Új hozzászólás Aktív témák
-
Submarine
senior tag
válasz
z123456z #5426 üzenetére
Azzal pont nem kell csinálni semmit. Amikor kell, magától felkapcsol 4,2-re, ne aggódj.
A bios igazából egyéni dolog, igény szerint. Bootból ki lehet kapcsolni mindent ami nem kell, sőt az egész alaplapon, de ha nem érted részleteiben, akkor auto-n érdemes hagyni a legtöbb beállítást.
Nem ismerem a lapodat-konfigodat nagy hülyeségeket sem akarok mondani..
Legfeljebb majd idővel ha felmerül valami, visszanézel ide.. -
z123456z
őstag
válasz
z123456z #5424 üzenetére
Helyesbítek, az Aida stabilitás tesztben nem ment 3.6 fölé, de lefuttattam az Intel processzor diagnosztikáját, és semmi problémát nem jelez. Értelmezni mondjuk nem tudom, de mintha meghajtotta volna majd' 4.2-n. A maximum 80 fok volt, gyári hűtőjével ( jó hangos, még jó, hogy nem én hallgatom ). Úgyhogy nem piszkálom a biost, jó az úgy. Jó kis lap ez, simán vennék legközelebb is gigabyte-ot. Azért ha vannak jó kis javallatok bios beállításra, azt megköszönném.
-
Killer01
őstag
-
Submarine
senior tag
válasz
z123456z #5416 üzenetére
Szívesen.
Nem is az.
Előtte nem szükséges, csak biztos ami biztos. De úgy is nullázódik minden.
A jelenlegi bios beállításokra gondolok, ha pl. a ramok az xmp-profillal mennek, meg a boot beállításai stb..
- előtte meg lehet nézni, és lejegyezni -ja és tényleg fat32 re legyen formázva az usb ( köszi Killer )..
ntf-est lehet nem is látja biosból -
Submarine
senior tag
válasz
z123456z #5413 üzenetére
Üdv! Szájbarágósan (nekem szimpatikusabb biosból ú.h. azt mesélem el):
- innen letöltöd a 25C-t vagy amelyiket akarod (úgy láttam ebből a lapból csak rev. 1.0 készült)
- kicsomagolod a zip-et, avagy másold rá egy pendrive-ra a tartalmát
- újraindítás
- biosba belépés
- lehet egy loading defaultot csinálni
- bios flash-be belépés
- 25c kiterjesztésű fájl betallózása
- kis várakozás.
- kész.
- gép kikapcs
- áramtalanítás
- procicsere (régi kikap, csere, friss paszta, borda összerak, venti tápcsatit nem hagy ki)
- újraindít, beállítások eszközlése, save
- mehet a rendszerindításElvileg nem árthat egy rendszer újrarakás, de ahhoz megint csak elő kell készülni.
ugyanez vizuálisan ábrázolva tyúbon
Mai napság már mindenre találsz videót is:
[link]Szebb jövőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest