- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Fiamnak hoz a nyuszi egy i7 7700-es procit. A alaplapja egy H110M sh2 ddr4 ( ha jól emlékszem ), amiben most még egy 6500 van. A bios az hiszem F4, ezért frissíteni kell hogy menjen az új proci. Melyik biost érdemes feltenni, és van e erre valami hülyebiztos módszer, mert fogalmam sincs, hogy kell. Vagy egy jó szájbarágós leírás van e valahol?
Köszi -
z123456z
őstag
válasz Submarine #5414 üzenetére
OK, köszi, ez nem tűnik bonyolultnak.
Mindenképp szükséges a loading default? A beállításokról találok valahol leírást vagy javaslatokat, mert fogalmam sincs, mi mit jelent. Eddig a gyári beállításokkal futott, nem lett belenyúlva, de ha egyéni beállítások dobnak a rendszeren, akkor bíbelődnék vele, bár eddig is jó volt, legalábbis annak tűnt. Wint nem húznám újra, gondolom ez nem probléma. Úgyis jön mostanában valami nagy frissítés.Köszi még egyszer.
-
z123456z
őstag
Köszi mindkettőtöknek, vasárnap nekiállok.
-
z123456z
őstag
Az nem probléma, ha nem a legutolsót rakom fel, hanem az F20-t? Nagyvonalakban olvasgattam némi lassulásról és instabilitásról, nem tudom ezek érintenék e a 7700-t, de nem kísérletezgetnék. Szóval származhat e bármilyen hátrány, ha nem a legfrissebb a BIOS?
-
z123456z
őstag
Sziasztok. Megtörtént a frissítés és bekerült a 7700-es.
Végül is az F22 ment fel. Egy pici gond van, nem kapcsol turbó fokozatba, csak az alap 3600-on pörög. Miket kellene beállítani a biosban, hogy rendesen működjön ? Láttam egy-két dolgot kikapcsolva, de semmihez nem merek nyúlni, nem tudom van e közük hozzá. Egyébként mit hogy érdemes beállítani? Amiket yt-on láttam, nekem semmit nem mondanak sajnos.
Köszönöm -
z123456z
őstag
válasz z123456z #5424 üzenetére
Helyesbítek, az Aida stabilitás tesztben nem ment 3.6 fölé, de lefuttattam az Intel processzor diagnosztikáját, és semmi problémát nem jelez. Értelmezni mondjuk nem tudom, de mintha meghajtotta volna majd' 4.2-n. A maximum 80 fok volt, gyári hűtőjével ( jó hangos, még jó, hogy nem én hallgatom ). Úgyhogy nem piszkálom a biost, jó az úgy. Jó kis lap ez, simán vennék legközelebb is gigabyte-ot. Azért ha vannak jó kis javallatok bios beállításra, azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- xDefiant
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DIGI kábel TV
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELADÓ!
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- ASRock Z87 Pro4 alaplap, hibátlan működéssel eladó! OEM, csak a lap maga. Nincs tartozék!
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest