- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
-
Mobilarena
Oakley kisokos - hasznos leírás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
amúgy rendkívül korrekt, már két mailt küldött, és felajánlotta, hogy válasszak bármi mást, a pénzt is természetesen visszautalja ha kérem, illetve, ha szemcsót kérek és nem tetszik, akkor is visszautalja a pénzt.
fotókat is küldött van neki még másik is, az is újszerű.
nem hiszem, hogy az amcsi sráctól rendelek, mert úgy már ráfizetnék a mostani árra....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
MODERÁTOR
válasz joshua7 #4355 üzenetére
Sztem nincs, de nekem nem okés ez a szemüveg, egyrészt a square wire baromira nem így néz ki, másrészt gyanúsan olcsó.
szerk: most nézem csak a feedbackjét, kb 3 embertől kapta azt a közel 60at
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Integra
titán
-
MODERÁTOR
válasz joshua7 #4359 üzenetére
Én is, sztem törli.
Igen csak polarized felirat lehet. Nem tudok ilyenről, ez egy "szpesöledisön"Integra: én se szeretem a polarizált lencsét, bringázás közben majdnem megtréfált néhányszor, de az biztos, hogy egy horgász vagy snowboardos emberkének jó lehet.
-
joshua7
veterán
Ok, értettem.
Azért megnézem még, mit ír vissza.Semper Fi
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Mától én is boldog Oakley tulajdonos vagyok
A szerencsés, egy Nanowire 4.0 Matte Black / Black Iridium Polarized.
Nagyon brutál a szemüveg, hihetetlenül könnyű, mert titánból van a keret, és ez miatt nagyon rugalmas a szára is, teljesen felfekszik a fejre, tényleg olyan, mintha nem lenne rajtad semmi. (mármint nem ruha )A lencse valami eszméletlen kontrasztos, nagyon tetszik, kár hogy nem süt a nap. Na de rémélem lesz még nap a nyáron
A gyári tok elég szép és designos, de nekem kicsit csalódás volt. Egyrészt én könnyebbre számítottam, nem az a zsebben elférős fajta, és elkövettek egy kisebb tervezési hibát is, ugyanis az egész tok egy henger, és ha lerakom elgurul. Orvosoltam a hibát 4 kis fekete filcdarabbal, amit az aljára ragasztottam, így most már betonbiztosan áll.
Készítettem pár fotót, sajna elég komorak az időjárás miatt.
Üdv
-
Integra
titán
-
SupaCow
aktív tag
A mofoban van némi leárazás az utolsó darabos polókra.
Vásároltam is 4db ot féláron. A kisebb méretek elfogytak előnyben az L és XL méretűek : )f: @geboleather
-
Obici
csendes tag
Sziasztok!
Amcsiból rendeltem Oil Drumot, és 5! nap alatt megjött, úgy, hogy közben volt 1 hétvége is.
Képeket nem teszek fel, mert ilyet mindenki látott már godolom, nem egy extra darab.
polished black keret/ grey lencse
Teccik nagyon.
Ez a 3. oakley szemüvegem, de az első ami napszemüveg. -
MODERÁTOR
válasz Integra #4371 üzenetére
az utolsó ruby lenne? elég furán néz ki inkább vmi vr28-ra hasonlít
egyébként 1 szavazat a rubyra, ice lencsét nem szeretem (igaz nem is én fogom hordani)
szerk: akkor nem kérdés, hogy az ice
[ Szerkesztve ]
-
Fenyolori
csendes tag
válasz Integra #4371 üzenetére
1 szavazat az Emeraldra. Nekem bejött, meg az Ice is tetszik.
Az utolsó nekem is inkább VR28 nak tűnik.
Most rendeltem egy hölgy ismerősömnek egy Belongot annak van VR28 lencséje és tökre ugyanez a színe.Akkor ok!
[ Szerkesztve ]
Az élet egy nemi úton terjedő fertőzés, amelynek a halálozási aránya 100%
-
Babarnew
tag
na vatera square wire és why témában : Én ismerem a srácot, egyébként jó fej, de sok mindent árul amit a barátja nagy tételben felvásárol UK-ben, a szemüvegekhez meg nem ért egyáltalán. Holnap elmegyek és megnézem ezeket személyes (remélem lesz időm..) és referálok a T. Fórumtársaknak...ha gázos a cucc ( az az oakley gravír elég sikamlós...) szólok neki hogy ne égesse magát, Ő nem rosszhiszemű fickó, mondom...
joshua addig türelem...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Babarnew #4377 üzenetére
Én is UK-ból szoptam be egy oakley hatchetet, vmi gyökér kínai eladótól, jelentettem is az ebaynek. Vaterán nem célszerű ezeket hirdetni. (ill ne oakleyként, hanem szimpla napszemüvegként)
[ Szerkesztve ]
-
Quiksilver
aktív tag
üdv.
Valaki tud valami jó helyet ahol ezt az occó napszemüveget be lehet szerezni?
Az embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
MODERÁTOR
válasz Quiksilver #4389 üzenetére
Ezt a szép színű atomic orange-ot? valóban nem olcsó. Gyári áron beszerezhető, igaz csak oakley.com-on keresztül.
szvsz ha bicajozni kéne akkor jobb választás egy radar és olcsóbb is, ha meg nem akkor...
[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
A fire lencsének élőben is van zöldes fénye?Vagy csak ezeken a képeken tűnik olyannak?
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
MODERÁTOR
válasz Quiksilver #4391 üzenetére
hm, ha mindenes akkor radar nem a legjobb, az kimondottan sportszemüveg (bicaj, kajak-kenu stb.)
nem a zöldet hozta be egyébként a jawbone is bicajos szemüveg
Integra: fe2o3 passzolom, de már vhol mintha láttam volna talán barnás árnyalatú (szerk: ahha jól gondoltam, vas-oxid ->rozsda->barna )
Mike: nem igazán, erősen narancs-piros beütésű
[ Szerkesztve ]
-
Babarnew
tag
na aproneten 'okos' ( hátha valaki magára ismer )
" Oakley JUAN PABLO MONTOYA SPLICE Limited Edition (ice iridium) karcmentes lencsével gyönyörű állapotban eladó. A bal lencsébe természetesen bele van gravírozva Montoya saját kezű aláírása! Soft Bag, doboz, és a gyárilag hozzá adott papírokkal. A szemüveg örök garanciás bárhol a világon. Budapesten, az Andrássy Úton található Oakley Store-t ajánlom.
Ár: 33.000 Ft
Feladó: Matyas"ja, örök garancia, pont a MOFO-nál Ő biztos utána járt .....
-
Integra
titán
meguntam
titanium/ice iridium és pont....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
exovista? azmiaz? maszekolt lencse?
teljesen új, eredeti lesz, kicsit belebonyolódtam, mert a gold lencséhez szoktam, ezek meg nem azok, de gold meg nincsen pennybe..
viszont az ókli oldalon azt megtaláltam, hogy prescripiton ready a penny keret, úgyhogy mehet bele rx-es transition lencse is....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Azonnali mobilos kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest