Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Auratech

    őstag

    válasz winhate #47719 üzenetére

    Megbecsülöm a dolgaimat, de nem kötődöm hozzájuk mindenáron. A Falcon volt az első számítógépem és rendben tartottam. Használtam is amíg többszörösen ki nem nőtték az igények a lehetőségeit.
    Még becsülettel, jó, működőképes állapotban, elutasíthatatlan ajánlattal, de nem fillérekért adtam tovább az egész pakkot, hogy okozzon örömet és némi kihívást másnak is. Azért éreztem, hogy kezd bizonytalankodni. Ezt érzi az ember. Az árát viszont nem voltam hajlandó közcélra fordítani. Azt vettem, kiváló áron, amit naponta és sok évig tudok használni.
    A szerény teljesítményből kihozott kiváló használhatósága tanulságos a mai sokezerszer erősebb gépek eseti szarakodását nézve, hasonló taskok futtatása, (sokcsatornás midi vezérlés, párhuzamos multitask! hangszín szerkesztés sysex scriptekkel..) során. :R
    Az 5650-es procira épülő gép sem lenne nálam használatban, ha nem így állnék a masinákhoz. Amíg korát meghazudtolóan fiatalos lendülettel szolgál, nem érzem kínzó szükségét, hogy kukázzam pár utasításkészlet hiánya miatt, miközben egy rendesen jobb gép, 16 core Ryzen alapon, legalább 2K forintba lenne (cpu, 32G ram, alaplap, táp, hűtés).

    Auratech Field Recording

Új hozzászólás Aktív témák