Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Redneck

    veterán

    Tudom hogy van külön kismotoros topik de ide a tapasztaltabb motorosokhoz is szeretnék kérdéseket intézni.

    Szeretnék új gumit venni az öreg Pirelli MT 75 helyett mert repedezett jóllehet profilmélysége nagyon jó.
    Nem vagyok tehetős, jelenleg nem engedhetek meg magamnak 40-50 rugót gumikra.

    Kinéztem a Continental Contigo! abroncsait előre 150, hátra 180km/h sebességindexszel. A motorom maximális sebessége 90-100km/h között van, de kényelmes 80-85-nél többet nem megyek vele. Az említett abroncs mintázata ugyanolyan mint a Contitwisté amit sokan bíráltak. Esős időben csúszósnak írták többen is.
    Nem tervezem hogy esőben motorozzak, ha elkerülhetetlen lassan megyek.

    Van valakinek tapasztalata az említett márkával/típussal? Érdemes felvennem a kapcsolatot a Continentallal? Esetleg egy telefont/e-mailt megérne hogy változtattak e a Contitwisthez képest a keveréken?

    A másik problémám a méret. Elől 90/90 R16 hátul 110/80 R17 van. A hátsó mérettel nincs is gond, de előre csak 100/80 R16-ot találtam. A szerelő azt mondta ezzel a mérettel nyugodtan vehetek rá gumit, de a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok.

    Tudom hogy megváltoztatja a karakterisztikáját és az első a kormányzott kerék, de ilyen kis motornál és kis sebességnél is ennyit számít? Nem "faszagyerekeskedni" hanem közlekedni veszem. Az a típus vagyok aki inkább áll kicsit a sorban és nem megy az autók között sietve.

    A motor amúgy egy Aprilia RS 50
    Segítségeteket előre is köszönöm!

    Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.

Új hozzászólás Aktív témák