-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
XSiGma
aktív tag
Ha valaki picit ráér megoszthatna velem 1-2 ebay-es tanácsot,ugyanis nem használtam még..
-
Vole
aktív tag
válasz Andrewstarr #3650 üzenetére
Nem valami nagy kedvezmeny ;-)
-
Vole
aktív tag
-
DemonDani
addikt
Nem tudja valaki hogy van e megoldás a műanyag keretes szemcsik szárának megszorítására? Sajnos már egy mozdulattal kinyílik
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
pentium4
senior tag
válasz DemonDani #3658 üzenetére
hali!
srácok/lányok valaki nem érdekelne 2db oakley szemüveg megvételre?
van egy juliet ice iridium polarizált és egy x metal 24k gold iridium lencsés, mind2 dobozába van, egyszer se használt, pénzügyi gond miatt leadó sürgősen
juliet 50k
x metal 60k
pesten mind2 megnézhető és felpróbálható!
akinek kell irjon pls, thx!P4
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
ma voltam benn a westendben a rockstarban. a hölgy nagyon kedves, és aranyos volt, jó volt vele beszélgetni. ráadásul megdícsérte a frank kozikomat
ésolyat mutatott, hogy húbazmeg [link]
eszméletlen szép szerintem, ő lesz a következő darabom jövőhéten megcsekkolom náluk élőben is"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
DemonDani
addikt
Valaki valami trükköt a #3658-asra?
-
Vole
aktív tag
válasz darnellsmith #3667 üzenetére
Nalam ha jol emlekszem akkor meg maradt egy ilyen Script, holnap megnezem ha nem felejtem el.
-
Vole
aktív tag
válasz darnellsmith #3670 üzenetére
Kereken 30e.
-
bandus
veterán
válasz darnellsmith #3672 üzenetére
meg az a baj, hogy kurvára felment a dollár
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
DemonDani
addikt
Köszi a segítséget!
A dollárról meg most mindössze annyit h nocomment...
Senki nem tudja h ennek hol a vége. de még nagyon nem ittNEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
DemonDani
addikt
Oakley a Topsporton XD wEeEeE
-
bandus
veterán
na up urak, kicsit lesüllyedt a topik
elfekvőben van-é még valakinek men's dartboardja black/polished black-ben?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Endrusz83
tag
Hi!
Ha valaki tudná honnan lehet még beszerezni Oakley Valve napszemcsit legyen szíves jelezni.Nekem volt egy,használtam 4-5 évig de a legutóbbi repülésem alkalmával feltörték a bőröndömet és kilopták az imádott napszemcsimet.
Sajna a westendben azt mondták,h régi modellel nem foglalkoznak.
Azóta sem találok sehol.Csak új érdekelne!
Előre is köszi! -
Pittya
csendes tag
Hi
Arrol érdeklődnék h valaki Oakley Medusa nevű snowboard fejest és szemcsit tud-e szerválni és ha igen mennyiért? Magyar internetes boltokban és honlapokon sehol nem találtam e-bay-en is csak 2 volt...
Majd priviben visszajelzést kérlek! Előre is kössz![ Szerkesztve ]
-
bobsys
veterán
Van egy elado Square Wire napszemuvegem. Frame: Pewter, Lens: Warm Grey
Maximum ha egy honapot hasznaltam, de talan meg annyit sem.Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
NoLF
veterán
üdv
dioptriás keretekkel nem foglalkozik senki? kicsit drágállom az itthoni árat (milyen meglepő) viszont amint látom kintről nem tudok rendelni, max angliából, ott meg már a kinti ár is ugyanaz, mint itthon...
jackknife 4.0 polished mercury színben.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
salieri.
őstag
sziasztok ! az normalis oakley square wirenel , hogy a két szára nem parhuzamos?egyik lejjebb van par mm rel! lehet ezt korrigalni ? vagy nem rednellenes ez?
-
-
MODERÁTOR
válasz salieri. #3691 üzenetére
De igen, ráadásul a romeo2 majdnem a legdrágább modell. Jogos a felháborodás, nekem is volt straight jacket, ferde szárral, de az "csak" 15e ft-ba került. Sőt a mostani titanium crosshairemben is van egy kis difi.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Vole
aktív tag
Kezzel finoman lehet korrigalni az ilyen hibaok.
Amugy a wire tipusok elvileg direkt ugy van tervezve, hogy idomul a fejedhez. Mivel senkinek nem pont szimmetrikus a feje, ezert erre szukseg is van. Az X Metal tipusok is pont ezert vannak az orrnal szegecselve es gumizva, hogy azok is idomulhassanak a fejhez.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest