Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ferdzsoo

addikt

válasz KubanitoS #44775 üzenetére

Nagyon nagy önmérsékletű motorosnak tartom magam.
    Emiatt is kezdtem anno 600-al illetve most lépcső nélkül váltottam ugye a vfr-re.
    Csak amiatt mertem meglépni mert tudom, hogy tudok magamnak parancsolni. De!
    Azért azt muszály megjegyeznem, hogy pl amikor a próbakört mentem a Vifferrel a 600-as után, azt hittem hogy belémfagy a ..... :Y Nem azért mert féltem, hanem mert olyan erőt éreztem benne, amit még semmiben. Kicsit olyan érzésem volt hogy ez egy megveszekedett állat akit irányítani kell. Ilyen mámor érzés fogott el, libabőrös voltam amíg vissza nem értem vele. A lényeg hogy erre az egészre egyáltalán nem számítottam. És annak ellenére hogy a próbakör alatt ugye mégjobban vigyázik az ember, annyira nehéz volt megálni, hogy ne előzzem a kocsikat hogy nem is bírtam megállni. :DDD
    Aztán egyszercsak meg azt látom hogy olyan sebességeket értem el negyed annyi idő alatt mint a 600-assal, hogy leálltam az út szélére, nagylevegőt vettem megfordultam és visszamentem. Igazán meg voltam lepődve magamon hogy hogyan közlekedtem ebben a 10 percben.
    Majd szinte alku nélkül megvettem a gépet. :D Ilyen eufóriás állapotba kerültem. Gondolom srác látta is rajtam. :D
    Aztán amikor hazafele vittem már máshogy száltam fel rá, tudtam hogy ide minden önuralmamat össze kell szednem hogy ne tépjem neki mint az agyatlan, term. sikerült, és azóta is így közlekedek vele.
    Nem azt mondom hogy most sosem pörgetem el, de nem azért mert elkap a gépszíj hanem mert így akarom.
    A kettő között óriási különbség, van szerintem értitek miről beszélek.
    A szösszenetnek nemtudom mennyire jön le a lényege: Nagy géppel sokkal-sokkal nehezebb megállni a mámor-gyorsítás érzést!!!
    Teljes mértékben egyetértek veled... :K

[ Szerkesztve ]

"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."

Új hozzászólás Aktív témák