- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
public73
senior tag
válasz wertigo1984 #8202 üzenetére
igen, brit rövid szőrű a kincsem...
ja-ja ő terminátor akkor is, ha kaja kell, vagyis jutifali!
olyan kitartó, mint egy gép, képes órákig sírni, nyávogni, könnyes szemmel nézni ránk.
amint megkapta és bezabálta már szarik ránk! -
Yushchenko
őstag
Nem tudjátok mi lehet a macskámmal? Már vagy 2 hete prüszköl. Általában este, vagy reggel jön rá jobban, de napközben is szokott. Gondoltam talán meg van fázva, de nem járkál wc-re, mint a másik macskám, amikor meg van fázva, meg már nagyon elhúzódik.
Valami ötlet? Még megfordult a fejelben, hogy 2 hete kapta meg a 4. oltását, és talán annak a hatása...
Nem tudom állatorvos mit tudna csinálni, meg nincs is kedvem kivinni a hidegbe... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Yushchenko #8207 üzenetére
Nem csak megfázástól prüszkölhet. Ha könnyezik, akkor az is bele folyhat az orrába. Én azért elvinném megnézetni. 2 hét már sok idő lett volna arra, hogy magától elmúljon...
ZetorGumi: mint egy főgonosz
⭐ Stella
-
Yushchenko
őstag
válasz radi8tor #8208 üzenetére
Az lesz, csak utoljára olyan béna nő volt a klinikán, nem akarom hozzá vinni. Most először fájt az oltás a macskának...
Azon gondolkodtam, hogy az az anyag amit a szemébe csepegtetett, hogy megnézze átjárható-e a könnycsatornája, azzal lehetett valami. Mert egyébként nem látszik semmi probléma a macskával... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Yushchenko #8209 üzenetére
Miért viszed ugyanoda a macskát? Ahol ilyen bénák oda én többet nem tenném a lábam.
Személy szerint én Óbudáról Budaörsre járok a cicussal. Nekem megéri ez az oda-vissza 30 km, hogy tudjam a legjobb helyre viszem.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
Vigyázzatok a macskákkal!
bubi92: Tök jó kép! Kár, hogy valami bele lóg a pofijába. Talán a mancsa?
⭐ Stella
-
blasko92
őstag
Ugye milyen szép nyakláncom van? De ne vakuzz már a szemembe!!!!
Jó meleg van itt a radiátor alatt....
Úgy kinyúltam, mint a gazdi puma melegítője.
[ Szerkesztve ]
-
ZetorGumi
addikt
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
venge
aktív tag
Több cicánk van. Úgy is mondhatnám, hogy sok.
Van két lógófülű, ők szobamacskák. Pontosabban konyhamacskák.
Van Ferkó, ő utcai harcos. És lány.
Van neki három kölyke, Ferklón, aki Virág, Hosszúorrú és Tarkacica.
És van egy bevándorló: Szotyibarát. (Istenem, ezek a nevek! )
Nyáron Ferkó több madarat is elkapott a kertben, így a párom kitalálta, hogy vett neki egy nyakörvet, kis csengővel. Jól kics...tünk vele!
Szotyibarát sem mai gyerek már, csak agyilag. Ő a legnemnormálisabb a csapatban. Róla muszáj lesz fotót felraknom. Amikor ránéz az emberre, elkezd hunyorogni, pont olyan, mintha mosolyogna. Ennyire kedves arcú macskát még nem láttam!
de ahogy írtam, nem százas. A múltkor az utcán sétáltattak előttünk egy kutyák, aki észrevette ezt a kottyost. Öjöngeni kezdett a pórázon. A mi macskánk ezt figyelte egy ideig, majd odament a kutyához.
Látni kellett volna a döbbenetet az eb "arcán". Abbahagyta az ugatást, látta, hogy ez a macska fel sem fogja, hogy itt miről van szó!
A bicikliseket megtámadja! -
Mr.Csizmás
titán
rlx
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
wertigo1984
őstag
válasz Mr.Csizmás #8230 üzenetére
Ilyen vagy te is a harapos utan?
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
King Unique
titán
Sziasztok!
Van több cicus isa háznál, de van egy idősebb vörös házimacska, amelyik mostanában mindig "tüsszög", prüszköl, ez mitől van (vmi allergia), veszélyes, vigyem állatdokihoz Amúgy jól van, ezen kívül semmi baja, eszik is rendesen.
üdv.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz wertigo1984 #8231 üzenetére
amikor mar a kozelembe kerul, rogton
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz King Unique #8232 üzenetére
Lehet fertőző is, de lehet csak szimplán megfázott. Nem ártana ha ránézne egy doki.
⭐ Stella
-
Vasinger!
nagyúr
-
bubi92
őstag
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Szép estét!
Na, meglett az új családtag egy 2 hónapos Maine Coon kiscica személyében. Fehér tappancsok, bojtos fül, igazi méltóságteljes kis jószág. A nap nagy részében lustálkodik, reggel és este pedig előbújik belőle a kisördög. Amúgy nagyon barátságos, a gyerkőcünkkel nagyon hamar összespanolt. Kíváncsi leszek mikor éri el a 10 kilós súlyt.
<< Heimdal >>
-
djdaniel
senior tag
válasz Mr.Csizmás #8230 üzenetére
nagyon cuki
mint ha a macskámat látnám, mikor a radiátoron ül -
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Fehérváron vagy fejér megyében nem tudtok olcsó helyet ahol lehet ivartalanítani kandúr macsekot?
Néztem elég nagy a szórás van ahol 5 000 van ahol 12
Köszi!LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Ti le szoktátok vágni a macsek körmét? Mennyi idős korától érdemes? Vagy ez mindegy?
<< Heimdal >>
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)