- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
-
ZetorGumi
addikt
[link]
Szép cicus, csak nem kéne rá az a sok hülye ruha, kenyér ( ), ésatöbbi.
Amugy milyen cicus ő?New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Orlin
addikt
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
blasko92
őstag
Tegnap be akartunk menni barátnőmmel a Révay utcai CatCafe-ba, de ki volt írva az ajtóra, hogy megtelt
Asztalt meg 2 főre állítólag nem lehet foglalni.Mit javasoltok, mikor nézzünk be? Mikor van hely?
-
Bendőke
tag
Sziasztok!
Kis tanácsot szeretnék kérni. A hétvégén a cicánk ellopta az olívabogyós üveg tetejét, és azt nyalogatta. Ezáltal kiderült, hogy az olívabogyót és a levét jobban szereti, mint a saját kajáit. Azt nem tudom viszont, hogy ehetnek-e a macskák olívabogyót. Adnék neki szívesen, ha tudnám, hogy nem lesz tőle baja. Szerintetek? Valakinek van ilyen tapasztalata?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bendőke #8466 üzenetére
Anno ezt kérdeztem én is az állatorvostól (mással kapcsolatban). Azt mondta, a macska tudja miért csinálja ezt. Ha rossz neki úgysem fogja enni.
Hozzá tartozik az igazsághoz, hogy a mienk szereti a paradicsomot nyalogatni, de megy tőle a hasa (így nem adunk neki már).
Más a helyzet a mérgező növényekkel, azt el kell tenni előle.⭐ Stella
-
Bendőke
tag
válasz radi8tor #8467 üzenetére
Elvileg így van, de van egy csomó macska, aki szereti pl. a csokit, holott az gyakorlatilag mérgező a számukra, mert nem tudja a szervezetük feldolgozni. Ezért vagyok bizonytalan ebben az olívabogyós esetben is. Ha tudnám, hogy nekik is olyan egészséges, mint nekünk, akkor adnék neki minden nap. Ha más nincs, konzultálok az állatorvossal, csak gondoltam, hátha valaki tudja, és ezt a kört megspórolhatom.
(#8468) Lucas Kane
Igen, ő is meghempergett benne[ Szerkesztve ]
-
Bendőke
tag
válasz Lucas Kane #8470 üzenetére
Naponta nem adnék neki, magunknak sem veszünk olyan gyakran. De mikor van itthon, akkor adnék belőle neki.
Sztenderd házicica, szürke alapon fekete pöttyös, az álla fehér, a hasa meg barna
-
ZetorGumi
addikt
-
Orlin
addikt
Fantomként él nálunk Európa legnagyobb macskája
Kerülik az embert az Északi-középhegységben élő hiúzok, de a nyomaik lebuktatják őket. A kifinomult ízlésű macskaféle kedvence az őzcomb, de néha a vaddisznók fogyasztják el a félbehagyott vacsoráját. A szakértők szerint mindent meg kell tenni a hiúzért, mert kulcsfontosságú faj.
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
-
csucsbicep
nagyúr
Van két kanúdrunk, tiszta bolondok lettek. Ilyenkor, amikor meg vannak hülyülve, akkor van vmi akadálya az ivartalanításnak? Egyik 11 hónapos, másik kb 3-4 éves.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
aktív tag
válasz csucsbicep #8479 üzenetére
Legfeljebb az hogy nem tudod elkapni, vagy a dokinál (amíg az injekciót adják) lefogni őket
Amúgy semmi
Azért nem emelem ki a hirdetéseimet, mert jómagam is átugrom az ilyeneket :)
-
Orlin
addikt
válasz csucsbicep #8479 üzenetére
Hehe ismim is pont mondta,hogy este a kandúr macsekuk elkezdte nyalogatni a párnát és egyéb érdekes dolgokat is csinált.Az is talán 11 hónapos,de a doki azt mondta meg kell várni,hogy kezdje jelölni a helyét és utána lehet ivartalanítani.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz csucsbicep #8483 üzenetére
Attól függ mivel eteted. A mi lány cicánk 3 hónapos kora óta ivartalanítva van (szobacica), de nincs elhízva.
A jó minőségű macskatápban megfelelő arányban vannak az összetevők.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz csucsbicep #8485 üzenetére
Igen, nagyobb lesz, mivel a szervezetének nem kell ellátnia az ivarszerveket és emiatt más fejlődik rajta.
Szerintem fajta függő is ez.Mennyi idős korában ivartalanították a tank cicust?
⭐ Stella
-
aktív tag
válasz csucsbicep #8483 üzenetére
Benne van a pakliban.. Szerintem még akkor is, ha a cica rendszeresen kijár. Ugyanis, ha az anyukám cicáját nézem (három éves nőstény) sokkal többet van bent, és kevesebbet jár ki, hiszen nem hajtják a hormonok, az ösztön. Szerintem ő már kezd jó húsba lenni, de nem is baj, mert régen ilyenkor már csont és bőr volt.. Az én cicám egy kandúr, és kb fél éves, őt is most heréltettük ki. Na ő most olyan kis soványka, de szerintem azért, mert sokat nyúlt az utóbbi másfél hónapban. Egyébként én szeretem a jó húsban lévő cicákat, szerintem egy macska akkor szép, ha van rajta mit fogni
Ezt nem fogjátok elhinni!
Hogy jártunk a mi cicánkkal..
Tavaly novemberben került hozzám, mint lány cicus, el is neveztem szisszinek felhívtuk az állatorvost, hogy két lány cica ivartalanítása lesz, időpontot 1,5 hónapra kaptunk (fillérekért pakolták ki a két cicust, alapítványon keresztül, ezért kellett várni) majd a nevezetes napon kérdezi az orvos az állatok adatait. Ülünk a váróban, majd a doki kiabál hogy ITT NINCS SEMMI!! de hiszen ez KANDÚR!
Na majdnem leestünk barátnőmmel a székről.. A neve szisszi maradt
Azért nem emelem ki a hirdetéseimet, mert jómagam is átugrom az ilyeneket :)
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
Orlin
addikt
Isminek van most egy kb 10 hónapos kandúr cicája.Az anyuja most ellett megint.Ha megtartanak egy kandúr macsekot akkor nem lesz majd balhé köztük?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest