Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LyonnaisFan1

    őstag

    Estét és Búékot az úraknak!

    Eme képek és eredmények alapján megúszhatom csak ramcserével a történetet?

    Az előzmények:

    Kb 1 óra folyamatos játék után (D3, ami szinte el is égeti az összes memóriát) kékhalált kap a gép, és a #2 képen látható "Memory Management" hiba jelenik meg a fltmgr.sys" társaságában.
    Lefutott másfél órányi memtest, és egy seregnyi hibát jelzett, ami egyértelműsítheti a kingmax ramok (2*2GB DC, 1333mhz, minden bios állítás alap. Húzás nincs, mert feleslegesnek találnám) hibáját.

    Ennyi hiba mellett mindkettő ram hibás lehet? Mondjuk ezt könnyen kideríthetém, ha egyesével lefuttatok egy-egy tesztet a modulokra.
    Lehet még esetleg az alaplap memória vezérlővel valami gond? ... érdekes módon normál használatkor semmi baj, csak ha mondjuk diablozok. Akkor is szinte ugyanolyan idő eltelte után jelenik meg a baj. (Olyankor az összes ramhasználhat olyan 3.8gb körül van.)

    As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

Új hozzászólás Aktív témák