Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Svájcinéger

    senior tag

    válasz LamaCube #27464 üzenetére

    Akkor nem aggódok. :D A feleségem most olvasta valahol, hogy van, akinek nagyon nehezen tér vissza. Szagterápia ? WTF ? :Y

    Ezen kívül 2 hete no problemo. Semmi bajom. Energiaszintem is az egekben. :D Csak a barackpálinka illata hiányzik. :D Amúgy thx.

    HW GURUK: a Fiam vett magának egy MI 10T PRO-t és odaadta nekem a MI8 telóját. Részben emiatt cserébe és részben már karácsonyra szeretnék venni neki egy CoolerMaster házat meg valami moduláris tápot. WOT-tal játszik csak, nem tudom jövőre akar-e fejleszteni, de több százezret biztosan nem fog adni egy VGA-ért. Egy 650 - 700-as táp a legtöbb VGA-hoz elég, nem ? Én már nagyon nem követem az eseményeket. Anno az FSP, CM, Seasonic, EVGA volt a menő. Tudom van tápajánló totyik, majd bekukkantok oda is.

    [ Szerkesztve ]

    Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.

Új hozzászólás Aktív témák