- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #26750 üzenetére
The Witcher- már van 2 rész na akkor veszem is ki
Ja hogy megvan a teljes YESSSSSSS[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LackoMester
addikt
-
LamaCube
addikt
válasz LackoMester #26752 üzenetére
Kölcsönzőbe is
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
SipiBcs
őstag
Rossz infót kaptam A Mandalorien befejező része jövő héten pénteken lesz csak.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #26744 üzenetére
Jól vannak, köszi.
Nyűgös a gyerek, mert mindjárt hasfájósan kezdtük, nem megy a fingás meg a böfi, van mikor keveset, van mikor sokat eszik, még keressük a rendszert. Tud ordítani a semmin, szereti a csöcsöket, mint az apja. Általában éjszaka ordít, majd nappal mikor megyek dolgozni akkor alszik, mert kifáradt éjjel..
Aztán mikor elalszik mondjuk rajtam, vagy csak ránézek amikor nem ordít, hát kb bármeddig tudom bámulni, nagyon örülök neki, hogy sikerült.
@(#26747) mobal : elhiszem, Pest fos, azt hittem Győrben vagy.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
A lényeg, hogy anyatejjel táplálkozik. Bár ott nehéz követni, hogy mennyit evett. Ajánlom a babamérleget akár kölcsönözve. Így nyomon követhető, hogy mennyit szopizott. A biológiai órája még nem állt be, de előbb-utóbb az is jó lesz. Minden kornak meg lesz a nyűgje, de ez benne a szép. A felelősség és az állandó aggódás, hát nem egyszerű szülőnek lenni. A mi időnkben /lehet most is/ a védőnő azt mondta, hogy 3 óránként keltsük fel Örültünk, ha alszik, dehogy keltettük. Amikor megéhezett persze jelezte Az első napokban alig aludtunk, amikor aludt, mert mindig azt figyeltük, hogy lélegzik-e. Olyan picik, hogy nem lehet hallani. Mindig mesélem a kölöknek ezeket, de csak jót röhög. De már nagyon leteperni se tudom. 15 éves 184cm 92 kiló, már lenyom szkanderben is tiszta izom az állatja...faszom megöregedtem
-
busman
veterán
Vaják első két rész eléggé gyengére sikerült...
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Winne
nagyúr
válasz LamaCube #26757 üzenetére
Meg bizony.
Nekem van még pár év addig, hogy akkora legyen, mint én, de sztem csak idő kérdése.
A felelősség és aggódás megvan, azt én is néztem mindig, hogy vesz-e levegőt.
Mérleget vettünk, azért is mondom, hogy össze-vissza eszik.
Nade a szabadidőnek annyi, ezt a kommentet is harmadik nekifutásra fejeztem be.
-
LamaCube
addikt
válasz busman #26758 üzenetére
Én most végeztem a harmadikkal. Vegyesek az érzéseim... Különálló részek nagyjából, de van közös szál, ami gondolom összefut. Nem olvastam a könyvet így nincs rálátásom, hogy ott is ilyen a cselekmény vonala. Nekem eddig tetszik bár nem egy karakterek felépítéséről szóló sorozat. Szerintem Svájcinak jobban bejön. Csöcsök, kardozás, fröcsögő vér stb. kell ennél több? Szerintem hétvégén kivégzem azért
Kicseszett Mr. Robothoz meg alig csorog a felirat. Na az egy hatalmas agyament sorozat és ez az utolsó évad
Winne
Hidd el gyorsan elröpül az idő Minél idősebb leszek annál gyorsabb. Anyuka figyeljen mit eszik. Fűszereket kerülje, mert attól pocija fájni fog a babának, de gondolom ezeket már tudjátok. Amíg van súlygyarapodás nem kell aggódni. Amikor kevesebbet eszik lehet, hogy belealszik elalél vagy csak egyszerűen annyi elég neki. Nem kell túl aggódni, de persze könnyű ezt mondani. Viszont az anyai ösztönre mindig hallgassatok az egy tévedhetetlen érzék.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #26760 üzenetére
Na ezt jól megkaptam !
Busman: az, hogy nem aktív a szoftverfrissítés a 6650-es TV-en nem érdekel. De hova a f@szomba tűnt a PIP ? Most járt le az 5 év gari, na de azért ?!
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #26762 üzenetére
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #26763 üzenetére
Ha pussyk nincsenek benn, meg sem nézem !
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
LamaCube
addikt
válasz Svájcinéger #26764 üzenetére
Kezdd el nyugodtan még kukik is vannak benne, így teljes a lista!
Ma megnéztem a StarWars-t. Nekem bejött nagyjából.
-
LackoMester
addikt
Boldog, békés és főleg nyugodt karácsony kivánok.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
MODERÁTOR
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
LamaCube
addikt
Nagyon Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!
-
Mappa
addikt
Boldog Karácsonyt
nem kötelező megadni
-
albert8
veterán
Boldog Karácsonyt nektek!
Tudja esetleg valaki, hogyan lehet megnézni netflixen az interaktjv black mirrort?
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
busman
veterán
Ünnepeljük,mulassunk, szórakozzunk.Legyen evés, ivás,legyenek jó pogramok. De ne felejtsük el közben,hogy vannak rossz emberek ,akiket el kell ítélni. A bűnösök bűnhőggyenek!! A veszedemekre is figyeljünk azért oda. Persze az a lényeg,hogy ünnepkor szeretni kell egymást.Egy mindenkiért,mindenki eggyèrt!
Kellemes ünnepeket![ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Boldog, Békés Karácsonyt Kívánok Mindenkinek.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Svájcinéger
őstag
-
Svájcinéger
őstag
Ez a The Expanse rohadtul bejön !
-
LamaCube
addikt
Bebuzultál???
Ott se kard se csöcs se punci...HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
tupacamaru
veterán
válasz Svájcinéger #26774 üzenetére
Az első évadot végignéztem, nekem is tetszett. Meg kellene nézni a többit is. Valaki belenézett már a Lost in Space második évadjába? Az első bejött.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Svájcinéger
őstag
válasz LamaCube #26775 üzenetére
Látod. Van ez így. Első évadból az uccsó két rész jön, aztán jöhet a kövi évad.
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #26776 üzenetére
Jó hogy mondtad, meg is vásároltam a 150 gigás pakkot.
-
busman
veterán
Megnéztem az új szkájmakker kora című borzalmat. Már már majdnem eléggé fostossan hergya lett...
-
LamaCube
addikt
válasz busman #26779 üzenetére
Az a baj a gyerekkorunk filmjeihez hasonlítjuk, ami még a mai cgi korszakban is megállja a helyét... sőt!!! A legjobban kivitelezett sci-fi még a mai napig is. Nagy bevésődés az agyunkban ez szerintem. Én úgy is ültem be, hogy nem voltak nagyok az elvárásaim. 2 éve voltam utoljára moziban, de hogy a kicseszett reklámok fél órát elvesznek a kezdésből... az úgy felqrta az agyam, hogy majdnem otthagytam a picsába.
Tegnap néztem egy koreai filmet: Élősködők a címe. Elég érdekes film volt, én ajánlom megnézésre.
A másik kellemes meglepetés a The Highwaymen című film. Bonnie és Clyde története a Rangers-ek szemszögéből. Kevin Costner és Woody Harelsson a két Ranger, már ezért is érdemes megnézni.Winne
Elkezdtem nézni a Mayans MC sorozatot. Tudod a SOA-ban voltak azok a motorosok is. Szerintem van olyan jó, mint a SOA. Már van belőle 2 évad és feltűnnek a anarhisták is benne[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Shadow Tactics az Epic-en.
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #26781 üzenetére
Kicsit Commandos Dejavum van
-
tupacamaru
veterán
The Talos Principle, Epicstore.
-
tupacamaru
veterán
-
LamaCube
addikt
Sziasztok srácok! Valaki tud ali-ról rendelni? Kellene egy cucc nem nagy érték elutalok mindent előre.
-
LamaCube
addikt
Basszus el is felejtettem. Működik még?
-
Winne
nagyúr
válasz busman #26790 üzenetére
Melyik az a sok közül?
@(#26780) LamaCube : most láttam csak amit írtál. Hallottam róla még az elején, csak nem volt még sok rész így napoltam, de most jó, hogy mondtad, mert el is felejtettem. Megyek is megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
tupacamaru
veterán
Yooka-Laylee and the Impossible Lair
Boldog Új Évet Kívánok!
-
Mappa
addikt
Boldog Új Évet Srácok
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #26793 üzenetére
Ez jópofának tűnik!
BÚÉK arcok!
-
LamaCube
addikt
BÚÉK mindenkinek!!!
-
Svájcinéger
őstag
Boldog Új Évet Mindenkinek !
-
tupacamaru
veterán
-
albert8
veterán
BÚÉK nektek!
Láma szolj nyugodtan ha kell valami
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest