- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbyone
aktív tag
válasz hobbyone #19597 üzenetére
Annyi kiegészítésként, hogy a második Rin Choi féle görbén a kék szín a gyári (stock) beállítást jelzi, nem a 33ohmos verziót. Elírta.
Ati1979
A SE verzióban valóban több a magas. Ez még jól jöhet az AK100-al.
sheratan
A mérés csak egy dolog. A lényeg, hogy neked tetszik a párosítás.
[ Szerkesztve ]
-
gelbelex
őstag
válasz #16820480 #19596 üzenetére
Nem kell nekem sok basszus, inkább szárazabb, de feszesebb, és tiszta részletes.
Az IE8-at is minimum-basszusálláson használom, elég.Kicsit ugrattalak. Az IE8-nál nem is a masterelés gyengébb hangminősége, hanem inkább a hangszerelés sűrűsége, ami megzavarja.
Ati, #19598: Előre is köszönöm az újbóli próba lehetőségét.
Fejestalálkozóra jössz?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hobbyone #19601 üzenetére
Nem tudom igazából, hogy ez a filter hatása-e, vagy csak ennyire kevéssé érezhető az a damping. Ki kellene próbálni egymás mellett a sima és a pirosváltozatot.
Egyébként ha eljössz a decemberi találkozóra, akkor jó eséllyel meg tudod hallgatni ezt a kombinációt is, meg az AK nagytesót is.gelbelex: Szerintem lesznek érdekességek a következő fülestalálkozón is, érdemes lesz benézni
[ Szerkesztve ]
-
-
Kiskokash
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Beyerdynamic T70-em. Tudnátok ajánlani hozzá lejátszót? -
z123456789
addikt
Sziasztok!
Ezzel a hsz-szel kezdeném, aki szeretne egy kis elözményt olvasni, innentöl kezde van pár darab ami kicsit felvilágosultabbá teszi az embert.
A lényeg: Sandisk Sansa Clip+ müködik 64 GB-os SDXC kártyával, amennyiben Rockbox van telepítve.(Rockbox-ról bövebben Firekeeper leírásában)
Ezzel a programmal - melyet (#18681) kisspall kolléga ajánlott - sikerült Fat32-re formázni, majd simán felmásoltam a zenéket, és látja.Mind a 64 GB-nyi zenét még nem sikerült ellenöriznem, de véletlenszerüen belehallgattam albumokba, szólt mindegyik.Egy ilyen kártya van most benne, pontosabban erröl a linkröl rendeltem.Sandisk az eladó, eredetinek kell lennie. Nem úgy mint az anno vásárolt kamu SD HC 64GB kínai verzió, ami felszimulálta a 60 gigányi zene másolását, majd megdöbbenve vettem észre, hogy közel fél napos másolás után van 10 album a kártyán. :/Remélem hasznos volt a hozzászólásom
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Slownz
senior tag
válasz z123456789 #19622 üzenetére
No ezt jó tudni, kérdés, hogy hosszútávon mennyire stabilan működik.
-
z123456789
addikt
-
Zoli133
addikt
válasz z123456789 #19622 üzenetére
Gyári firmware mit szól a kártyához?
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
filózoli
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
kp59
aktív tag
Úgy néz ki hogy a FiiO X3 akkumulátora is cserélhető forrasztgatás nélkül. Két csavar kicsavarása és az akkumulátor csatlakozójának kihúzása után az akku kiemelhető.
Itt látni az akkumulátorból kijövő vezeték csatlakozóját:
Mondjuk még így is macerásabb a csere mint az iBasso DX50-nél de legalább forrasztgatni nem kell ha arra kerül a sor .[ Szerkesztve ]
-
pkaresz
őstag
Szia!
Köszōnjük az infót, jól jóhet egyszer.
Üdv: Karesz
Nagy örömömre szolgál az X3 új lehetősége, DAC ként használni.
Megragadom az alkamat és a hozzáértőktől megkérdezném, egy 4m es USB kábel használható e probléma nélkül?[ Szerkesztve ]
"Könnyebb valamit jól megcsinálni, mint megmagyarázni, miért lett rossz!"
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz pkaresz #19636 üzenetére
Sejtettem, hogy vmi ilyesmi van a háttrében.
Ahogy a kolléga is javasolta, nem véletlenül van annyi kábel a fejhallgatón. De egy 4m-es USB kábellel elvileg nem lehet gond. Ha meg biztosra szeretnél menni, akkor veszel egy 5m-es jelerősítős verziót.
Vagy közelebb viszed a gépet az ágyhoz. Esetleg fordítva.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
kp59
aktív tag
válasz pkaresz #19634 üzenetére
Jól tudja fi:zi'k fórumtárs az USB szabványban 5 m-es távolságkorlát van efölött csak aktív hosszabbító használatával ajánlott. Mivel neked 4m-es hosszabbítás kell ezért az még megfelelően működhet.
Amúgy itt ([link]) 2.200Ft-ért lehet 5m-es aktív USB 2.0 hosszabbítót venni.
[ Szerkesztve ]
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Olcsó, de viszonylag elfogadható hangzású mp3 lejátszót keresek. Max 4GB-os tárhellyel. Hangzás ügyileg a plafon, amit ki kellene szolgálnia egy Maxell Metallics füles. Nagyon fontos, hogy legyen benne file browser, tehát a zenéket ABC sorrentben, a fájlnevek alapján szeretném lejátszani egy adott mappát kiválasztva. Tehát a könyvtár szerinti rendezés is elsődleges szempont. Írtátok a Sansa Clip+ lejátszót. Ebben van könyvtár és fájlnév szerinti lejátszás? Tetszik, hogy plusz SD kártyával is bővíthető, azonban ez a 15k-s ár elég sok érte. Anno még a 2GB-os jóval olcsóbb volt. Ennél a lejátszónál tudnátok olcsóbbat ajánlani? 10k alá kellene menni. Többet nem áldoznék rá.
Köszi előre is!
-
cascada
senior tag
válasz Zoli133 #19644 üzenetére
Az ilyen felújított verzió? Egészen pontosan mit takar? Valaki használta fél évig, aztán tönkrement neki, bevitte gariba, ők elvették, madj felújították (megjavították a hibáját) és újra eladják?
Ebayről még nem rendeltem. Ha gariztatni kell mi a metódus? Én fizetem a vissza postát? És az kb mennyibe kerül? -
raven12
senior tag
válasz cascada #19645 üzenetére
Olyasmi, itt akinek pl. Sansa Fuze-a van a fórumon, kb. senki se újonnan vette, hanem refurbished-et. Volt dolgom garival, írtam, visszaküldtem, küldtek egy másikat. Oda postát természetesen én álltam, egy ezresbő' kijött (UK, ha jól emlékszem).
Ja, és nem csak a működési hibát javítják ki tudomásom szerint, nem véletlenül "felújított". Mind2, amit birtokoltam, olyan állapotban érkezett, hogy nem mondtam volna meg, hogy nem új.[ Szerkesztve ]
-
cascada
senior tag
Értem. Köszi az infókat! És akkor a Clip+ ban és Clip Zip-ben is van file browser már? Tehát mappa és fájlnév szerint tudok lejátszani fájlokat?
-
PHM
addikt
válasz cascada #19648 üzenetére
A Clip+-ban biztosan van, s gondolom a zipben is.
Sajnos azonban úgy rémlik, hogy nem filenevek alapján történik
a lejátszás, hanem az ID3 tag-ek szerint, de ezt mindjárt megnézem.
Ráadásul a mappa nézetben az utolsó szám végén leáll a lejátszás,
nem folytatódik a következő mappával.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest