenne backupom, már rég visszatöltöttem volna. De így "csak" be van importálva az összes üzenetem és ott is maradnak, soha többé nem lesz jó semmire az egész. Szerencsére volt a telefonon egy mentés, de novemberi. Így "csak" 4 hónap van oda, nem 14...
eladó Aromamizer RDTA V1
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Gyorsba kellene nekem egy olyan program s60v3 alá, ami le tudja játszani az online rádiókat, illetve van benne mély kiemelés.
Illetve egy másik is.
Keresek olyan böngészőt, amiben van flash player!Köszönöm előre is!
undefined
-
ludsimon
veterán
Ezt ismerem, fent is van az alkalmazások között, de az a problémám, hogy már nem támogatja a YouTube videokat...
Közben kitaláltam egy nagyon durva 'modot'.
PowerMP3 -brutális milyen jól ki tudja hajtani a telefont! Ez szól a legkirályabban.+ CorePlayer, háttérben a PowerMP3-al 1%-os hangerőn.
undefined
-
attisx
addikt
válasz ludsimon #3418 üzenetére
Egyelőre a gyári böngésző mellett csak a Skyfire-ben van flash támogatás. Még az Opera Mobile 10 lehet a másik alternatíva, ha majd egyszer elkészül. A WinMo-s 3. beta elvileg már támogatja, de Symbis még nem.
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
-
válasz RootRulez #3424 üzenetére
Az Opera Mini mellett van egy natív Opera Mobile 10 béta is
-
RootRulez
félisten
Ahham... És ez miben más, jobb, rosszabb, mint ami nekem van most?
mod:
Jah és gyorsan megkérdezném azt is, ha már témánál vagyunk, hogy a jelenlegi opera mini 5 beta3-asom, ha beállítok egy "gyorshívót", azt nem lehet többé átállítani másra, és a három "gyárit" sem tudom átállítani, másnak is ilyen?...[ Szerkesztve ]
-
kommunism
aktív tag
2 kérdésem lenne tud e valaki c fejlesztői környezetet symbian s60v3 alá és áramkör tervező/szimuláló programot?
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
válasz kommunism #3428 üzenetére
Kínozni akarod magad, vagy mi?
C környezet nincs, SSH-zz be valahová és ott fordítgass, ha ilyen ingerenciád lenne. A legnagyobb, ami telefonon megy, az a Python.
Áramkörtervezőről sem tudok - ez végülis nem telefonos use case, akárhogy csavarjuk -, de szimulátort esetleg megpróbálhatsz OpenC-vel lefordítani, ha ismersz valami openszósz programot erre a célra. Szerintem nem éri meg a strapát.
[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
válasz RootRulez #3426 üzenetére
A leglényegesebb különbség Opera Mini és Opera Mobile között, mint ahogy Karma is írta, a Mobile egy natív, tehát kifejezetten Symbianra (illetve külön WinMo-ra) írt teljes értékű böngésző. A böngésző motor állítólag megegyezik az asztali Opera 10 motorjával. Mivel teljes értékű böngészőről van szó, a weboldalakat is sokkal pontosabban jeleníti meg, mint a Mini. Gyakorlatilag ugyanazt látod, mint egy asztali böngészővel, csak a szövegeket tördeli át a kijelző szélességéhez, illetve nincs flash. Ennek megfelelően a Mobile nagyobb adatforgalmat is generál, mint a Mini, mivel ez alapértelmezetten nem az Opera saját szerverein előtömörített tartalmakat jelenít meg. Ezért is érezhetted lassabbnak a Minihez képest, ez többé-kevésbé orvosolható az Opera Turbo bekapcsolásával, bár ilyenkor kritikán aluli minőségben tömörített képeket kapsz.
Amúgy a Gyorshívó tételeit úgy tudod módosítani (mind a Mobile 10-ben, mind Mini 5-ben), hogy az adott elemet kijelölve, megnyomod az 1-es gombot, vagy hosszan nyomva tartod az ötállású navi gomb közepét, majd a felugró menüből értelemszerűen kiválasztod a szükséges opciót. Ez a két módszer használható továbbá: szöveg kijelölés/copy/paste-re, hivatkozás új fülön történő megnyitására, képek megnyitására/ elmentésére, stb. Gyakorlatilag amolyan "jobb klikk" funkciót lát el.
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
grafikus17
senior tag
Azt szeretném megkérdezni a hozzáértőktől, hogy pld a samsung innov8-on futo syimbiánra fel lehet tenni nokiásoknak mostanság ingyenessé tett térképeket?
Xiaomi Redmi note 7
-
WildBoarTeam
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Van egy 5500-ám és mostanában (jó pár hónapja) szórakozik azzal, hogy bekapcsolás után telepíteni akar valamit, bár semmi új dolgot nem raktam rá, ami ezt okozhatná. Nem írja ki, hogy mi az, csak "fel akar települni", de néhány másodperc múlva beadja, hogy nem lehet telepíteni az alkalmazást. Internetre nem használom, szóval nem okozhatja az sem.
Az alkalmazás kezelőben nem találok semmi gyanúsat, csak olyan progikat, amiket én raktam fel anno. Ki lehet deríteni, hogy mi csinálja és ki lehet iktatni valahogyan? Az tuti, hogy nem a memóriakártyán van, mivel kártya nélkül is csinálja.
Tipp?blabla
-
Inarus
addikt
válasz WildBoarTeam #3434 üzenetére
Valahol maradt egy olyan telepítő a készülék memóriájában, ami települni akar újra. Egy backup a személyes adatokról és egy hard reset tuti megoldja.
-
MC Pite
veterán
Hogy is van most S60ra a flash? van 2.1 meg 3.1 lite (amit nem találok sehol) és megyen a flash? 2.1 meg nem hajlandó települni...
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
dokee78
félisten
Nokia 5630-am van.
Melyik 3 gombbal kell formázni,mert a *#7780#-nal nem formázza le teljesen,mert megmarad több nem gyári progi is. -
válasz dokee78 #3443 üzenetére
Egyrészt ahogy meroly is írta, 7370 a jó kód (a 7780 a "Gyári beállítások visszaállítása", ami értelemszerűen a programokhoz nem nyúl). Emellett négygombos reset szokott lenni: kikapcsolt állapotban 3, zöld, * és bekapcsgomb együtt.
meroly: Persze hogy működik, különben nem írnám. (Mondjuk konkrétan 5630-on nem használtam még, de egy csomó más FP2-esen és korábbin igen.) Egyszerre kell, a legegyszerűbb úgy, hogy lefogod a három billentyűt, nyomva tartod, és akkor kapcsolod be a harmadik kezeddel a telefont. Ha minden jól megy, akkor az időzóna/órabeállítással indul a telefon a Nokia logó után.
[ Szerkesztve ]
-
-
tariattila
veterán
nah.. lejárt az időm... közbe rájöttem, hogy megszerkesztem a gif fájlt...és utána nem tudom a hogyantovábbot ebben valaki tud segíteni??
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest