- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Sziasztok!
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy egy Innov8 tulaj lettem....viszont, ez az első symbianos telóm és sajnos nem kaptam releváns használatit, mármint amiben minden levan írva mit hol, hogyan lehet beállítani.
Létezik használati egyáltalán a symbianhez?Hol tudnám magam ezzel kapcsolatban kiművelni? Rengetegen dicsérik, remélem nekem is tetszeni fog.
Elvileg a telóm divixet letudna játszani, de amint valami video fájlt töltök át, jelzi, hogy nem biztos, hogy letudja játszani és valóban nem megy...ötlet?
Még valami. Az SMS jelentések hol tudom beállítani? szeretnék kapni ugyanis ha az illető megkapta az üzimet. Egyszer ráakadtam, de azóta sem sikerült rájönnöm hol volt...
Lehet valahogy importálni korábbi telefonbejegyzéseket outlookból?
Előre is köszi a válaszokat...
fulekitrading.wordpress.com
-
A Symbianhoz, nagy általánosságban, nincsen leírás. Még szerintem az S60-hoz sincs, ami ugye a Nokia okostelefonokon és többek közt az Innov8-on is fut, viszont a telefonok saját kézikönyvei elég jól leírják a felhasználói szintű dolgokat.
Javaslom az innov8 topikját vagy a google-t, pl. ott találtam ezt: [link]A videólejátszáshoz nem értek...
Viszont a jelentéseket könnyen be tudod kapcsolni: a Messaging alkalmazás -> Options menü (bal softkey) -> Settings -> Text message -> Receive Report kell Neked. Magyar telefonon is valami nagyon hasonló
Nokia telefonoknál a PC Suite simán szinkronizálja a kontaktjaidat a telefon és az Outlook között. Gondolom a Samsungnak is van valami hasonló programja...
“All nothings are not equal.”
-
Fecdzo
senior tag
Köszönöm szépen ez meglett, kicsit még szoknom kell....a használatit is köszi, gugliztam én csak pont körbelőttem...
A videok kapcsán viszont áll még a többieknek a kérdés. Igényel plusz beállításokat, vagy lejátszót vagy valamit, hogy tudjak videozni az Innov8-en? Van egy mio a701 is itt azon gond nélkül mentek ezek a múvik....
fulekitrading.wordpress.com
-
Balinov
titán
vagy az ingyenes Divx player, talan van S60-ra is, hamar uiq3-ra kinnvan. Amugy Coreplayer. az mindent visz,mint a piros asz. Ma mar kicsit lassucska P990-en is vitte az 1CD-s Axxo ripeket..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
Balinov
titán
Van belole S60 is, meg meg egyket egyeb plattformra is. Nekem bevalt. Meg nyaron megvettem P990-re, 20$-ba fajt...szerencsere szar volt akkor a dollar..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
ath
senior tag
sziasztok.
időm hiányában (holnap reggel utazok) sajnos nincs időm a netet feltúrni angol-magyar,magyar-angol szótár után.itt a PHn találtam egy témát,de ez nem tiszta, jó e nokia 6500s re,nekem pedig arra lenne szükségem.
szóval,a segítségeteket szeretném kérni:aki ismer jól használható,sok szavas szótárt,az kérem linkeljen!hálásan köszönöm.
-
Balinov
titán
udv ath,
nekem a SlovoED fele szotarak (magyar-angol,angol magyar )bevalt. Eleg sokszor hasznaltam, szvsz eleg jol hasznalhato. Itt talalsz rola infot, a nokiaprogramok.hu-n meg szerintem ki is tudod probalni.
udv
Balinov6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
ByB
addikt
Üzeneteknél van olyan beállítási lehetőség, hogy a listában lássam a beérkezés, illetve az elküldés pontos időpontját?
(9.3 - S60 - 3.2)
-
myk74
senior tag
Tudja valaki hogy melyik symbianos telefonnak a legerősebb a wifije?
Köszi!Nincs kéz Nincs csoki!
-
törölt tag
az E51-nek is fém háza van, elvileg emiatt nem lehetne sem jobb sem rosszabb.
mondjuk nincs hasonlítási alapom, de van pár olyan teló, aminél a hátlapban van egy drót, ami szintén antennaként szolgál (egyébként el tudom képzelni, hogy a fémet használó telókon az egész hátlap is akár), ezeket kéne keresni szerintem. az N78-ról tudom, hogy ilyen, mert ilyenem van, de bitos van még másik is. -
Klemens
őstag
Sziasztok!
Használom a Slick nevű progit már egy jó ideje, de egy jelenségre nemrég lettem figyelmes.
Nem minden embert látok akik fent vannak. A múltkor 5 emberrel kevesebbet mutatott, mint ahányan valóban fent voltak.
Átmentem egy másik progira és az mutaott mindenkit rendesen.
Valakinek ötlet?"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
törölt tag
egyébként ha már Nimbuzz: voipbusterrel használom ezt is, meg a Fringet is, de egyik sem igazán jó... a fringben a hangminőség nem jó, folyton panaszkodik a másik fél, hoyg nem lehet érteni semmit, a nimbuzz meg nem kapcsol néha rendesen, hanem egy darabig csöng, majd elnémul, de a képernyőn még mindig az van, mintha kapcsolódna...
ilyesmit tapasztalt már valaki?
-
Csapi007
veterán
Hy
Vbag-ről tud vki egy kis infót mondani, hogy kell használni meg játékot beletenni?"Csak úgy mondom"
-
<NewL>
addikt
vSun emulátor - innen az első linket töltöttem le,aktiváláskor beirom az imeit és kidob 4 vagy 5 számsorozatot,na itt melyiket irjam be (lehet ez a probléma)
Felraktam a Mortal Kombat 3-at,ez az emulátor kell hozzá.
Mindent megcsináltam,el is indul a játék de kiirja kb 2 mp után ezt : please purchase to support us and get latest update! we provide lifetime upgrades for vsun
Nagyon jó lenne a grafikája,tényleg mint régen a számitógépen,csak menne már![ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
IMEI: 354855020236575
vNes Symbian 1.6:
vNes J2ME 1.1: 435316812368630435313812368680
vBoy 1.3: 237242091052919237242021052919
VSun 1.1: 342021950929132272420012519197
vSun Plus 1.0: 319119281164961013198112414609
vDisk 1.0: 242871979699029247498919706994innen melyikkel aktiváljam,mert lehet ,hogy az aktiválással van baj.
There's an app for that
-
-
Magnum_
nagyúr
Doomhoz miylen emu kell?
I humbly and respectfully decline™
-
viztelen
tag
Üdv.
Egy olyan kérdésem lenne,hogy hogyan lehet backup-ot csinálni symbianos telefonról (esetemben E66 )?
(hogy gond esetén ne kelljen megint mindent egyesével felrakni,meg azon filózni,hogy mi hol volt...)
előre is köszi a segítséget -
PhilBrick
őstag
válasz viztelen #2242 üzenetére
Nokia PC Suite tökéletesen alkalmas erre.
-
-
-
<NewL>
addikt
válasz Magnum_ #2248 üzenetére
mostmár én is arra gondolok
mert lassan 3 órája szenvedek vele és midnig kilép
azt irja ki amit lentebb bemásoltam,hogy demo az emulátor
akármelyiket rakom fel,nem szaggat már,a hang se kell,szépen fut de a második menet végén kb 1 perc játék után kilép! a bal felső sarokban kiirja ezt : please purchase to support us and get latest update! we provide lifetime upgrades for vsunmost próbáltam ki a mortál 2-őt,ott is ezt csinálja
meg kell hekkelni a telefont ,hogy mennyen?[ Szerkesztve ]
There's an app for that
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest