- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #11001 üzenetére
Adják persze, de szerintem szedd le előre az újakat a lap honlapjáról és másold ki egy pendrivera előre, ugyanígy a vga friss driverét is. INF driver menjen először, aztán mehet a többi, amit nem talál.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
A vga driver már megvan. Az alaplapit, amit kapok hozzá azt fogom feltenni szerintem. INF driver az meg mi a picsa
Ahogyan nézem a gyári oldalát, amit kapok hozzá abban benne lesz minden.[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Azt írták az alaplap topicjába, hogy ne kapcsoljam ki az integrált vga-t a cpu-ban. Szerintetek? Nektek ki van kapcsolva? Nem ütközik a rendes vga-val?
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #11007 üzenetére
Ok!
-
v-paci
aktív tag
válasz LamaCube #11008 üzenetére
Érdemes biosban beállítani, hogy a pci-e legyen az alapértelmezett vga (auto és azt hiszem cpu közül lehet még választani), és akkor a memóriából sem foglal le és az eszközkezelőbe se rondít bele, valamint egy driver-rel kevesebbet kell betöltenie a windows-nak.
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
Svájcinéger
őstag
Gondolom Alonsóra gondolsz. Tudom, hogy nem. Tegnap is Webber 50 méterre ment előtte az időmérőn és mutogat. Mikor kiesett utoljára, akkor is Kimit hibáztatta pedig ő volt a balfasz. Kurvára szorítottam Kiminek.
Nálad is 1.5 V-ot kapnak a ramok a P67-nél ? Írd már meg a ramjaid pontos típusát légyszi.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
albert8
veterán
Ha már igy feljött ez a téma, ASUS lap biosát megéri frissiteni? nehéz?
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LamaCube
addikt
válasz albert8 #11011 üzenetére
Én biztosan nem mernék alaplapon biost frissíteni. Tuti áramszünet lenne éppen. Ajánlják erősen a szünetmentes táp használatát. Persze valaki meg tolja, mint egy sima installt, de ők profik
V-paci
Miért kell egy cpu-ba integrált vga, ezzel is csak a gondom lesz többApropó Alonso eltitkolt lánya
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #11005 üzenetére
Nincs mit, én megtettem mindent, négy különböző EA alkalmazottal csevegtem, egyik sem tudott segíteni, a főnökük gondolom ezt nem tudja, hogy fél Európa nem tud vásárolni a szar programjuk miatt...
@(#11010) Svájcinéger: félreértés ne essék, nem Alonsonak szurkolok, hanem Vettel ellen, mert messze a legunszimpatikusabb pilóta az összes közül...
-
albert8
veterán
válasz v-paci #11013 üzenetére
Ezt linkelnéd? vagy leirnád légyszives.
Winne: most is mindenki ajnározni fogja mert 3. lett boxból.
Közbe kb vagy 10 versenyző kiesett/elengedte őt és ezért van ott ahol.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
v-paci
aktív tag
válasz albert8 #11016 üzenetére
Asus update utility ez kell neked, utána már egyértelmű lesz. Válszthatsz, hogy közvetlenül a szerverről szedje (ez nem mindig működik), vagy fájlt töltesz be neki, amit az alaplapod weboldaláról tudsz letölteni.
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
LamaCube
addikt
válasz albert8 #11016 üzenetére
Én nem akarok beleszólni, mert annyira nem vágom, de windows alól nem ajánlják a bios frissítést. Írj egy privátot Laraxiornak az toppon van a témában, persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy v-paci nem, csak több ember több tapasztalat. Persze lehet hülyeséget írok.
-
-
LamaCube
addikt
válasz Pickle Rick #11020 üzenetére
Látod régen is hülye voltam hozzá Basszus előre ráz a hideg az új konfigtól, régebben alig vártam az ilyeneket. Most meg azon agyalok milyen gondok lesznek.
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #11020 üzenetére
Tegnap is írtam, aztán még csak vissza sem böffentettél..
-
Svájcinéger
őstag
Nem írtad milyen ramod van !!!
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #11023 üzenetére
Hogy?
-
Svájcinéger
őstag
A ramjaid pontos típusa érdekelne, bár Neked AsRockod van. Akarok venni 8 gigát.
-
Pickle Rick
senior tag
válasz Svájcinéger #11025 üzenetére
Leírás alapján ezek vannak neki, Kingston HX 8192Mb Grey. Részletesebb infóért kérdezze Winne kollégát.
Lackó: Hoztam magammal a csomagot, jól becsavartam szarópapírba uh egy ideig arra se lesz szükséged otthon. Nyugi nem használt Ebédidőben feladom a postán
[ Szerkesztve ]
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Svájcinéger
őstag
válasz Pickle Rick #11026 üzenetére
Azt látom én is.
-
@rglaaf
veterán
mit is adsz el neki? mindegy ugy is barna lesz a nyákja
PSN:BiZzare_0 ️
-
LackoMester
addikt
Oká köszi, a gyerek biztosan örülni fog ( szarópapírnak ) neki, minap a budiból kihúzta a budipapírt az ebédlő közepéig.
Köszönet.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Winne
nagyúr
Pontosan ez van.
-
Winne
nagyúr
Na még facebookon is leírtam a hivatos EA oldalon, hogy bekaphatják, mert dupla árért nem fogom megvenni a szarjukat. Megdögölhetnek.
-
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #11032 üzenetére
Tudom, hogy leszarják, de lehet olvassa majd valami fejes is.
-
Svájcinéger
őstag
Köszi.
Amúgy Neked mennyi feszt kapnak a ramok ? Ezen a linken 1.65 V van és nekem is ez rémlik, de tegnap 1.5 V-t láttam a saját gépemen.
Remélem magyarul írtál nekik: Kaptyátok be !
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #11034 üzenetére
1.5V ahogy az Intel is előírja, így mennek 1600-on. A tuning gyk semmit nem hozott, ezért nem is szórakoztam vele tovább, így is teljesen jó. Ha cseréled, és nem a meglévő helyett veszed, akkor vehetsz nagyobb órajelűt is, ha nem nagy felár, de túl sokat nem kell várni tőle, minimálisat dob rajta.
Nem, angolul.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
-
Winne
nagyúr
válasz Svájcinéger #11036 üzenetére
Nincs mit.
-
MODERÁTOR
-
albert8
veterán
válasz Rusher #10937 üzenetére
No, letöröltem minden szart és visszaraktam egy régebbi285. valahanyas drivert.
Nagy meglepetésre ezzel nem fagy ki eddig 1 játék sem. Még majd letesztelem BF3-al is.Ma B:AC alatt is kifagyott szóval felbaszott a dolog.
1 kérdés: Akinek NV van az ott szokta állitani a control panelban a szineket?
Mert ezzel a régi driverrel elég szürke minden.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
MODERÁTOR
válasz LackoMester #11040 üzenetére
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
LackoMester
addikt
-
albert8
veterán
válasz LackoMester #11047 üzenetére
Azt úgysem mondhatja el, szóval titok marad.
Felkérték, elvállalta. Kb ennyi.Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Pickle Rick
senior tag
[link] Na ezért ő a kedvencem már 10 éve.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest