Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz gtasystem #19179 üzenetére

    Free =/= Ultimate Trial = Ultimate.

    Az elsőt régóta nem fejlesztik, és tök más engine alapján működik, hát persze, hogy mást ír, mint a friss Ultimate. Abból egyébként a trial ugyanazt írja, mint a regisztrált, csak egyes értékeknél az adat helyett egy TRIAL felirat jelenik meg. Itt a trial adja el a fizetőset, és egy verzió esetén bizony ugyanazt mérik...

    Nem tudom, egy régóta nem támogatott verziótól mit vársz. Természetesen jogod van nem használni, ahogy teszed is. De ha nem használod, akkor ne becsméreld.
    Az Everest ugyanis javarészt magyar fejlesztők munkája, és egy szintetikus tesztprogram, specifikus mérésekkel. Akármit is mutat, az értékektől függetlenül a gép összteljesítménye lehet annál sokkal rosszabb, vagy sokkal jobb.
    Aki meg Everesttel (és egyéb szoftverrel) "mért" feszültség- és hőmérsékletadatokat tekint relevánsnak, az valamit nagyon elnéz. A mérendő rendszerrel önmagával ugyanis saját magára vonatkozó mérést nem lehet végezni.

    A PH tesztekben is multiméterrel és infrás hőmérővel mérnek. A zajszintet is műszerrel indikálják, ami a felharmonikustartalomtól függően persze lehet szavaróbb és kevésbé zavaró ugyanazon hangerő mellett. A mért értékeket aztán természetesen már össze lehet a szoftver által jelzett adatokkal hasonlítani.

    HGyu

    [ Szerkesztve ]

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák