- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
Meg csak kemény meló összehozni. Pár hónapja, volt döccenés a catering céggel mert 70 főre kihozott egy csak étel árat 1,7 millióra. (Ez mint vidéki “ismerős lett” volna) de hát elhajtottuk mert elmebeteg összeget irt össze. Na most sikerült a feléért találni Budapesten és ebben minden benne van étel-ital a díszítés, asztalok, székek, dekor minden kutyafüle benne van. Valójában egy esküvő szervezést is több verzióra kell felépíteni. Ott rontottuk el, hogy “A” verzióra felhúztunk mindent azt kész az majd jó lesz. Na ez így nem ok, simán B-C alternatívàval is számolni kell. Elgondolkodtunk a sima szűk családi szertartáson is de mindketten úgy álltunk hozzá, akkor már legyen egy szép klasszik esküvőnk kb. 70 fővel. Tény van benne szülői nyoszogatás is mert se az én nővérem, se az asszony húga nem terveznek “nagy” esküvőt. Akkor legalább a miénk legyen meg
nem kötelező megadni
-
LackoMester
addikt
Ja, ugyanazt csinálom, már lassan 13 éve, eladok. ( néha már elegem van, de azért még szeretem ) Mostanába, az utóbbi 3 évben már szerszámokat, kisgépeket értégkesitek.
A család okés, a fiam nyáron már 8 éves, szóval repül az idő, de nagyon.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #26352 üzenetére
8 éves? Basszus, de rohadtul öregszünk. Az enyém most ballag általánosból. 182 cm magas, már a fejemre nőtt. Linkeld már be legyél olyan kedves az áruházat miket árultok! Persze, ha van webshop.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
MODERÁTOR
válasz LackoMester #26354 üzenetére
Az a tuning Škoda a tied a bejárat előtt?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Winne
nagyúr
válasz LackoMester #26357 üzenetére
Főleg télen, jeges úton.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
busman
veterán
Agents of Shield sorozatot nézi valaki? Illetve érdemes?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
LamaCube
addikt
Ajánlok egy jó kis Spanyol sorozatot, nekem nagyon bejött 3 nap alatt megnéztem a 2 évadot és júliusban jön a 3, de így is jó lezárást kapott.
A címe: Money Heist [link]A Billions is nagyon ajánlott. Most lesz a 4-ik évad utolsó része. Nehéz abbahagyni, ha elkezdi az ember.
A Csernobil-t már nem is említem. Alap, hogy nézni kell!!! Nagyon durva retro feeling
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
tupacamaru
veterán
Steam-en a GRID 2, az Origin-en a Sims 4 alapjáték ingyenesen beszerezhető.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #26363 üzenetére
Köszi, behúztam a Simset.
-
tupacamaru
veterán
A Steamen van még a Guacamelee! Super Turbo Championship Edition is ingyér.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
-
LamaCube
addikt
válasz tupacamaru #26367 üzenetére
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #26367 üzenetére
Baszki
-
Trident28
tag
-
MODERÁTOR
A két cég egy, és ugyanaz: [link]. Steam ide vagy oda, a CoD egy mainstream cím és sokan megveszik, a megjelent 15 játék több mint 300 millió eladást generált idáig.
Házon belül maradnak, és nem kell fizetni a Steam-nek 30%-ot.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Trident28
tag
-
tupacamaru
veterán
Ma kezdtem az új munkahelyen.
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #26378 üzenetére
Grat!
Mit csinálsz most?
-
tupacamaru
veterán
5 éve költöztünk ide, azóta ugyanazon a helyen voltam karbantartó. Itt is karbantartó leszek és remélem hogy nem bánom meg a váltást.
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #26380 üzenetére
Ismert nagy cég, vagy valami kisvállalkozás?
-
Mappa
addikt
Kitartás és sok sikert hozzá
Noh én meg férj lettem
nem kötelező megadni
-
tupacamaru
veterán
-
LamaCube
addikt
Sok sikert az új helyen!
Mappa
Sok boldogságot nektek!HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Mappa
addikt
Köszi srácok
nem kötelező megadni
-
MODERÁTOR
Grat. Én máricus óta keresek, de azthiszem magasok az elvárásaim.
-
Svájcinéger
őstag
-
Svájcinéger
őstag
válasz LackoMester #26390 üzenetére
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
MODERÁTOR
válasz LackoMester #26390 üzenetére
Munkát*
Következő hónapban lesz 8 éve, hogy együt vagyok az asszonnyal.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz albert8 #26394 üzenetére
Csernobilt megnézte valaki ?
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #26395 üzenetére
Köszönöm Urak! Mappa, Láma, Tupa, Svájci Eljött ez is... Kaptok egy fantasztikus momentumot XD
Életem egyik nagy lépcsőfoka aztán mehetek tovább. Juteszembe Pécs környékén nem lakik valaki? Mert akkor megihatunk egy sört valamikor.Svájci: Én láttam már szerintem nagyon jól sikerült.
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
SipiBcs
őstag
válasz Svájcinéger #26398 üzenetére
Nálam 10/10
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
Új hozzászólás Aktív témák
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest