- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Firefoxba elmentett jelszavaimat hogyan tudnám kimenteni, a weboldalakkal együtt, TXT formátumban, hogy megőrizzem az utókornak?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
fcc
aktív tag
Helló!
Ma frissítettem a FF49-re, és a könyvjelzőknél előkerült egy nemrég könyvjelzőzött menü. Az rendben, hogy eltudom rejteni, de hogy lehet törölni az egészet? Az elözmények törlése nem segített. -
myke01
senior tag
válasz Kékes525 #48095 üzenetére
Hú de nagy a csend a "többszálúsításról" ebben a frissítésben ???
-
Integrator
aktív tag
Sziasztok.
Az utóbbi időben a YouTube teljes képernyős lejátszás esetén elveszti a szinkront a kép és a hang között.
Nem tudom, hogy mi a hiba forrása. Valaki találkozott már ilyennel? Ha igen, mi a megoldás? -
vlevi
nagyúr
válasz myke01 #48110 üzenetére
Annyiféle chatprogram és egyéb ilyen van, hogy egy böngészőbe ágyazott szoftver eléggé nehezen tud érvényesülni. Engem pl. nagyon hidegen hagynak a chrome bővítmények, mert nincs krómom, a firefoxosak pedig azért, mert androidon az sincs.
Aki meg ipadet használ, az még a chrome, firefox szavakat sem ismeri, nemhogy a funkcióikat -
-
hroberto
veterán
Üdv Urak!
Nagyon rég használtam már Firefoxot, viszont az Edge jól megszívatott a Chrome-ot nem nagyon szeretem, ezért elgondolkodtam, hogy kipróbálom újra.
Sebességben, használhatóságban hogy áll? A Chrome kedvencek egyszerűen átvihetők? Kedvencek szinkron jól működik? Ez fontos, mert az Edge-ben elmentett összes kedvencem odalett egy újratelepítés után.Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
válasz hroberto #48115 üzenetére
Én már sok éve használom a Firefox-ot és a sync nagyon prímán működik. Win-Linux-Android vonalon oda-vissza, hibátlan.
Egyedüli bajom a sync-kel, hogy online felületen nem lehet tallózni a könyvjelzőket, bejelentkezett gépeket.Amikor telepíted a rókát, az felajánlja a cuccok importálást más böngetőkből.
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Sziasztok!
Az Istennek nem találom itt a topikban,hogy az about:config-ban melyik kulcsot kell átállítani,hogy a címsorba történő kattintásra az egész linket kijelölje.Most manuálisan ctrl+a-val kell szórakoznom.Jó volt csak újrahúztam a linux-ot és hülye fejjel nem írtam le.
Köszönöm előre is!
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
-
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Nemrég frissített a firefox!
Problémám pedig hogy eddig ha a címsorba beírtam pl egy weblap első betűjét i akkor indamail már fel is villant stb. Most semmit nem dob ki ha végig gépelem is a drágának,mindent be kell írnom végig. -
EmptyParadox
senior tag
válasz fradi81 #48124 üzenetére
Lehet e10s-t ki kellene próbálnod FF-ben, ha nincs esetleg aktiválva.
Amúgy nálam Chrome érthetetlenül lassú dolgokat csinál. Elindítom, weboldalra rámennék, és semmi visszajelzés, majd kb. 15 másodperc múlva kezd el bármit is tölteni. Addig nyomhatom az entert, hogy csinálja, de csak ül és néz. (De ez csak az elindítás után történik.) Meg ha egyszerre több tabot nyitok meg, és átváltok egy másikra egy idő után, hogy azt is megnézzem, kiderül, hogy be sem töltötte, csak gondolkodik a négy másik tabbal egyetemben. Firefox legalább beszaggat, és tudom, hogy próbálja csinálni a dolgokat. Ez teljesen szűz Chrome telepítés mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Benhill
senior tag
Helloka.
Legujabb FF-t hasznalom, meg lehet valahogy oldani, hogy a megnyitott lapok, több sorban jelenjenek meg, és ne kelljen görgetni oldalra?
Egyszerre csak 18 lap jelenik meg, ha többet akarok látni, akkor már görgetni kell.[ Szerkesztve ]
-
L0GME1N
újonc
Sziasztok!
Hogyan lehet FF-nak megmondani, hogy egy adott mappába (Portable módban/a telepített mapájába) tárolja a UserData-t? Tehát minden egy helyre, ne pakolgasson össze-vissza.
-
Kékes525
félisten
Firefox — Notes (49.0.1) — Mozilla
Használ valaki Websense-ét?
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Tiger.
nagyúr
Sziasztok, másnál is olyan a firefox win 10 alatt hogy ha facebookozok és megakarok nyitni egy albumot amiben fényképek vannak nem nyitja meg!!
U block origint használok és ki volt kapcsolva, de hogy vissza kapcsoltam most már jó.[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Sziasztok!
Beírtam a keresőbe,de nem igazán adott ki semmit sem a kifejezésekre,szóval:Van-e arra megoldás,hogy konkrétan a prohardver-t periodikusan,automatikusan frissítse úgy,hogy a többi füllel nem teszi meg?Mondjuk 2percenként.
Köszönöm szépen előre is!
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
válasz Intruder2k5 #48135 üzenetére
Köszönöm szépen,ahogy nézem külön lapokra nem bontható,de azért nagyon jó lesz ez is! Köszönöm még egyszer!
Szerk: Jah közben látom,hogy ki kell kapcsolni,hogy az új füleken ne legyen automatikus....
[ Szerkesztve ]
-
-
Egyből leállt a szerver ahogy felraktam ezt a kiegészítőt! 2percre állítottam,ezek szerint ddos-nak számít ennek a technikának
[ Szerkesztve ]
-
BladePocok
tag
Hm,ma délután vettem észre hogy már erősen blokkol Flash tartalmakat az FF,amiket eddig békén hagyott. Másnál is intenzívvé vált a folyamat?
-
Matthewus
őstag
válasz BladePocok #48140 üzenetére
A nem látható Flash elemeket blokkolja csak egyelőre, semmi más nem változott.
-
Matthewus
őstag
válasz BladePocok #48142 üzenetére
Adj egy linket, akár privátban is.
-
netpeti98
addikt
válasz BladePocok #48142 üzenetére
A legfrisebb Flash Player van fent?
-
Matthewus
őstag
válasz BladePocok #48145 üzenetére
Uninstallád a Flash-t és rakd fel újra.
-
rob2174
tag
Sziasztok!
Az miért lehet/van hogy a 49.0 ill. 49.0.1es verziók alatt megnyitott videók-pl m4 online- csak hangot játszanak le, kép sehol se...
a 48.0.2 firefoxnál nem tapasztaltam ilyet.
valami ötlet,tipp.segítség jól jönne, most jobb megoldást nem találtam, mint visszaállni a 48ra
kösz előre is!
-
fradi81
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest