Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz Brigitte88 #11222 üzenetére

    Ha maradsz az apple termékénél akkor úgyis konvertálni kell és akkor lehet ráégetni a feliratot, de ennek folyamatát nem ismerem. (tehát nem lehet be/kikapcsolni pl, hanem a képanyag része lesz a felirat) De 2.2-es kijelzőre felirat tök felesleges. Minimum 3"-as méretű kijelzős készüléket válassz ha szeretnél rajta valamit nézni. A fentebb felsorolt termékek egyike sem kezel feliratot a gyakorlatban amennyire én tudom.

    Cowon s9 nevű termék kezel feliratot, csak ennek ára eléggé magas itthon(8 gigás 59ezer). Külföldről jóval olcsóbb megrendelni, csak ha a vámnál fennakad akkor utána be kell fizetni az áfát és vámot, tehát megint magas ára lenne.

    Amik még kezelnek feliratot, azok a kínai lejátszók, de azok is külföldről szerezhetőek be garancia nélkül, de kifejezetten olcsón. Azokról ebben a topikban tudnak segíteni, konkrét készüléket ajánlani: [link] , ha megtetszenének(rengeteg van) csak arra figyelj, hogy max 4.3-as méretű kijelzőset válassz. Ez még elfér zsebben, az ettől nagyobb már nehezen.

Új hozzászólás Aktív témák