-
Mobilarena
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieri.
őstag
válasz buherka #68798 üzenetére
Ez a legkiforrottabb benzinmotorja a Renault nak.nekunk ugyanilyen clionk van.takarekos,dinamikus,6.4 az átlagfogyasztása.megbizhato autó.jo a futóműve is.ha 5w30 vagy 40 és olajjal használták és lecserélték idoben nem eszik egy cseppet sem.okoskerek ami nem tetszik rajta,de azzal sem lehet gond ennyi km nél.ez fontosabb mint a gyári szárny meg chiptuning.
-
rob210
Topikgazda
Ha patika és valóban olyan ahogy leírod én megveszem
Nem fogsz vele mellényúlni az olajcsere és a vezérlés legyen meg mindig időben, a belevalóval és kimegy a világból.
Ha az ereje elég egy bazi jó autót veszel, de üléshuzatot bézz hozzá 1 hónap után megérted miértRenault power
-
eTrade
tag
Amennyiben tényleg megvolt a vezérlés csere pár hónapja és ad hozzá 2 szett gumit alufelnikkel, 4 db gyári féktárcsát és akksit, akkor ez az 1,5 millió nem tűnik olyan soknak... persze találhatsz olcsóbbat is de ilyen hiteles szerviztörténet és valós km óra nagyon ritka itthon.
-
rob210
Topikgazda
válasz buherka #68829 üzenetére
Mit agyalsz ennyit, vidd el próbakörre ha tetszik kézre áll megfelel a teljesítménye mérete, akkor no para.
Jó gép az.Az okoskerék, meg a vezérlés módosító olajnyomás eltolású szíjtárcsa.
A vezérléscsere számláján nézd meg mik szerepelnek és megmondom, hogy dobjuk le dobjuk fel vezérlés sere volt, vagy szakszerűen el lett végezve.Renault power
-
Gombinyó
őstag
válasz buherka #68827 üzenetére
Oké én nem mondtam, hogy ne vedd meg csak a véleményem írtam le, ha már bedobtad egy nyilvános fórumba a témát. Úgy érzem te ezt a kérdést már a story megfogalmazása előtt, nélkülünk is el tudtad dönteni.
Én azért átnézetném független hozzáértővel is (az autó árához viszonyítva már nem tétel) , ha már ennyit kiadsz érte, de nyilván ez is a te döntésed. Hallottam már párszor ezt a jó helyre akarom eladni, meg csak ma ennyi, holnaptól már 2m lesz, stb dumát. Gondolom a gyerek is az elmúlt hónapban nőtt 2 méteresre
-
eTrade
tag
válasz buherka #68827 üzenetére
Az okoskerék
Ha rossz, akkor nehezen röffen be a motor és ilyenkor már fémes csattogó hangot is ad. Megijedni nem kell, attól menetképes az autó, csak célszerű mielőbb kicserélni ha hallani a hangját.[ Szerkesztve ]
-
salieri.
őstag
válasz buherka #68845 üzenetére
Szerintem ez a felni, ami rajta van nem való rá, bazari gagyi,gumik rajta öregnek néznek ki,meg nem prémium.fektarcsa felesleges pluszban,amúgy én most cseréltem 60 ezer a 4 betétekkel, egyben trw, hátul snr.
Renault akku király ,de ami benne van és jó akkor ez minek pluszban? -
CactuS
Arcképgyáros
válasz buherka #68845 üzenetére
Sport légszűrő, "karbon tető" és a sport felirat kuka, illetve azt te tudod, hogy azzal a barna berakással és a felnivel tudsz-e együtt élni. Nekem kicsit furcsa, hogy 80k körül már ennyire megnyúlt a bőr a két ülőlapon, de beleférhet, láttam már rosszabbat.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
salieri.
őstag
válasz buherka #68851 üzenetére
Mondd neki kicsit magas az ar es neked ezek a lomok nem kellenek,így alkudni lehet ha el akarja adni,majd eladja másnak az alkatrészeket.vasarlas előtt távolítsa el a fóliát és a sport feliratot.felesegemeben 160 ezer km van és hasonlóan néz ki .motorboritas alá nézz be,le van mosva a motor jól látom?
-
Zola007
veterán
válasz buherka #68856 üzenetére
Te már ezt eldöntötted, mert beleszerettél az autóba.
Nekem nemRönóFan szemmel egy bazári boyracer, és szerintem vannak még így páran vele a topikból.
cuccokkal együtt 1.1 milliónál többet nem ér.Én csak azért venném meg olcsón, hogy utána eladjam haszonnal egy baleknek...
A cuccokat pedig nen azért nem rakja bele, mert jófej, hanem mert így is simán elhiteti a gondos gazda látszatát veled, de legalább nem kell munkadíjat fizetnie és beépítve egyébként is a felét éri egy alkatrész.
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
eTrade
tag
válasz buherka #68860 üzenetére
Szerintem azt az 500 ezret simán lehet "rálocsolni" egy autóra, ha ezt most megelőlegezed, akkor ennyivel kevesebb költség és bosszúság vár rád.
Összesíteni, vagyis tételesen pontosítani kéne, hogy mik azok az alkatrészek amiket már kicserélt benne. Használt autó eladáskor az emberek többsége egy petákot sem költ az autóra, mert úgysem fogja visszakapni a belefektetett összeget.Esetedben ott vannak még a plusz alkatrészek és 2 szett alufelni amiket ad hozzá (ami nem 10 ezres tétel), bár a képeken látható alufelni nekem nem tetszik de ez csupán ízlés kérdése.
Nem kevés az az 1.5 millió, ha lehetséges, akkor alkudozz kicsit belőle.
-
mycso
Topikgazda
válasz buherka #68852 üzenetére
Közben beleugatok én is, ha nem bánod.
Nézelődtem picit, 900 - 1.5M között vannak hasonló tulajdonságú clio-k.
A képeid alapján, ezt az autót az ársáv aljára pozícionálnám.
Ha ott a 2 kerékszett, valóban számlával (és láthatólag) cserélve volt a komplett!!! vezérlés, és valóban rendben avn az autó (fék, futómű, elektromos berendezések, karosszéria), akkor ahogy már előttem is írták, ez az 1.2-1.2M forint SZERINTEM amit adnék érte (illetve én semennyit nem adnék érte, de kb. ennyit érhet).
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
salieri.
őstag
válasz buherka #68866 üzenetére
Figyu én ezt vettem a feleségemnek pár hónapja 1.03-ért. És két szett normális gumival.(yokohama,vredestein), fiatalabb 2007-es ,valamint rengeteg dolgot kicserélt benne.te fogsz szívni egy 80 ezret futott kocsival jobban,mint ami 160 at futott. Jönnek majd az elöregedett gumis alkatrészek.
[ Szerkesztve ]
-
Gombinyó
őstag
-
rob210
Topikgazda
válasz buherka #68932 üzenetére
Akkor zárjuk rövidre ha ezt megveszed te vagy az évszázad palimadara.
Merem ezt ilyen keményen mondani, a régi ismeretségre való tekintettel.Vegyél már egy autót magadnak, mennyi a keret rá nézek neked egy normális gépet, komolyan, mert vicc amit forogsz ezek körül a hulladékok körül.
Renault power
-
diablo1984
veterán
válasz buherka #68941 üzenetére
Haverék limited scenic-je(2éves) 4 villanyablakos, elől ködlámpás, hátul napreluxás(ez lehet a clio esetén nincs), tehát egy viszonylag jobban felszerelt darab. De öszintén anyaghasználatra gagyibb mint az octavia2-es faceliftem, kemény műanyagok mindenhol, minőségre sem tűnik az egész belseje olyan minőséginek, nem tudom, hogy a többi renault is ilyen-e.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz buherka #68941 üzenetére
Ilyet cetlit nem tesz rá márkaszerviz.
Megnéztem gépen is, vezető ülés hátul az ülőlap picit meg van rogyva, foltos, az az első lökhárító hézagolás az bődületesen szar. Lehet én pesszimista vagyok és nem bízom az emberekben, de ezt engedd el. Egy fix pont nincs az autóval kapcsolatban, amire azt mondhatnád, hogy igen, ez legalább tutira így van. Szerintem nem éri meg...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Tőzsde és gazdaság
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- EA Sports WRC '23
- Crypto Trade
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest