Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -Skylake-

    addikt

    válasz Ba cy lus #87544 üzenetére

    Mindent a helyén kell kezelni Ezen az elven egy PC teszt úgy nézne ki, hogy vegyél i9-et 3090-el mert az a jó, egy elektromos autó teszt úgy, hogy vegyél Taycan Turbo S-t mert az a jó, egy erősítő teszt meg úgy, hogy vegyél egy naim statement-et mert az a jó.
    Egy termék az mindig a kategóriájában jó, ha a "piacon a legjobb" az csak annyit jelent, hogy a saját kategóriájában , a "legmagasabb elérhető kategóriában" a legjobb.
    A te véleményed is az, hogy a vintage dt nagyon jó , meg az is a véleményed , hogy a Stax nagyon jó. Ezek nem egymás ellenfelei, de ez nem jelenti azt, hogy a vintage dt csak azért rossz lenne , mert egy nála ~ 50X drágább Stax fejes még jobb.

    Van egy szint, ahol eléred az ár/érték arányban a maximumot és afölött minden apró jóság egyre nagyobb és nagyobb mértékben dobja meg az árat. Olyat ajánlani ami ezen a vékony vonalon van szerintem abszolút korrekt, mert ott költöd el a "legjobban" a pénzed, hiszen egységnyi forintért a legjobb minőséget veszed meg. Ebből kifolyólag sokkal jobb ajánlás egy teszem azt Amiron Home , mint egy Empyrean. Mert igencsak valószínű, hogy az Empyrean többet ad hangban, de emellett az árán 6 darab Amiron-t lehet venni. Viszont az Amiron az nem "gyenge" , csak maximum egy , az Empyrean-nál "gyengébb" hang. A két fogalom nagyon mást jelent. Az Amiron az Empyrean mellett is egy kiváló hang.

    [ Szerkesztve ]

    "Those who would shave the beard for pussy deserve neither the beard or the pussy." - Ben Franklin, probably

Új hozzászólás Aktív témák