Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rita7107

    aktív tag

    válasz YanezTTrain #5352 üzenetére

    A tanyához hozzá szólva:

    - Én mindent akril festékkel festenék. LIDL szokott akciózni potom pénzért nagy tubusokat. teljesen megfelelő hozzá, könnyű keverni a színeket, és víz festék.

    - Ha javasolhatom, akkor a színek keverésénél próbálj meg egy képszerkesztővel megnézni épületet. Kiválasztasz egy házat, amin kijelölsz vagy pipettával felveszel egy színt. Ennek megnézed az RGB arányait. Utána megpróbálod ecsettel felvenni ezeket az arányokat. De még jobb ha egy makettes újságból megnézel egy épületet, és onnan veszed az arányokat. Ha kell segítek nagyon szívesen. Igaz nem naponta de kb. 3 naponta itt vagyok.

    - Az épületek fala kívülről: Ne akvárium követ, hanem sokkal finomabb sódert használjál hozzá. Elmész egy tüzép telepre, megkéred az ottani "főnököt" hogy szükséged lenne egy vajas doboznyi nagyon finom 0,2-0,3-as sóderre. Biztosan fog segíteni. Én tészta szitával szoktam átszitálni. Bekened az alapot faragasztóval, majd arra rászóród a sódert! Tartós, kemény felület lesz! A talaj nálam jól kiszárított lefőtt kávézacc! Az akváriumba való kő inkább ágyazat, vagy hegy építéséhez jó!

Új hozzászólás Aktív témák